vergogc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εχω ενα λογαριασμο paypal, τον οποιο τον εχω συνδεσει με μια χρεωστικη καρτα πειραιως! Στο Paypal δεν αφηνω ποτε χρηματα, οταν κανω αγορα να παιρνει αυτοματα το paypal απο την καρτα μου! Μου εστειλαν κατι χρηματα στο λογαριασμο στο Paypal και θελω να τα μεταφερω στην καρτα που ειναι συνδεδεμενος ο λογαριασμος! Ξερει κανεις πως γινεται αυτο?
vergogc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 withdraw money. και περιμένεις 3-4 μέρες. Γιατι ομως μου ζηταει στοιχεια, αριθμους κλπ? Δεν θελω να τα μεταφερω σε ασχετο λογαριασμο, στο λογαρισμο που ειναι συνδεδεμενη η καρτα θελω!
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ριξε μια ματια σ αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/topic/448284-paypal-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85/page__p__4780212__fromsearch__1#entry4780212
Muchacho Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Με την εξης καρτα μπορω να κανω αγορες και να μου στελνω λεφτα απο το paypal στο λογαριασμο μου? http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=297656&lang=1&nt=96%20&sid= (εχει IBAN...)
vergogc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Για να μην ανοιγω νεο θεμα. Με την εξης καρτα μπορω να κανω αγορες και να μου στελνω λεφτα απο το paypal στο λογαριασμο μου? http://www.piraeusbank.gr/ecportal.asp?id=297656&lang=1&nt=96%20&sid= (εχει βιβλιαριο και IBAN...) Nαι, την ιδια εχω και εγω!!!
Muchacho Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ε βαλε τα στοιχεια που εχεις και πες μας αμα γινεται να κανεις μεταφορα...
vergogc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ε βαλε τα στοιχεια που εχεις και πες μας αμα γινεται να κανεις μεταφορα... Τα εβαλα, ολοκληρωθηκε η διαδικασια...περιμενω να δω απο δευτερα,τριτη τα χρηματα! Απλα ηθελα να ξερω αν γινοταν αμεσως η διαδικασια! Οπως οταν μεταφερονται τα χρηματα απο την καρτα στο paypal
vergogc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Λοιπον σημερα μπηκα στο winbanking για να τσεκαρω αν τα λεφτα εχουν μπει στο λογαρισμο μου, και ειδα οτι αντι για 40ευρω που εστειλα απο το paypal, ειχαΝ μπει 38ευρω! Προφανως κρατησαν 2ευρω προμηθεια, αλλα εκει ελεγε χωρις χρεωση απο οσο θυμαμαι! Γιατι αυτο γαμωτο? Και γιατι οταν στελνω απο την καρτα στο paypal δεν μου κρατανε προμηθεια, ενω στο αναποδο ναι?
vergogc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Λοιπον σημερα μπηκα στο winbanking για να τσεκαρω αν τα λεφτα εχουν μπει στο λογαρισμο μου, και ειδα οτι αντι για 40ευρω που εστειλα απο το paypal, ειχαΝ μπει 38ευρω! Προφανως κρατησαν 2ευρω προμηθεια, αλλα εκει ελεγε χωρις χρεωση απο οσο θυμαμαι! Γιατι αυτο γαμωτο? Και γιατι οταν στελνω απο την καρτα στο paypal δεν μου κρατανε προμηθεια, ενω στο αναποδο ναι?
parasgeofc13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπέρα έκανα μια μεταφορά χρημάτων από το Paypal στον τραπεζικό λογαριασμό, ξέρει κανείς αν γίνετε να ακυρώθει η μεταφορά χωρίς να φτάσουν τα χρήματα στην τράπεζα και να επιστρέψουν στο Paypal;;
VasilisL7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω λογαριασμό paypal και τον έχω συνδέσει με κάρτα της Πειραιώς. Πως μεταφέρω το υπόλοιπο της κάρτας στο paypal?
ketixar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω δημιουργήσει έναν λογαριασμό Paypal και τον έχω συνδέσει επιτυχώς σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Παρατήρησα ότι υπάρχει όριο στην μεταφορά χρημάτων απο Paypal στον τραπεζικό λογαριασμό, συγκεκριμένα 1000 ευρώ τον χρόνο γράφει.(Withdrawal limit per year 1000 euro). Αυτός ο περιορισμός είναι φυσιολογικός; Και αν ναι πώς μπορώ να ανεβάσω το όριο;
antmagn Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εγώ η αλήθεια τα αφήνω στο paypal και κάνω αγορές online. Το έχω συνδέσει με alphabank και για μεταφορά χρημάτων ανεξαρτήτως ποσού μου κρατάει 3€. Το ίδιο όμως κάνει η alphabank αν δεχθείς χρήματα από εξωτερικό από ότι είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα