rounikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Υπάρχει τρόπος να μπορώ να επιλέξω ένα αρχείο video στο mac (σε Lion) και να το κάνω stream (ασύρματα) στην TV (που είναι στο ίδιο δίκτυο); Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή; Δεν εννοώ κάτι σαν το plex server όπου πρέπει μέσα από το μενού της τηλεόρασης να βρω το αρχείο video για να παίξει, αλλά απευθείας από το mac. Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου. Mην μου πείτε ότι χρειάζομαι apple TV.....
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου. Μέσου ethernet;;;;; Γιατί αυτό είναι το streaming,αυτό που λες εσύ λογικά για τα 7 είναι επιλογή από την κάρτα γραφικών μέσου hdmi(ή s-video παλιά).
atheatos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Υπάρχει τρόπος να μπορώ να επιλέξω ένα αρχείο video στο mac (σε Lion) και να το κάνω stream (ασύρματα) στην TV (που είναι στο ίδιο δίκτυο);Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή; Δεν εννοώ κάτι σαν το plex server όπου πρέπει μέσα από το μενού της τηλεόρασης να βρω το αρχείο video για να παίξει' date=' αλλά απευθείας από το mac. Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου. Mην μου πείτε ότι χρειάζομαι apple TV.....[/quote'] Με vuze? Δες αυτό το βίντεο στο YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=WHdNH3R6iWU&feature=youtube_gdata_player Sent from my iPad using Insomnia
rounikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέσου ethernet;;;;; Γιατί αυτό είναι το streaming,αυτό που λες εσύ λογικά για τα 7 είναι επιλογή από την κάρτα γραφικών μέσου hdmi(ή s-video παλιά). Ακριβώς, streaming εννόω. Το pc με wifi και η tv με καλώδιο Ethernet στο ίδιο router. Με εξέπληξε πόσο εύκολα τα win7 βλέπουν εξωτερικές συσκευές όπως οι smart tv, ενώ το Lion όχι Με vuze? Δες αυτό το βίντεο στο YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=WHdNH3R6iWU&feature=youtube_gdata_player Sent from my iPad using Insomnia Thanks! Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα