Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

υπάρχει τρόπος να μάθω:

1. το σταθερό τηλέφωνο
  2. το ΑΦΜ

κάποιου με κάποιον τρόπο εάν γνωρίζω την διεύθυνση και το όνομα του;;;

Δημοσ.

αν οπως λες ξερεις διευθυνση και ονοματεπωνυμο, δοκιμασε το whitepages του οτε (αν ειναι στον οτε και δεν το εχει απορρητο θα στο βγαλει). αν ειναι σε αλλο παροχο, παρε καποιο απο τα γνωστα τηλεφωνα που διαφημιζονται μηπως το βρεις ετσι.

για το αφμ οπως ειπα δεν ξερω τι παιζει.

Δημοσ.

Πως μπορώ να το βρω;;

αν είναι στο ΟΤΕ μπορείς να μπεις στο www.whitepages.gr, να εισάγεις το ονομά του και την διευθυνσή του και θα στο βγάλει. Αν δεν είναι στον ΟΤΕ, δυστηχώς οι άλλες εταιρίες (Hol, Forthnet κλπ) δεν έχουν σελίδες στο Internet (για να μας τα παίρνουν από τα 5ψήφια), οπότε καλείς κάποιο 5ψήφιο (11880, 18888 κλπ), δείνεις τα στοιχεία του στον τηλεφωνητή/τηλεφωνήτρια και σου δείνει το νούμερο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

Μόλις τώρα πήρα τηλέφωνο (HOL) και μου είπαν ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα/πρόταση;;

Δημοσ.

αν είναι στο ΟΤΕ μπορείς να μπεις στο www.whitepages.gr, να εισάγεις το ονομά του και την διευθυνσή του και θα στο βγάλει. Αν δεν είναι στον ΟΤΕ, δυστηχώς οι άλλες εταιρίες (Hol, Forthnet κλπ) δεν έχουν σελίδες στο Internet (για να μας τα παίρνουν από τα 5ψήφια), οπότε καλείς κάποιο 5ψήφιο (11880, 18888 κλπ), δείνεις τα στοιχεία του στον τηλεφωνητή/τηλεφωνήτρια και σου δείνει το νούμερο.

Ευχαριστώ παιδιά!

Τι εννοείς πήρες τηλέφωνο την Hol; Πέρνεις κάποια από τα 5ψήφια που αναφέρω παραπάνω. Εφόσον λες ότι ξέρεις τα στοιχεία του, τα δείνεις στον τηλεφωνητή (νομίζω ζητάνε μόνο όνομα, επώνυμο και πόλη) και θα σου πει το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά!

να ρωτησουμε γιατι ολο αυτο το κυνηγι?

Δημοσ.

Τι εννοείς πήρες τηλέφωνο την Hol; Πέρνεις κάποια από τα 5ψήφια που αναφέρω παραπάνω. Εφόσον λες ότι ξέρεις τα στοιχεία του, τα δείνεις στον τηλεφωνητή (νομίζω ζητάνε μόνο όνομα, επώνυμο και πόλη) και θα σου πει το τηλέφωνο.

Έχεις δίκιο! Δικιά μου μαλακία. Νόμιζα ότι έπαιρνες την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στον πάροχο που ανήκει!

Εντέλει πήρα στο 11880 και μου έδωσαν το τηλέφωνο!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...