zeniath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ωραία εφόσον ο βασικός στην Ελλάδα είναι 450 δεν σημαίνει ότι αυτόν παίρνουν όλοι, προς θεού, όλοι βγάζουμε πάνω απο 2000 την βδομάδα... Όσο για αυτό που λες, αν έχεις πρόβλημα βιοπορισμού και αυτά τα 500 ευρώ θα σε σώσουν... Newsflash... Να μην έπαιρνες τον φακό in the fist place κοπελιά και να κάλυπτες τα έξοδά σου, έλεος δηλαδή τι άλλα θα ακούσουμε... Δηλαδή την άλλη που της έβαλαν 10Μ στον λογαριασμό στην τράπεζα κατά λάθος δεν έκλεψε τα λεφτά που με το που τα είδε άρχισε να τα ξοδεύει ε; Πρόβλημά τους, ε; Kara Mary-Jo Hurring, 33, faces charges involving 25 counts of thefthttp://au.ibtimes.com/articles/341135/20120515/bank-error-million-westpac.htm
gigisoni Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ήθελα να σου απαντήσω, αλλά ειλικρινά δεν το αξίζεις. Το θέμα όπως είπα δεν είναι το αν κλέβω εγώ ή εσύ ή ο άλλος. Το θέμα είναι ότι σκέφτεσαι να κλέψεις, το προγραμματίζεις, και κάθεσαι και το μοιράζεσαι κιόλας και είσαι και περήφανη γι'αυτό και προβάλλεις και χίλιες δυο δικαιολογίες και απαιτείς να τις δεχτούμε κιόλας. Δεν λυπάμαι ούτε τον υπάλληλο που έκανε το λάθος, ούτε αν χάσει τη δουλειά του, ούτε αν είναι πολυεθνική με δις, ούτε εσένα. Τα παιδιά που θα κάνεις λυπάμαι με την ανατροφή που θα τους δώσεις. Α ναι, και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς σου.
asteropi22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ωραία εφόσον ο βασικός στην Ελλάδα είναι 450 δεν σημαίνει ότι αυτόν παίρνουν όλοι, προς θεού, όλοι βγάζουμε πάνω απο 2000 την βδομάδα... Όσο για αυτό που λες, αν έχεις πρόβλημα βιοπορισμού και αυτά τα 500 ευρώ θα σε σώσουν... Newsflash... Να μην έπαιρνες τον φακό in the fist place κοπελιά και να κάλυπτες τα έξοδά σου, έλεος δηλαδή τι άλλα θα ακούσουμε... Δηλαδή την άλλη που της έβαλαν 10Μ στον λογαριασμό στην τράπεζα κατά λάθος δεν έκλεψε τα λεφτά που με το που τα είδε άρχισε να τα ξοδεύει ε; Πρόβλημά τους, ε; Όλοι παίρνουν βασικό μιστό εκτος αν δουλεύουν με πολλά προσόντα και προϋπηρεσία οποτε παίρνουν λίγο πιο πάνω η είναι στελέχη και πάλι όμως η αντιστοιχία αυτών με τους μιστούς για τις συγκεκριμένες θέσεις στην αμερική απέχει παρα πολύ όπως απέχει και το ποσοστό και ο λόγος που παίρνει κάποιος βασικό μιστό και όλη η εννοια του... βασικός μιστός στην ελλάδα είναι "Ο" μιστός είναι αυτό που θα πάρεις. πολλές φορες ακόμη και πτυχίο να έχεις στην αμερική βασικός μιστός είναι ο μιστός ΧΩΡΙΣ τα έξτρα τα bonus και τα prim και ο μιστός που δεν μπορεί ναπ εσει πιο κάτω. επίσης τον δίνουν (αν τον δώσουν) σε εντελώς γελοίες δουλειές όπως πχ να κανεις το donut σε ένα εμπορικό κέντρο και να μοιράζεις χαρτάκια... οποιαδήποτε δουλειά θέλει ελαχιστη μαστοριά η κάποια γνώση (γραμματέας,βοηθός λογιστή,bar tender, βενζινάς,εισπρακτορας,πωλητης κτλ κτλ) δεν παίρνει στην καμια βασικό μιστό.. εδώ αυτονόητο είναι ότι αν είσαι νεαρός (ειδικά αν δεν έχει πτυχίο) παίρνεις βασικό. όσο για τον φακό και για το αν έπρεπε να τον πάρω η όχι και ποσο σημαντικό η όχι ήταν αυτό συζητήθηκε στις πρώτες σελίδες μην λέμε τα ίδια ξανά και ξανά. Δηλαδή την άλλη που της έβαλαν 10Μ στον λογαριασμό στην τράπεζα κατά λάθος δεν έκλεψε τα λεφτά που με το που τα είδε άρχισε να τα ξοδεύει ε; Πρόβλημά τους, ε; καταρχήν εδώ μιλάμε για τράπεζες... εδώ κλέβουν τον κόσμο και έχουν απαίτηση να τους πληρώσουν για να μην χρεοκοπήσουν δεν είναι τίμιο το παράδειγμα σου... αλλα έτσι και αλλιώς δεν έχει να κάνει γιατί αυτή έκλεψε χρήματα τα οποια δεν υπάρχουν (ο φίλος της έκανε ανάληψη 10.000$ από πιστωτικό λογαριασμό και ο υπάλληλος σημείωσε καταλάθος 10.000.000$ οποτε από το πουθενά -δεν είναι δηλαδή ότι φύγανε από τον λογαριασμό κάποιου αλλου- βρέθηκαν 9.990.000$.. Ήθελα να σου απαντήσω, αλλά ειλικρινά δεν το αξίζεις. Το θέμα όπως είπα δεν είναι το αν κλέβω εγώ ή εσύ ή ο άλλος. Το θέμα είναι ότι σκέφτεσαι να κλέψεις, το προγραμματίζεις, και κάθεσαι και το μοιράζεσαι κιόλας και είσαι και περήφανη γι'αυτό και προβάλλεις και χίλιες δυο δικαιολογίες και απαιτείς να τις δεχτούμε κιόλας. Δεν λυπάμαι ούτε τον υπάλληλο που έκανε το λάθος, ούτε αν χάσει τη δουλειά του, ούτε αν είναι πολυεθνική με δις, ούτε εσένα. Τα παιδιά που θα κάνεις λυπάμαι με την ανατροφή που θα τους δώσεις. Α ναι, και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς σου. Σε αυτόν που μου είπε ότι θέλω να ακούω συγκεκριμένες απαντήσεις... να κάτι τέτοια διαβάζω και μου σηκώνονται οι τρίχες... jesuzzzzzzzzzzzzz
Nephelia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 μπλα μπλα μπλα κατέβασε τον τόνο σου για αρχή κατά δεύτερον είναι απίστευτο ότι ΕΣΥ πας να κάνεις την μαλακία αλλά εκνευρίζεσαι με εμάς λες ότι δεν είναι κλεψιά γιατί στο έστειλαν κατά λάθος...από την στιγμή που ίσως να το κρατούσες ναι είναι κλεψιά σου αρέσει δεν σου αρέσει τέταρτον η εμπάθειά σου και η δήθεν ανωτερότητά σου για το πως μιλάς για τις ιερόδουλες μου προκαλεί αηδία προτιμώ χίλιες φορές να βγάζω έντιμα τα λεφτά μου και όχι να περιμένω να μου κάτσει μια στραβή επειδή "εκείνοι έκαναν λάθος και ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και έτσι και αλλιώς παίρνουν τόσα λεφτά και ο υπαλληλάκος πληρώνεται καλά" διανοήσε τι έγραψες ; Να πας να γίνεις καθαρίστρια τότε αν δεν έχεις λεφτά και να μην κλαίγεσαι. Γεια χαρά και βάλ΄το να δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις