..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Οχι. Απο τη στιγμη που επιλεχθηκαν αυτοι οι όροι στην αρχικη συμφωνια δεν υπαρχει κατι αντικανονικο ως προς την συμφωνια. Εγω την αρχικη συμφωνια δεν θα την εκανα ακριβως για αυτο τον λογο. Μιλαμε για μια προφορικη συμφωνια στα πλαισια της καλης γειτνιασης. Οχι για την Λωριδα της Γαζας. Χωρια που ο TS βγηκε απολυτα κερδισμενος, και θα συνεχισει να ειναι κερδισμενος. Αν ημουν στην θεση του γειτονα και επεμεινε στο "οποιος προλαβει", θα παραταγα το αμαξι μεσα. Και θα κοιμομουν και πολυ ομορφα τα βραδια.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 νομικα δεν μπορει να του κανει τιποτα.οποιος προλαβει ειναι.
ca6mio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 To θέμα είναι πως αν ο άλλος για σπάσιμο φέρει και παρατήσει ένα αμάξι στην θέση αυτή τοτε την έβαψες γιατί δεν παραβιάζει την συμφωνία σας και δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα. Όπως καταλαβαίνεις πρέπει να υποχωρήσεις γιατί η συμφωνία σε συμφέρει.
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Αν πιαστείς στα χέρια πιθανότατα ή αυτός ή εσύ θα κάνει μήνυση, δικηγόροι, δικαστήρια λεφτα. Για εμένα πάνε σε έναν δικηγόρο, που μάλλον θα προτείνει να πάτε δικαστηκα και εκεί θα αποφασισθεί τι θα γίνει. Με το ξυλίκι λύση δε βγαίνει.
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Αν πας δικαστικά, να ξέρεις ότι τέτοιες υποθέσεις αργούν να εκδικαστουν.
MJBulls23 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μιλαμε για μια προφορικη συμφωνια στα πλαισια της καλης γειτνιασης. Οχι για την Λωριδα της Γαζας. Ναι αλλά μια συμφωνια, ειναι μια συμφωνια. Χωρια που ο TS βγηκε απολυτα κερδισμενος, και θα συνεχισει να ειναι κερδισμενος. Δεν εχει σημασια απο την στιγμη που δεν παραβιαζει την συμφωνια. Αν ο αλλος εχει το αυτοκινητο του 1 χρονο αλλου, τι φταιει ο TS ωστε να αλλοιωσει την συμφωνια? Δεν φταιει. Αν ημουν στην θεση του γειτονα και επεμεινε στο "οποιος προλαβει", θα παραταγα το αμαξι μεσα. Και θα κοιμομουν και πολυ ομορφα τα βραδια. Μα αυτο προυποθετει να αρχισεις να νoιαζεσαι, ως προς το να γινεις ενοχλητικος προς τον γειτονα και να του σπασεις τα νευρα, περισσοτερο απο την προσωπικη σου ζωη ωστε να θυσιαζεις το να παιρνεις το αμαξι σου για να κάνεις οτιδηποτε, ωστε να νευριαζεις τον γειτονα σου. Δεν το βλεπω καθολου ρεαλιστικο....
nikoskon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το ερώτημα ίσως είναι το εξής: Τί γίνεται σε περιπτώσεις που γίνεται κατάχρηση/καταπάτηση κοινόχρηστων/εξ αδιαιρέτου χώρων; Πχ όταν χτίζεις μια ταράτσα ή όταν χτίζεις μια αποθήκη; Όταν στην περίπτωσή μας δεν μοιράζεσαι τον χώρο της πυλωτής στερώντας την ισότιμη χρήση από άλλους δικαιούχους κλπ; Νομίζω πως εκεί καταλήγουμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το ερώτημα ίσως είναι το εξής: Τί γίνεται σε περιπτώσεις που γίνεται κατάχρηση/καταπάτηση κοινόχρηστων/εξ αδιαιρέτου χώρων; Πχ όταν χτίζεις μια ταράτσα ή όταν χτίζεις μια αποθήκη; Όταν στην περίπτωσή μας δεν μοιράζεσαι τον χώρο της πυλωτής στερώντας την ισότιμη χρήση από άλλους δικαιούχους κλπ; Νομίζω πως εκεί καταλήγουμε. Ασφαλιστικά μέτρα νομής. Δικαστήριο.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ασφαλιστικά μέτρα νομής. Δικαστήριο. Συνήθως βγαίνει κάποια άκρη ή θα τρέχω τζάμπα;
pournaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ναι αλλά μια συμφωνια, ειναι μια συμφωνια. Δεν εχει σημασια απο την στιγμη που δεν παραβιαζει την συμφωνια. Αν ο αλλος εχει το αυτοκινητο του 1 χρονο αλλου, τι φταιει ο TS ωστε να αλλοιωσει την συμφωνια? Δεν φταιει. Μα αυτο προυποθετει να αρχισεις να νιαζεσαι, ως προς το να γινεις ενοχλητικος προς τον γειτονα και να του σπασεις τα νευρα, περισσοτερο απο την προσωπικη σου ζωη ωστε να θυσιαζεις το να παιρνεις το αμαξι σου για να κάνεις οτιδηποτε, ωστε να νευριαζεις τον γειτονα σου. Δεν το βλεπω καθολου ρεαλιστικο.... Αλλο λεει. Τι γινεται αν δεχτει ο γειτονας οτι ενταξει, οπως και παλια, οποιος προλαβει το βαζει στο παρκιγκ, αλλωστε αυτη ειναι η προφορικη συμφωνια. Αλλα η συμφωνια δε λεει ποσο χρονο πρεπει να το αφησεις εκει, οποτε τι γινεται αν ο γειτονας, αφου του την εχεις σπασει για αυτο τον ενα-εναμιση μηνα, στο τελος του καλοκαιριου, αντι να παει παλι το αμαξι του στο χωριο του, το παρατησει μεσα στο παρκιγκ και ξεχειμωνιασει εδω; Ποιος πλεον ειναι ο κερδισμενος της υποθεσης (και χωρις να παραβιασει τη συμφωνια; ) Πολλες φορες ακομη και οι καλυτερες συμφωνιες, μπορει να βρεθουν σε μια κατασταση, οπου πρεπει να αθετηθουν και απο τις δυο πλευρες, για το συμφερον και των δυο, αλλιως κρατας τη συμφωνια, και χανεις το συμφερον σου. Το ερώτημα ίσως είναι το εξής: Τί γίνεται σε περιπτώσεις που γίνεται κατάχρηση/καταπάτηση κοινόχρηστων/εξ αδιαιρέτου χώρων; Πχ όταν χτίζεις μια ταράτσα ή όταν χτίζεις μια αποθήκη; Όταν στην περίπτωσή μας δεν μοιράζεσαι τον χώρο της πυλωτής στερώντας την ισότιμη χρήση από άλλους δικαιούχους κλπ; Νομίζω πως εκεί καταλήγουμε. Απο τη στιγμη που υπαρχει αυθαιρετη κατασκευη σε κοινοχρηστο χωρο, και θες να πας δια της νομιμου οδου, απλα μια καταγγελια στην πολεοδομια, και περιμενεις. Ειναι υποχρεωμενοι να προχωρησουν σε εντολη αναγκαστικης κατεδαφισης. Ακομη και αν προσπαθησε να το νομιμοποιησει με τον 3843 η τον 4014 περι νομιμοποιησης υμηυπεθριων η αυθαιρετων, παλι χρειαζεται τη γραπτη συναινεση ολων των ιδιοκτητων (με υπ. δηλωση και το γνησιο της υπογραφης). Αν δεν εγινε κατι τετοιο, παλι η πολεοδομια βγαζει εντολη κατεδαφισης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Συνήθως βγαίνει κάποια άκρη ή θα τρέχω τζάμπα; Συνήθως βγαίνει άκρη αλλά θα σε σύμβουλευα να ρωτήσεις τον δικηγόρο σου.
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Συνήθως βγαίνει κάποια άκρη ή θα τρέχω τζάμπα; Βγαίνει άκρη. Το δικαστήριο παίρνει μία απόφαση και όποιος δεν την τηρεί καλείς την αστυνομία της δείχνεις την απόφαση και τρώει πρόστιμο.
nikoskon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ παίδες, θα ενημερώσω πάραυτα με το που υπάρξει εξέλιξη.
pavlinara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Να σας πω κι εγώ το πρόβλημα μου. Μένω σε πολυκατοικία 25 διαμερισμάτων με τεράστια πυλωτή, που χωράνε να παρκάρουν 12 αμάξια μέσα και 5 έξω.Λοιπόν είναι κάτι βόδια που παρκάρουν και τα 2 αμάξια μέσα. Επίσης είναι 2 τύποι(είναι και οικογενειακοί μας φίλοι μη χε..)- ο ένας ιδιοκτήτης, ο άλλος ενοικιαστής κιόλας- που γουσταρίζουν 2 συγκεκριμένες θέσεις και τις έχουν καπαρώσει με ποιον τρόπο;Βάζοντας στην θέση του αυτοκινήτου όταν λείπουν τα μηχανάκια τους.Τώρα αυτό το θεωρείται δίκαιο ας πούμε; Tους έχω πει προσωπικά ότι αυτό είναι άδικο και φυσικά με γράψαν εκεί που ξέρετε. Μια ωραία πρωία σπάζομαι μετακινώ το μηχανάκι και παρκάρω εγώ εκεί-μιας και δεν υπήρχε άλλη θέση, και δικαιούμαι θέση ως ενοικιαστής. Φυσικά δεν είπε τίποτα αλλά όταν έφυγα έτρεξε και ξαναέβαλε το μηχανάκι. Και λοιπόν κάνω ένα πείραμα μια μέρα. Βάζω το μηχανάκι του αδερφού μου μια μέρα να πιάσει θέση. Το ίδιο βράδυ ένας άλλος φίλτατος γείτονας μετακινεί το μηχανάκι μας και παρκάρει.ΧΟΧΟΧΟ. Έχει 2 μέρες τώρα ένα άγνωστο σε μας αμάξι μετακίνησε το μηχανάκι του ιδιοκτήτη και έχει παρκάρει εκεί. Αυτός τον έκλεισε τώρα με το μηχανάκι και καραδοκεί να δει ποιος είναι και να κάνει φασαρία. Κι άντε ο ιδιοκτήτης. Ο ενοικιαστής από που κι ως που έχει καβατζώσει θέση μέσα;Tι λε ρε! Ρε που έμπλεξα.Βοήθεια. Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;Έχει 10 χρόνια αυτή η ιστορία. Κι εμείς 2 αμάξια έχουμε, αλλά το ένα το παρκάρουμε σε πάρκινγκ και στάζουμε 100 ευρουλάκια τον μήνα.Κακώς.
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Νομίζω ότι οι θέσεις πυλωτής δεν "καβατζάρονται",Χασοδίκη;(με κεφαλαίο...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα