daidalos1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ΟΧΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.... ο Ιουλιος Καισαρας θα ηταν ολα και ολα... τα του Καισαρι στον Καισαρα
Amakatzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και μεταξύ ποιων λαών έχεις να επιλέξεις;
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ποια τα καλυτερα specs gpu cpu ram ssd για να τρεχει νερο? Και μεταξύ ποιων λαών έχεις να επιλέξεις; http://wiki.totalwar.com/w/Factions
tak_loyk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ποια τα καλυτερα specs gpu cpu ram ssd για να τρεχει νερο? http://wiki.totalwar.com/w/Factions Site: http://www.nas.nasa.gov/hecc/resources/pleiades.html">Optimal Specs 2
pavlos1908 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγορασα τελικα ομως παει λιγο τα ζωα μου αργα οποτε με βλεπω για αλλαγη επεξεργαστη!
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγορασα τελικα ομως παει λιγο τα ζωα μου αργα οποτε με βλεπω για αλλαγη επεξεργαστη! πιθανων να μην ειναι θεμα επεξεργαστη αλλα ptcharismatos -Day 12- Com Status: Game still unplayable Message End --- YYYYY προσπαθησε να κλοκαρεις χωρις cnq τους 4 μονο πυρινες
pavlos1908 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πιθανων να μην ειναι θεμα επεξεργαστη αλλα ptcharismatos Δηλαδη; Τι ειναι αυτο; Θεωρησα οτι ειναι θεμα επεξεργαστη επειδη ειναι διπυρηνος..Στα low το εχω και παει λιγο αργα...
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη; Τι ειναι αυτο; Θεωρησα οτι ειναι θεμα επεξεργαστη επειδη ειναι διπυρηνος..Στα low το εχω και παει λιγο αργα... αν ειναι δυπιρινος μπορει και να φταει αυτο ποιος ακριβως?(δηλαδη να χρειαζεται το update που δεν εχει βγει ακομα που θα το κανει να τρεχει καλα .
Sum1betterthnU Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ποια τα καλυτερα specs gpu cpu ram ssd για να τρεχει νερο? εγώ με 7990 και 7970 cf τρέχω με 20 fps... στην καλύτερη περίπτωση το παιχνίδι αυτό ειναι fail! επικ faail! μην τολμήσει κανείς να το αγοράσει! θα το μετανιώσει έχω και την καινούρια έκδοση catalyst της amd που "υπόσχεται" να διορθώσει το πρόβλημα αλλά μόνο μικρή διαφορά βλέπω... cpu : intel i7 3770k psu : corsair ax 1200i gpus : radeon hd 7990 & 7970 crossfired και στο low και στο xtreme ίδια fps έχω.
fever25 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 εγώ με 7990 και 7970 cf τρέχω με 20 fps... στην καλύτερη περίπτωση το παιχνίδι αυτό ειναι fail! επικ faail! μην τολμήσει κανείς να το αγοράσει! θα το μετανιώσει έχω και την καινούρια έκδοση catalyst της amd που "υπόσχεται" να διορθώσει το πρόβλημα αλλά μόνο μικρή διαφορά βλέπω... cpu : intel i7 3770k psu : corsair ax 1200i gpus : radeon hd 7990 & 7970 crossfired και στο low και στο xtreme ίδια fps έχω. Με τέτοια σύνθεση μου προκαλεί εντύπωση που έχεις μόνο 20 fps... Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το crossfired ;
pavlos1908 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι δυπιρινος μπορει και να φταει αυτο ποιος ακριβως?(δηλαδη να χρειαζεται το update που δεν εχει βγει ακομα που θα το κανει να τρεχει καλα . Εχω τον Amd Athlon II X2 245 ... Οταν λες update φανταζομαι εννοεις του παιχνιδιου, ποτε βγαινει αυτο ξερουμε; Λογω 3ης Λυκειου ο μονος λογος που σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη ειναι το ROME II μιας και γενικα δεν θα ασχολουμαι πολυ, οποτε αν παιξει οκ με τον διπυρηνο μην αλλαξω αδικα!
poihths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω τον Amd Athlon II X2 245 ... Οταν λες update φανταζομαι εννοεις του παιχνιδιου, ποτε βγαινει αυτο ξερουμε; Λογω 3ης Λυκειου ο μονος λογος που σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη ειναι το ROME II μιας και γενικα δεν θα ασχολουμαι πολυ, οποτε αν παιξει οκ με τον διπυρηνο μην αλλαξω αδικα! να κατσεις να διαβασεις και μέχρι του χρόνου θα χει στρώσει το παιχνίδι απ τα patches 5
pavlos1908 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα το παιχνιδι..Αν εγω δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου, αντι για το ROME II θα βρεθει κατι αλλο...Αυτοσυγκρατηση!
fever25 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 να κατσεις να διαβασεις και μέχρι του χρόνου θα χει στρώσει το παιχνίδι απ τα patches Απλά θεούλης... !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα