tsakonas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 απλό είναι, τίναζε τα στο μπαλκόνι σου και μετά καθάριζε....
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Mιλάμε για κανένα σεντόνι ή κανενα ξεσκονόπανο Beastakos έλα πες την αλήθεια, δεν έρχεσαι στο δάσος για κυνήγι έτσι; Αρχίζω και πιστεύω ότι σου αρέσει κι εσένα λίγο να τινάζεις χαχα έλα μεταξύ μας χαχα :-D Σεντόνι κι ξεσκονόπανο δε χρειάζεται, είναι υπερβολή. Επίσης κι αυτό: απλό είναι, τίναζε τα στο μπαλκόνι σου και μετά καθάριζε.... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2012 από ennoeitai
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Επειδή αναφέρθηκε κάπου μια γάτα. Ενημερωτικά o νόμος λέει ότι ανεξάρτητα τι γράφει το συμβόλαιο o ένοικος μπορεί να έχει μέχρι 2κατοικίδια. δύο σκύλους ή δύο γάτες ή ένα και ένα. Οπότε αν του πεις κάτι για τι γάτα θα είσαι λάθος
memtsas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 μετα απο 6 χρονια σε πολυκατοικια με αρκετους μλκς τριγυρω μια ειναι η λυση. μιλα με το νοικαρη σου και πες του οτι ο απο κατω δε σε αφηνει να ζησεις σαν ανθρωπος και θα φυγεις απο το σπιτι αν συνεχισει ετσι η κατασταση. πες του να του βαλει ο ιδιοκτητης ενα χερι, παντα ο λογος του ιδιοκτητη εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος. κατα τα αλλα δες αυτο το βιντεο. μεχρι το 2.45 ειναι η απαντηση που ψαχνεις http://www.youtube.com/watch?v=guroaQRFsX4 negative reinforcement, με λιγα λογια, μλκς/παλιογερους/τρελους με το καλο ειναι χασιμο χρονο να τους παιρνεις. γινε και συ ενοχλητικος.αμα εισαι δε και απο πανω κανε του τη ζωη πατινι. ενδεικτικα αναφερω 1. σιλικονη/αφρος στην κλειδαροτρυπα της πορτας του διαμερισματος του (προσεχε μονο να μην υπαρξει θεμα εγκλωβισμου κανενος, shit can happen) 2. παρε ενα μπαλακι του τεννις και χτυπα το (casually) στο πατωμα. δε μπορεις να φανταστεις τι ντεσιμπελ βγαζει κατω το ατιμο.σε τρελαινει! 3. σερνε επιπλα σαν παλαβος. 4. πατα του το θυροτηλεφωνο και ξυπνα τον στις πιο ακυρες ωρες 5. στειλτου πιτσες/π..τ@ν.ς (always a must σε παντρεμενο).το πιτσαδορο τον ξεφορτωνεσαι χωρις να τον πληρωσεις. την π..τ@ν@ ποτε.... 6. επισης καλο και δοκιμασμενο, αν ειναι παντρεμενος, μαθε το μικρο της γυναικας του και στειλε ενα μπουκετο λουλουδια με μια αφιερωση του στυλ (σε ευχαριστω για τις απιστευτες στιγμες που μου χαρισες). τρελη μπινια..... 7. γραψε μλκς στο καθρεφτη του ασανσερ. (πχ ο ταδε τον παιρνει) 8. στη λιστα με τα κοινοχρηστα διπλα στο ονομα του γραψε κατι υποτιμητικο για αυτον 9. παρτου την αλληλογραφια (διωκεται απ το νομο, προσεχε) 10. κατεβαινε με τα σκαλια και χτυπα δυνατα την πορτα του σπιτιου του σα τρελος και μετα φυγε σαν κυριος 11. ασε εξω απ την πορτα του σακουλες με τα σκουπιδια σου <---παρα πολυ κακο! 12. πετα του κανα κιλο μπογια στην πορτα (τρελη ζημια) 13. αλλαξε το ονομα του στο θυροτηλεφωνο σε κατι προστυχο/περιεργο (πχ μανταμ Λολα) 14.μαθε το τηλεφωνο του σπιτιου του (απο λογαριασμο ταχυδρομειου, βλ 9) και δωστο σε 5-10 γνωστους και ταραξτε τον τα βραδια στην καζουρα. 15. ριξε απο πανω στο μπαλκονι του μελι η ζαχαρονερο καλυτερα (πιο φτηνο και undetectable). το τι μυγα και ζουζουνι θα μαζευτει δε λεγεται.... γενικα απ οτι καταλααβαινεις απο τα παραπανω, σκοπος σου δεν ειναι τοσο πολυ να τον βλαψεις (πχ οικονομικα με τη μπογια στην πορτα). αυτα ειναι για δικη σου ευχαριστηση (!), αν εισαι τετοιος ανθρωπος (εκδικητικος).γενικα εγω δεν ειμαι τετοιος χαρακτηρας και δε θα εκανα κατι τετοιο. σκοπος σου ειναι να του δωσεις του ανθρωπου μερικα προβληματα να εχει να ασχολειται με κατι και να σε αφησει εσενα ησυχο. πχ αν ο αλλος υποπτευεται οτι η γυναικα του του τα φοραει, με τα δικα σου τα σεντονια θα καθησει να ασχοληθει???
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μόνη λύση η μετανάστευση. Αφού κάθε δευτερόλεπτο ζουν/κάνουν κάτι εις βάρος σου καμιά 5 εκατομμύρια κόσμος. Μια ζωή σε τέτοιο χάλι θα είσαι.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Για παράδειγμα εδώ στη γειτονιά κάποιοι κάνουν πάρτυ και κοντεύει 2 η ώρα το πρωί. Πιστεύω ότι στην Ευρωπαική ιστορία δεν έχει ξαναεμφανιστεί τόσο απίστευτο μπουρδέλο παιδιά.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Για το χαλί όπως είπαν και οι άλλοι κάντο με μια ηλεκτρική σκούπα. Για τα ρούχα τίναζέ τα εσύ και ασε να λέει οτι θέλει ο άλλος, κάτι τέτοια προβληματα είχαμε κάποτε όταν έπαιρνε η μητέρα μου την σκούπα την χτύπαγε στα κάγκελα του μπαλκονιού για να φύγουν οι βρώμες και γκρίνιαζε μια γυναίκα από το κάτω μπαλκόνι οτι της λέρωνε το μπαλκόνι.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Πιστεύω ότι στην Ευρωπαική ιστορία δεν έχει ξαναεμφανιστεί τόσο απίστευτο μπουρδέλο παιδιά. Είσαι σίγουρος ότι είμαστε Ευρώπη; Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν νομίζω να μας θεωρούν ως κάτι δικό τους. Πάντα είμασταν το "κάτι άλλο", το "εξωτικό", τρομάρα μας.
marymary Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Κατ' εμέ του έδωσες υπερβολική σημασία. Απο την εμπειρία μου στα οικοκυρικά και στις γειτνιάσεις που ανέφερες, ξέρω πως είτε συννενοούνται οι ένοικοι μεταξύ τους αν θέλουν για ώρες τινάγματος, είτε απλά ρίχνουν μια ματιά πριν τινάξουν. Αφού ο κύριος δε θέλει να διαπραγματευτεί τίναζε όποτε θέλεις και επίσης μπορείς να τον χρησιμοποιείς σαν εξιλαστήριο θύμα όποτε έχεις νεύρα. Δηλαδή έχεις νεύρα; θέλεις να πετάξεις μία ωραία ατάκα; βγές και τίναξε το χαλί σου. Χωρίς πλάκα, τέτοιοι γείτονες κάτι τέτοιο χρειάζονται, δε βάζουν ποτέ μυαλό... Έχω τραβήξει κι έχω τραβήξει κάτι ξέρω....
kostastnt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση έχεις θέματα καθαριότητας.. Τα χαλιά τα μεγάλα θα τα κάνεις με την σκούπα και το καλοκαίρι επαγγελματικό καθάρισμα ή μπαλκόνι και τρίψιμο μόνος.. Τα χαλάκια επίσης με την σκούπα και μια στο τόσο πλύσιμο.. Ειδικά του μπάνιου 2-3 φορές τον μήνα απαραίτητα.. Για σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα τι είναι αυτό που τα λερώνει και θέλουν τίναγμα? Μαδάς? Χάνεις μαλλιά και γεμίζουν τρίχα? Τρως στο κρεβάτι και γεμίζεις ψίχουλα? Τρώγε σε πιο φαρδιά πιάτα με δίσκο από κάτω ή κόψε το φαγητό στο κρεβάτι.. Άλλο λέρωμα με "στερεά" πράματα δεν υπάρχει.. Επίσης σκόνη δεν πιάνουν αν σκουπίζεις το πάτωμα και ανοίγεις κανά παράθυρο να κάνει ρεύμα και να φύγει η σκόνη.. Σκέψου εσένα να έχεις καθαρίσει το σπίτι και να έχεις ανοιχτά παράθυρα και μετά από λίγο να σου έρθουν ψίχουλα και σκόνες του από πάνω.. Δεν θα τον ρίξεις παναγίες που σε λέρωσε? ΥΓ. Το τίναγμα των χαλιών στις πόλεις έχει εκλείψει εδώ και καμιά 10ετία.. Μόνο κάτι γιαγιάδες το κάνουν ακόμα, κι αυτό καθαρά για να πιάσουν κούβεντα με τις υπόλοιπες στις 6 το πρωί..
barca10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση έχεις θέματα καθαριότητας.. Τα χαλιά τα μεγάλα θα τα κάνεις με την σκούπα και το καλοκαίρι επαγγελματικό καθάρισμα ή μπαλκόνι και τρίψιμο μόνος.. Τα χαλάκια επίσης με την σκούπα και μια στο τόσο πλύσιμο.. Ειδικά του μπάνιου 2-3 φορές τον μήνα απαραίτητα.. Για σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα τι είναι αυτό που τα λερώνει και θέλουν τίναγμα? Μαδάς? Χάνεις μαλλιά και γεμίζουν τρίχα? Τρως στο κρεβάτι και γεμίζεις ψίχουλα? Τρώγε σε πιο φαρδιά πιάτα με δίσκο από κάτω ή κόψε το φαγητό στο κρεβάτι.. Άλλο λέρωμα με "στερεά" πράματα δεν υπάρχει.. Επίσης σκόνη δεν πιάνουν αν σκουπίζεις το πάτωμα και ανοίγεις κανά παράθυρο να κάνει ρεύμα και να φύγει η σκόνη.. Σκέψου εσένα να έχεις καθαρίσει το σπίτι και να έχεις ανοιχτά παράθυρα και μετά από λίγο να σου έρθουν ψίχουλα και σκόνες του από πάνω.. Δεν θα τον ρίξεις παναγίες που σε λέρωσε? ΥΓ. Το τίναγμα των χαλιών στις πόλεις έχει εκλείψει εδώ και καμιά 10ετία.. Μόνο κάτι γιαγιάδες το κάνουν ακόμα, κι αυτό καθαρά για να πιάσουν κούβεντα με τις υπόλοιπες στις 6 το πρωί.. Είσαι ο από κάτω του γείτονας; :mrgreen:
Beastakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση έχεις θέματα καθαριότητας.. Τα χαλιά τα μεγάλα θα τα κάνεις με την σκούπα και το καλοκαίρι επαγγελματικό καθάρισμα ή μπαλκόνι και τρίψιμο μόνος.. Τα χαλάκια επίσης με την σκούπα και μια στο τόσο πλύσιμο.. Ειδικά του μπάνιου 2-3 φορές τον μήνα απαραίτητα.. Για σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα τι είναι αυτό που τα λερώνει και θέλουν τίναγμα? Μαδάς? Χάνεις μαλλιά και γεμίζουν τρίχα? Τρως στο κρεβάτι και γεμίζεις ψίχουλα? Τρώγε σε πιο φαρδιά πιάτα με δίσκο από κάτω ή κόψε το φαγητό στο κρεβάτι.. Άλλο λέρωμα με "στερεά" πράματα δεν υπάρχει.. Επίσης σκόνη δεν πιάνουν αν σκουπίζεις το πάτωμα και ανοίγεις κανά παράθυρο να κάνει ρεύμα και να φύγει η σκόνη.. Σκέψου εσένα να έχεις καθαρίσει το σπίτι και να έχεις ανοιχτά παράθυρα και μετά από λίγο να σου έρθουν ψίχουλα και σκόνες του από πάνω.. Δεν θα τον ρίξεις παναγίες που σε λέρωσε? ΥΓ. Το τίναγμα των χαλιών στις πόλεις έχει εκλείψει εδώ και καμιά 10ετία.. Μόνο κάτι γιαγιάδες το κάνουν ακόμα, κι αυτό καθαρά για να πιάσουν κούβεντα με τις υπόλοιπες στις 6 το πρωί.. Aφού συμπεραίνεις εσύ πως έχω θέμα με την καθαριότητα ας είναι. Eσύ τον χειμώνα τον βγάζεις με ατίναχτο πάπλωμα 6μήνες? Και κοιμάσαι και με 2ο άτομο? Δεν νομίζω να παίζει αυτό. Οσο για την τελευταία σου παράγραφο έχω απαντήσει ήδη. Του πρότεινα 2-3 λύσεις και δεν συζήτησε καμία. 'Αρα πάλι λάθος συμπεράσματα βγάζεις. Tα πράγματα είναι απλά. Η διαχείρηση, όπως και ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας μου είπαν πως δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει το τίναγμα ρούχων, χαλιών κλπ. Δεδομένου οτι δεν το κάνω σε λάθος στιγμές (όταν δηλαδή έχει απλωμένα ρούχα ο απο κάτω) εχω δικαίωμα να τινάζω. 'Ετσι είπαν, έτσι θα πράξω για να είμαι καλυμένος αν βγει να πει τίποτα. Για εγωιστικούς και μόνο λόγους, διότι υπάρχουν βόδια που πάνε να μείνουν σε πολυκατοικίες και απαιτούν από όλους τους άλλους να δημιουργούν συνθήκες μονοκατοικίας, χωρίς να λειτουργούν και οι ίδιοι κατ'αυτον τον τρόπο. Αν ήταν πιο συνεργάσιμος τότε μπορεί να του έκανα κι εγώ το χατήρι.
kabouris72 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 η συνταγη οπως ειπα και αλλου ειναι μια. φαπες και ξυλο και θα στρωσουν,με τη κριση εχουν γινει ολοι σκατοψυχοι.αυτη ειναι η αληθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις