Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητοί insomniacs. Διαβάζοντας δαφορα θεματα στο φορουμ εδώ αλλά σε πολλά άλλα για online τρπους πληρωμης, είδα καποιον χρηστη να προτεινει σε αλλον να πληρώσει με western union εφόσον το site δεν ειχε paysafe.

Από αυτου πιαστηκα και θελω να ρωτησω το εξής. Η western union εχει πρακτορεια στην ελλαδα που πας και λες θελω τοσα λεφτα να παν εκει πχ?

Θέλω συγκεκριμένα να πληρωσω συνδρομή στο bitshare.com αλλά δεν δεχετε paysafe ούτε οι μεταπωλητές του. Επιπλέον paypal δεν εχω ούτε καν με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες διότι θελουν ΑΦΜ και ειμαι μολις 20 χρονων.

Θελω δηλαδή καποιες πληροφοριες για τον τροπο πληρωμης western union. thnx in advance

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητοί insomniacs. Διαβάζοντας δαφορα θεματα στο φορουμ εδώ αλλά σε πολλά άλλα για online τρπους πληρωμης, είδα καποιον χρηστη να προτεινει σε αλλον να πληρώσει με western union εφόσον το site δεν ειχε paysafe.

Από αυτου πιαστηκα και θελω να ρωτησω το εξής. Η western union εχει πρακτορεια στην ελλαδα που πας και λες θελω τοσα λεφτα να παν εκει πχ?

Θελω δηλαδή καποιες πληροφοριες για τον τροπο πληρωμης western union. thnx in advance

H western union εχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Αν στείλεις χρήματα, τέλος. Δεν θα τα πάρεις πίσω με κανένα τρόπο. Για αυτό το λόγο κάνει θραύση σε κινέζικα sites που πουλάνε μαϊμουδιές. Δεν εχει τα πλεονεκτήματα του Paypal. Αυτό δεν σημαίνει οτι φταίει η western union, αλλά θα στείλεις χρήματα ΜΟΝΟ σε έμπιστα άτομα. Αν ο πωλητής είναι κάποιος κάπου από κάποιο forum τότε ΔΕΝ στέλνεις χρήματα γιατί απλά θα τα κλαίς.

Έχει συμβεβλημένα καταστήματα και αναλυτική λίστα μπορείς να δεις στην επισημη ιστοσελίδα τους

http://www.westernunion.gr/

Θέλω συγκεκριμένα να πληρωσω συνδρομή στο bitshare.com αλλά δεν δεχετε paysafe ούτε οι μεταπωλητές του. Επιπλέον paypal δεν εχω ούτε καν με χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες διότι θελουν ΑΦΜ και ειμαι μολις 20 χρονων.

Από τα 18+ μπορείς να κάνεις ΑΦΜ ακόμα κι αν δεν έχεις εισοδήματα. Εναλλακτικά βάλε τον πατέρα σου να ανοίξει ένα λογαριασμό, βγάλε μια χρεωστική και κάνε τη δουλειά σου (γενικά, οχι μόνο τώρα)

Δημοσ.

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις απάντήσεις σας.

isay έψαξα κάπω στο site της και είδα ότι στο καταλογο των πραγκορείων ανάμεσα σε πολλά άλλα για το Βόλο λέει και τα Multirama. Ο βόλος έχει Multirama οπότε θα περασω από κει να δω τι θα γίνει.

Αλλά μήπως ξέρεις, θα τους πώ θέλω τόσα ευρώ να πάνε στο bitshare και με το voucher που θα παρω θα κάνω συνδρομή ή γίνεται καπως αλλιώς;

Δε καταλαβα τι εννοεις μολις 20 χρονων. Αλλοι στην ηλικια σου συντηρουν την οικογενεια τους.

Εννοώ φίλε μου ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας μου δεν εχω ασχοληθεί ακόμη με εφορίες και τέτοια. Ναι δεν διαφωνώ, αλλοι μπορεί να κρατούν σπίτι στην ηλικία μου, εγώ όμως δεν το κάνω, τί πρέπει να γίνει τώρα; :)

Αλλοι δεν φτασαν τα 20 επειδη πεθαναν σε πολεμο.

Σημαινει κατι αυτο?

Η απάντηση δόθηκε παραπανω. :)

Δημοσ.

off topic, πάνε βγάλε ΑΦΜ. θα σου χρειαστεί οσονούπω, και καλύτερα να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Δημοσ.

isay έψαξα κάπω στο site της και είδα ότι στο καταλογο των πραγκορείων ανάμεσα σε πολλά άλλα για το Βόλο λέει και τα Multirama. Ο βόλος έχει Multirama οπότε θα περασω από κει να δω τι θα γίνει.

Ρωτα συγκεκριμένα πράγματα και γράψε τα και εδω για μελλοντικες απορίες. Πες οτι θες να στείλεις Χ ευρώ σε κάποιον στην Γερμανία. Πόσο κοστίζει; Σε πόσο καιρό θα τα πάρει; Υπάρχει κάποιο ref number;

Αλλά μήπως ξέρεις, θα τους πώ θέλω τόσα ευρώ να πάνε στο bitshare και με το voucher που θα παρω θα κάνω συνδρομή ή γίνεται καπως αλλιώς;

Μην τους πεις για bitshare και τέτοια γιατί δεν είναι η δουλειά τους. Αυτοί μόνο στέλνουν χρήματα.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία απο bitshare αλλά στη σελίδα της διαβάζω:

How to buy from reseller?

1. Contact one of our authorized reseller and visit the resellers website. Purchase a voucher through the reseller's website

2. BitShare vouchers look like: BS5EcB36o9S47oz47oT9zsYS39

3. Redeem your voucher to create or upgrade an account. Click here to redeem your voucher code.

In case a problem with billing occurs, please contact the reseller using the listed e-mail or his website.

If a reseller doesnt assist you or you have not recieved a voucher code after payment, please contact us.

Φτιάξε ένα λογαριασμό (free), κάνε login, πήγαινε στους resellers ( http://bitshare.com/resellers.html ), διάλεξε κάποιον που σου γεμίζει το μάτι, επικοινώνησε μαζί του (για επιβεβαίωση), ζήτα του τα westernunion στοιχεία του, στείλε του τα χρήματα, περίμενε να σου στείλει το voucher, το βάζεις στο λογαριασμό σου και λογικά είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Τελικά δεν με συμφέρει με τίποτα να κάνω πληρωμη με αυτον τον τρόπο. Ο Βασιλοπουλος που πηρα τηλεφωνο μου είπε για να κανουν την μεταφορα θελουν 9 ευρώ. Εγώ με 9 ευρώ πληρωνω ακομη ενα μηνα, σιγά μην τα δώσω τζάμπα σε αυτους τους αχρειους

Πρεπει να βγαλω AΦΜ και να κανω paypal μαλλον.

Δημοσ.

Δηλαδή τί περίμενες? Να σε εξυπηρετήσουν και να στείλουν χρήματα για την ψυχή της μάνας τους?

Απο κάπου δεν πρέπει να βγάλουν και αυτοί?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα, η ιστορια μου ειναι λιγο περιπλοκη και θα με χαροποιουσε ιδιαιτερα αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει.Τον περασμενο Νοεμβριου μου εστειλαν με WESTERN UNION 350 ευρω απο Κυπρο, στην περιοχη που μενω με την western συνεργαζεται η Παγκρητια τραπεζα, οταν πηγα να παραλλαβω τα λεφτα το ποσο που πηρα ηταν 350- 30 η 40 ευρω δεν θυμαμαι καλα...ρωτησα και μου ειπαν πως ειναι τα εξοδα συναλλαγης, μετα απο τοσους μηνες σε συνομιλια που ειχα με τον αποστολεα των χρηματων μου ειπε πως και αυτος ειχε πληρωσει 29 ευρω δηλαδη κατεθεσε 379 για να ερθουν σε μενα 350  ευρω κατι το οποιο επιβεβαιωσε στελνοντας μου σκαναρισμενη την αποδειξη.εγω δυστυχως δεν την εχω αλλα θα παω στην παγκρητια να δω τι παιζει.ειναι φυσιολογικο αυτο?σας εχει συμβει ποτε?ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Το ποσό που σου παρακρατήθηκε, είναι προμήθεια που παίρνει η τράπεζα, προκειμένου να εξυπηρετεί συναλλαγές μέσω τής western union. Αν απευθυνόσουν απευθείας σε παράρτημα της western union - εφόσον υπήρχε κάπου κοντά σου προφανώς - και όχι σε συνεργαζόμενη τράπεζα, θα εισέπραττες ακριβώς €350,00, αφού ο αποστολέας είχε καταβάλει την προμήθεια τής ίδιας τής western union, πλέον τού «καθαρού» ποσού.

Αυτή η κατάσταση ισχύει γενικά, όταν πραγματοποιείς τη συναλλαγή μέσω τράπεζας, είτε στέλνεις χρήματα με τη western union (ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία money transfering), είτε εισπράττεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση, δυστυχως στο νησι που ειμαι δεν υπαρχει western union παραρτημα παρα μονο συνεργαζομενη τραπεζα και τα ΕΛΤΑ. Anyway λυθηκε το μυστηριο και παλι ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση, δυστυχως στο νησι που ειμαι δεν υπαρχει western union παραρτημα παρα μονο συνεργαζομενη τραπεζα και τα ΕΛΤΑ. Anyway λυθηκε το μυστηριο και παλι ευχαριστω πολυ!

Αν πας μέσω ΕΛ.ΤΑ, ισχύει το ίδιο, όσο αφορά το παρακρατούμενο ποσό; Δεν το γνωρίζω, αλλά για καν' τους μια ερώτηση, μήπως είναι φθηνότερα...

...όλο αυτό βέβαια, εφόσον πρόκειται να σού στείλουν ξανά χρήματα μέσω τής western union. Αν η ερώτησή σου αφορούσε τη συγκεκριμένη μόνο περίπτωση, μη ζαλίζεσαι!

Δημοσ.

Στα   ελτα   πρεπει  ναναι   πολυ  φθηνοτερα.

Οι   υπολοιποι   ειναι   καρακλεφταραδες.

Αν   ειναι   δυνατον!  60  ευρω   μεταφορικα   για   350!!!!!

Ημαρτον!!!

Δημοσ.

Το βασικο θεμα που δημιουργηθηκε ειναι πως δεν ειχα ιδεα πως ο ανθρωπος πληρωσε και θεωρησα πως τα εξοδα βαρυναν εμενα, δεν εχω (λαβει, στειλει) ποτε ξανα χρηματα με τετοιες υπηρεσιες οποτε και δεν γνωριζα για το ποσο που χρεωνουν.Το οποιο ειναι και πιο υψηλο απο την προμηθεια που παιρνει η ιδια η western union τωρα λοιπον που εμαθα δεν προκειται να την ξαναπατησω ετσι!ευχαριστω πολυ και παλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...