Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αγορασα τελικα ομως παει λιγο τα ζωα μου αργα οποτε με βλεπω για αλλαγη επεξεργαστη! :mad:

πιθανων να μην ειναι θεμα επεξεργαστη αλλα  ptcharismatos

-Day 12-

Com Status:

Game still unplayable

Message End ---

YYYYY

προσπαθησε να κλοκαρεις χωρις cnq τους 4 μονο πυρινες

Δημοσ.

πιθανων να μην ειναι θεμα επεξεργαστη αλλα  ptcharismatos

Δηλαδη; Τι ειναι αυτο; Θεωρησα οτι ειναι θεμα επεξεργαστη επειδη ειναι διπυρηνος..Στα low το εχω και παει λιγο αργα...

Δημοσ.

Δηλαδη; Τι ειναι αυτο; Θεωρησα οτι ειναι θεμα επεξεργαστη επειδη ειναι διπυρηνος..Στα low το εχω και παει λιγο αργα...

αν ειναι δυπιρινος μπορει και να φταει αυτο ποιος ακριβως?(δηλαδη να χρειαζεται το update που δεν εχει βγει ακομα που θα το κανει να τρεχει  καλα .

Δημοσ.

ποια τα καλυτερα specs gpu cpu ram ssd για να τρεχει νερο?

εγώ με 7990 και 7970 cf τρέχω με 20 fps... στην καλύτερη περίπτωση 

το παιχνίδι αυτό ειναι fail! επικ faail!

μην τολμήσει κανείς να το αγοράσει! θα το μετανιώσει

έχω και την καινούρια έκδοση catalyst της amd που "υπόσχεται" να διορθώσει το πρόβλημα αλλά μόνο μικρή διαφορά βλέπω...

cpu : intel i7 3770k

psu : corsair ax 1200i

gpus : radeon hd 7990 & 7970 crossfired

και στο low

και στο xtreme ίδια fps έχω.

Δημοσ.

εγώ με 7990 και 7970 cf τρέχω με 20 fps... στην καλύτερη περίπτωση 

το παιχνίδι αυτό ειναι fail! επικ faail!

μην τολμήσει κανείς να το αγοράσει! θα το μετανιώσει

έχω και την καινούρια έκδοση catalyst της amd που "υπόσχεται" να διορθώσει το πρόβλημα αλλά μόνο μικρή διαφορά βλέπω...

cpu : intel i7 3770k

psu : corsair ax 1200i

gpus : radeon hd 7990 & 7970 crossfired

και στο low

και στο xtreme ίδια fps έχω.

Με τέτοια σύνθεση μου προκαλεί εντύπωση που έχεις μόνο 20 fps... Μήπως υπάρχει πρόβλημα με το crossfired ; 

Δημοσ.

αν ειναι δυπιρινος μπορει και να φταει αυτο ποιος ακριβως?(δηλαδη να χρειαζεται το update που δεν εχει βγει ακομα που θα το κανει να τρεχει  καλα .

Εχω τον Amd Athlon II X2 245 ... Οταν λες update φανταζομαι εννοεις του παιχνιδιου, ποτε βγαινει αυτο ξερουμε; Λογω 3ης Λυκειου ο μονος λογος που σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη ειναι το ROME II μιας και γενικα δεν θα ασχολουμαι πολυ, οποτε αν παιξει οκ με τον διπυρηνο μην αλλαξω αδικα!

Δημοσ.

Εχω τον Amd Athlon II X2 245 ... Οταν λες update φανταζομαι εννοεις του παιχνιδιου, ποτε βγαινει αυτο ξερουμε; Λογω 3ης Λυκειου ο μονος λογος που σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη ειναι το ROME II μιας και γενικα δεν θα ασχολουμαι πολυ, οποτε αν παιξει οκ με τον διπυρηνο μην αλλαξω αδικα!

να κατσεις να διαβασεις και μέχρι του χρόνου θα χει στρώσει το παιχνίδι απ τα patches 

• Like 5
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα το παιχνιδι..Αν εγω δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου, αντι για το ROME II θα βρεθει κατι αλλο...Αυτοσυγκρατηση! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...