gavros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. επειδη το προβλεψα διαβασε και την επομενη προταση
palawiaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πιστεύω ότι για να διατηρηθεί ο έρωτας σε μια σχέση,θα πρέπει ο άντρας να έχει και μια δεύτερη σχέση κρυφά από την πρώτη σχέση.Έτσι θα ικανοποιήτε το φυσικό του ένστικτο και θα μπορεί να δώσει μια παράταση μέχρι να βρεθεί η τρίτη σχέση που θα δώσει και άλλη παράταση στην πρώτη. Και πάει λέγοντας. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2012 από palawiaris
santana99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 @stavi αυτό μπράβο είναι αυτό που νομίζεις τώρα. δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά πες ότι είσαι 25 με τα μυαλά που έχεις τώρα (δεν το λέω κοροϊδευτικά χαχα) και είσαι ευτυχισμένη με αυτόν και τον παντρευτείς και έχετε παιδιά και πας 30-35 χρονών, ίσως στα 35 σου να ήθελες έναν μαλάκα που απλά να έφερνε 10χιλιάρικα το μήνα σπίτι, να αγαπούσε τα παιδιά του αλλά εσείς να είχατε χαλάσει μεταξύ σας και να καλοπέρναγες εσύ με τις φίλες σου και να πηδιόσουν δεξιά αριστερά με 20άριδες, και αυτός το ίδιο. όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από τον εαυτό σου κάθε μέρα. Μπορεί να βγουν απωθημένα, μπορεί να στην βαρέσει...1002! Όμως δεν μπορώ να σε συμβουλέψω στο τι να κάνεις, σίγουρα να μην αγχώνεσαι, αλλά και να μην παίρνεις παραδείγματα από γύρω σου, δλδ άντρας δουλεύει, γυναίκα δουλεύει, παιδιά σπουδάζουν και έχουν ευτυχισμένο γάμο...δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε σχέση και πίσω από κάθε οικογένεια. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου που δεν θα τα πίστευες ότι συμβαίνουν! Το θέμα είναι να είσαι ευτυχισμένη και να περνάς καλά (και εδώ με το να περνάς καλά δεν εννοώ να ξεσκίζεσαι σαν πουτάνα για 10 χρόνια) εννοώ όντως να περνάς καλά στην ζωή σου όπως είναι το καλά για εσένα και κάποια στιγμή θα το καταλάβετε και οι 2 αν θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε οικογένεια...υποθέτω.
-nick- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δεν θέλουμε ρουτίνα. Θέλουμε έρωτα και τρέλαααααααα! This! Αυτο συνηθως βεβαια για μενα σημαινει κατα των δεσμευσεων. Οχι κατα των σχεσεων αλλα κατα των αφορητα δεσμευτικων σχεσεων. Κάθε δέσμευση είναι ολιγωρία αμα θες δεσμά φάε ιδεολογία. Νικόλας Άσιμος
john2gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ερώτηση: φεύγει ο έρωτας σε μια σχέση; Απάντηση: Κερασέ τον μια γυρόπιτα και θα μείνει. Κανείς δεν λέει όχι στο τσαμπέ φαί, ειδικά σε περιόδους κρίσεως (warning: this answer contains more than meets the eye )
maestros134 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ερώτηση: φεύγει ο έρωτας σε μια σχέση; Σύμφωνο με τον john2gr εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πολύ μπλέξιμο με το τι είναι ο έρωτας η αγάπη και όλα αυτά. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα όρια ούτε χρειάζεται να τα ψάχνουμε.Χαίρεσαι να είσαι με τον άλλο? Αποζητάς την παρέα , ρουτίνα , δραστηριότητα και τα πάντα που σου προσφέρει? Τη βρίσκεις με τα μικρο καβγαδάκια? Στο κρεβάτι τα πας καλά και όμορφα και μιστερλαβερμάνικα? Έχεις μέλλον μαζί του. Το να ξενερώνεις με τα μικρά αλλά να σου λείπουν τα υπόλοιπα δεν σημαίνει ότι ξεερωτεύεσαι. Αν εγώ ρευτώ , ξενερώνει η δικιά μου αλλά μπορεί να σκεφτεί μέσα της πως αυτό το γαιδούρι θα μου κάνει παρέα σε δύσκολες στιγμές και θα με αγκαλιάσει και τα λοιπά.Μπορεί και να γελάσει γιατί κάνω κάτι που αυτή δεν κάνει και δείχνω χειρότερος και την απελευθερώνω από την πίεση του καθωσπρεπισμού. Τι σημαίνει? Μας τέλειωσε ο έρωτας, έχουμε αγάπη? Μαλακίες. Πρέπει να βάλω ταμπέλα στο στάδιο της σχέσης? Όταν τελειώσει ο έρωτας/αγάπη θα το καταλάβεις. Δε θα αποζητάς τα χάδια και το κρεβάτι κατά πρώτο λόγο. Δε θα σου φαίνεται ωραίος/ωραία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Θα στη σπάει μόνιμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Όταν φεύγει ο έρωτας, έρχεται η ώρα του πρωτοποριακού role play στο σεξ.
stavi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, όλοι καλά τα λέτε.... απλά δεν έχω πια εμπιστοσύνη στην κρίση μου και φοβάμαι μήπως αδικώ ανθρώπους... Όπως και να χει, ήταν ευχάριστο που τα συζήτησα μαζί σας ακόμα μια φορά. Χαχαχαχα το ίδιο και η κοπέλα μου αλλά όχι επειδή βαριέται την διαδικασία...μία φορά που την κατάφερα να πάρει ακουγόταν σαν καθυστερημένη...ντιπ στόκος... Αυτό εννοώ! όταν βλέπετε κάτι τέτοια στον άλλον; δε σα φεύγει ο έρωτας? Δε ξενερώνετε; Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά καταλήγουμε να είμαστε και μεις οι κακοί της υπόθεσης που μας φεύγει ο έρωτας, και νιώθουμε και ενοχές και κακοί άνθρωποι.
mastor10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Όμως δεν μπορώ να σε συμβουλέψω στο τι να κάνεις, σίγουρα να μην αγχώνεσαι, αλλά και να μην παίρνεις παραδείγματα από γύρω σου, δλδ άντρας δουλεύει, γυναίκα δουλεύει, παιδιά σπουδάζουν και έχουν ευτυχισμένο γάμο...δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε σχέση και πίσω από κάθε οικογένεια. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου που δεν θα τα πίστευες ότι συμβαίνουν! εγω να προτείνω ενα βιβλιο εδω? η παγιδα της ευτυχιας, εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο βιβλιο δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα θα το παρω καποια στιγμη πριν το τελος του κοσμου
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αυτό εννοώ! όταν βλέπετε κάτι τέτοια στον άλλον; δε σα φεύγει ο έρωτας? Δε ξενερώνετε; Όχι τίποτα άλλο αλλά μετά καταλήγουμε να είμαστε και μεις οι κακοί της υπόθεσης που μας φεύγει ο έρωτας, και νιώθουμε και ενοχές και κακοί άνθρωποι. Να μου «φύγει» ο έρωτας, επειδή η άλλη βαριέται να παραγγείλει πίτσα; Άμα αρχίσει να την τρώει και να σκουπίζει τα χέρια της στα ...μαλλιά της, προφανώς και θα μου φύγει (μη σου πω ότι θα πηδήξει κι απ' το μπαλκόνι για ν' αυτοκτονήσει!). Όχι όμως και επειδή ...βαριέται!
stavi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Να μου «φύγει» ο έρωτας, επειδή η άλλη βαριέται να παραγγείλει πίτσα; Άμα αρχίσει να την τρώει και να σκουπίζει τα χέρια της στα ...μαλλιά της, προφανώς και θα μου φύγει (μη σου πω ότι θα πηδήξει κι απ' το μπαλκόνι για ν' αυτοκτονήσει!). Όχι όμως και επειδή ...βαριέται! όχι να βαριέται, αλλά να κάνει σαν στόκος... προφανώς επειδή δεν το χει καθόλου η κοπέλα του παιδιού δεν απέφευγε να παραγγείλει γιατί βαριόταν αλλά γιατί, όπως ανακάλυψε ο φίλος της, δεν ήταν σε θέση να το κάνει.. προφανώς δεν μπορούσε να βγάλει συνεννοήση ευκολα και γρήγορα με τον υπάλληλο τι ακριβώς ήθελε και που να τα φέρει... είναι κάποιοι που κολλάνε σε κάποια πράγματα
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 όχι να βαριέται, αλλά να κάνει σαν στόκος... προφανώς επειδή δεν το χει καθόλου η κοπέλα του παιδιού δεν απέφευγε να παραγγείλει γιατί βαριόταν αλλά γιατί, όπως ανακάλυψε ο φίλος της, δεν ήταν σε θέση να το κάνει.. προφανώς δεν μπορούσε να βγάλει συνεννοήση ευκολα και γρήγορα με τον υπάλληλο τι ακριβώς ήθελε και που να τα φέρει... είναι κάποιοι που κολλάνε σε κάποια πράγματα ...και είναι αυτός λόγος για να «σου φύγει» ο έρωτας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις