Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα τελευταία 2-3-4+ χρόνια το έχουμε ρίξει σχεδόν όλοι στα εμφιαλωμένα επειδή το νερό της βρύσης δεν πίνεται,

υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που η περιοχή του να έχει καθαρό νερό που να πίνεται;

Απλά έχω αυτή την απορία...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ όταν πήγαινα σχολείο έπινα νερό από την βρύση, δεν είχα πρόβλημα. Μετά όταν ξεκίνησα σπουδές και μετακόμισα σε άλλη πόλη, το νερό της άλλης πόλης δεν μου άρεσε. Δεν λέω ότι δεν ήταν καλό, αλλά είχε διαφορετική "γεύση" (λόγω του νερού της περιοχής ή των σωληνώσεων του σπιτιού που νοίκιαζα), και δεν μου άρεσε καθόλου. Έτσι το γύρισα στο εμφυαλομένο, και από τότες πίνω μόνο εμφυαλομένο ακόμη και όταν γύρισα στο σπίτι μου. Έχω γύρω στα 7-8 χρόνια να πιώ νερό από την βρύση.

Δημοσ.

και στο Ηρακλειο αλλα και στον Αγιο Νικολαο το νερο δεν πινεται οποτε ενα κονδυλι 20ευρω+ το μηνα για νερο ειναι απαραιτητο για μια οικογενεια. δεν εισαι ο μονος λοιπον

Ενα καλο φιλτρο ειναι καλη λυση αλλα ενα καλο φιλτρο στοιχιζει οσο 300+ μπουκαλια εμφιαλωμενο νερο...

Δημοσ.

και για μαγειρεμα εμφιαλωμενο βαζετε?

Στο ηρακλειο ευτυχως οχι.. Αλλα στον ελληνικο μου καφε και στο τσαι αν βαλεις απο τη βρυση πολλες φορες το καταλαβαινεις στη γευση. εγω τουλαχιστον.

Για να καταλαβετε τι γινετε στο ηρακλειο το νερο το αποθηκευουμε στις ταρατσες σε μεταλλικα ντεποζιτα που γεμιζουν το πρωι...Γιατι μονο το πρωι εχουμε νερο. Την υπολοιπη μερα δε υπαρχει νερο στο κεντρικο δικτυο. Πως λοιπον να το πιεις αυτο το νερο που ουτως ή αλλιως και κατευθειαν απο το δικτυο ειναι μη ποσιμο?

Δημοσ.

Μια χαρα πινεται το νερο μας αφου ερχεται απο τον Ολυμπο.

Αλλα επειδη αυτο που δεν εμπιστευομαι ειναι το δικτυο μεταφορας και τον μαλακα που ριχνει το χλωριο οπως ναναι βαλαμε ενα καλο φιλτρο και ξεμπερδεψαμε. Στην Θεσσαλονικη επινα σπανια απο την βρυση και προτιμουσα το εμφιαλωμενο αλλα δεν ηταν πολυ βολικο το κουβαλημα+ για καποιο λογο δεν εβρισκα 5λιτρα μπιτονια που ειναι και φθηνα αλλα την κλασικη 6δα.

Δημοσ.

Στο ηρακλειο ευτυχως οχι.. Αλλα στον ελληνικο μου καφε και στο τσαι αν βαλεις απο τη βρυση πολλες φορες το καταλαβαινεις στη γευση. εγω τουλαχιστον.

Για να καταλαβετε τι γινετε στο ηρακλειο το νερο το αποθηκευουμε στις ταρατσες σε μεταλλικα ντεποζιτα που γεμιζουν το πρωι...Γιατι μονο το πρωι εχουμε νερο. Την υπολοιπη μερα δε υπαρχει νερο στο κεντρικο δικτυο. Πως λοιπον να το πιεις αυτο το νερο που ουτως ή αλλιως και κατευθειαν απο το δικτυο ειναι μη ποσιμο?

εγω που μενω Ηρακλειο το δικτυο εχει ολη μερα νερο αλλα το νερο δεν πινετε αφου το δικτυο ειναι χαλια.

Δημοσ.

Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στο Ηράκλειο μόνο το καλοκαίρι ή είναι γενικό το κακό;

ολο το χρονο νερο στο δικτυο εχουμε καποιες ωρες. απλα το χειμωνα που δουλευουν γεωτρησεις και εκτος των μαλλιων που υδροδοτουν το ηρακλειο εχει παραπανω πιεση οποτε ανεβαινει χωρις μοτερ ταρατσα...οποτε δε ξυπνας πρωι να βαλεις μοτερακι οπως λεμε

εγω που μενω Ηρακλειο το δικτυο εχει ολη μερα νερο αλλα το νερο δεν πινετε αφου το δικτυο ειναι χαλια.

στη περιοχη μου παντως συγκεκριμενη ωρα ερχεται ο ''νερουλας'' και ανοιγει το νερο και καποια στιγμη το κοβει και το στελνει σε αλλη περιοχη.

βεβαια οντως τον τελευταιο καιρο εχουν αυξηθει οι ωρες.

θυμαμαι περσι το καλοκαιρι που πολλες φορες ειχαμε νερο μονο 6-7 το πρωι...

Δημοσ.

στη περιοχη μου παντως συγκεκριμενη ωρα ερχεται ο ''νερουλας'' και ανοιγει το νερο και καποια στιγμη το κοβει και το στελνει σε αλλη περιοχη.

Τι λες ρε φιλε? Γινεται αυτο στην Ελλαδα του 2012? Εμεινα μ@@@@@ τωρα..... :confused:

Δημοσ.

Θυμάμαι που μου λέγανε φίλοι πως το Ηράκλειο είχε πρόβλημα με το νερό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά νόμιζα ότι είχε βελτιωθεί η κατάσταση μετά απο τόσο καιρό!

Τι λέω τώρα ε; Καλά, και πως ζει έτσι μια πόλη τόσων χιλιάδων κατοίκων; :confused:

Δημοσ.

Στο Ρίο το νερό δεν πίνεται, έχει παααρα πολλά άλλα οπότε όλοι το έχουν γυρίσει σε εμφιαλώμενα (και για το μαγείρεμα και για τις καφετιέρες).

Επείδη η κατάσταση με τα εμφιαλώμενα δεν πήγαινε όμως (κουβάλα, πλήρωνε..) κάποια στιγμή έβγαλε η Alarco τα φίλτρα της σε προσφορά (150ε) και πήρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το νερό, και οικονομικά έρχεται καλύτερα από τα μπουκάλια.

Επίσης στην Οβρύα, που επίσης δεν πίνεται το νερό (πολύ χλόριο) έβαλα το φίλτρο και ευχαριστήθηκα νερό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση (το έκανα πείραμα) είναι ότι τα σκυλιά δεν πίνουν το παλιό αν έχουν επιλογή (τους έβαλα δύο μπολ με διαφορετικό νερό και προτιμούν του φίλτρου!).

Δημοσ.

και μπάνιο πως κάνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...