Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγη δημιουργικότητα ζητώ ο καημένος....δηλαδή μαλακες είναι στην Q ?

Εννοείς την άλλη καμπάνια που κράζουν κάποιοι άλλοι ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείς την άλλη καμπάνια που κράζουν κάποιοι άλλοι ?

Ε δεν αρεσει σε όλους , αλλα τα jingles του Τζαμπο , πραγματικά είναι εκνευριστικα....

• Super Moderators
Δημοσ.

Tεράστια "δημιουργικότητα" να τρίβεται η Νομικού και να λέει το Q "για μακάκες ψάχνεις"...

Λαχείο για τα Jumbo, θα γίνει ντόρος χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει για την προβολή της διαφήμισης, μια χαρά.

Δημοσ.

Ε δεν αρεσει σε όλους , αλλα τα jingles του Τζαμπο , πραγματικά είναι εκνευριστικα....

σε εσενα θες να πεις πως ειναι εκνευρεστικα..

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί για τις διαφημίσεις του jumbo. Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα και κυρίως παιδάκια που θα τους αρέσουν αλλά εμένα προσωπικά δε μαρέσουν καθόλου. Επίσης επειδή ακούω πολύ ΣΚΑΪ στο ραδιόφωνο που εκεί σχεδόν κάθε μισή ώρα μή πω και ποιο σύντομα να παίζουν την διαφήμιση είναι τόσο εκνευριστικό που ώρες ώρες κλείνω το ράδιο μόλις παίζεται αυτή η διαφήμιση. Μερικές φορές ακούω ράδιο και παρνάει η μάνα μου από δίπλα όταν παίζεται η διαφήμιση και μου λέει τι σαχλαμάρες κάθεσαι και ακούς βραδιάτικα ρε παιδάκι μου...... τις λέω δεν φταίω εγώ που βάζουν μ@λ@... στο ράδιο.

Τώρα για την απόφαση που πάρθηκε. Θα την έλεγα απλά αστεία. Μιλάνε τώρα για το "ε ρε τζάμπο που σας χρειάζεται". Για το προηγούμενο σποτάκι πρίν κάτι μήνες που σε κάποια φάση μιλούσε για "ένα τσεκούρι καρφωμένο στο κεφάλι" δεν είπαν κάτι.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν θέλει εκτέλεση αυτός που γράφει τις διαφημίσεις του τζάμπο αλλά αφαίρεση της άδειας επαγγέλματος. Να βρεί να κάνει τιποτε άλλο.

Δημοσ.

Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν μαρέσουν αυτές οι διαφημίσεις. Μήπως θα ήταν καλύτερο αν έλεγα να τον εκτελέσουν? Πολύ καλύτερο να γίνει το άλλο.

Δημοσ.

α ενταξει,εφοσων δεν αρεσουν οι διαφημισεις και σε αλλους,τοτε να πεινασει ο ανθρωπος.

και ναι να πεινασεις ειναι καλυτερο απο το να σε εκτελεσουν.πιο πολιτισμενο.

Δημοσ.

Tεράστια "δημιουργικότητα" να τρίβεται η Νομικού και να λέει το Q "για μακάκες ψάχνεις"...

Λαχείο για τα Jumbo, θα γίνει ντόρος χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει για την προβολή της διαφήμισης, μια χαρά.

μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο "το μπεζ ολη μερα"

http://www.youtube.com/watch?v=-TqNIt7MzWo

ευτυχως το κοψανε το μεγαλύτερο κομματι αυτης..

οσο για τις διαφημισεις του τζαμπο οι τηλεοπτικες δεν με χαλανε ειδικα οι τελευταιες τρεις που εχουν βγει τωρα ΑΛΛΑ αυτες στο ραδιοφωνο πρεπει να καταργηθουν.να βγει νομος!

Δημοσ.

μωρε αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο "το μπεζ ολη μερα"

http://www.youtube.com/watch?v=-TqNIt7MzWo

ευτυχως το κοψανε το μεγαλύτερο κομματι αυτης..

οσο για τις διαφημισεις του τζαμπο οι τηλεοπτικες δεν με χαλανε ειδικα οι τελευταιες τρεις που εχουν βγει τωρα ΑΛΛΑ αυτες στο ραδιοφωνο πρεπει να καταργηθουν.να βγει νομος!

+1 για το σποτάκι της Q.

Δημοσ.

Εμένα μ'αρέσουν οι διαφημίσεις του jumbo, αλλά δεν πηγαίνω ποτέ.

Δηλαδή, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, έχει «κόψιμο» σχετικά με την παραπλάνηση των καταναλωτών, αλλά 20 χρόνια τώρα δεν έχει πάρει πρέφα «τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Κάμελοτ» που διαφημίζει νερά φίλτρου σε παρακμιακά κανάλια..

Επίσης, μάλλον δεν έχουν δει την ξεφτιλοΧατζηβασιλείου να μας τα πρήζει επί ώρα, σχετικά με την Lara Excell Wash Ball :mad:

Πάντως είναι κρίμα που η Νομικού δεν παίζει σε interracial τσόντες.

Δημοσ.

Μου άρεσε πάρα πολύ η παρακάτω (νομίζω την έχει φτιάξει ένας συμμαθητής μου).

http://www.youtube.com/watch?v=XZEjV9KTajM

πωωω κορυφαια διαφήμιση που ξεθαψες!μια απο τις ποιο ωραιες που εχω δει :wub:

edit:δεν το πιστευω το τραγουδι απο αυτη τη διαφημιση εχει βγει σε ολοκληρη εκδοση!!!!δεν το πιστευω!!! :shock: :shock: και το ειχα για ξεγραμμενο!ρε firewalker σε αγαπαω ρε!!αν δεν μου θυμιζες τη διαφημιση δεν θα το μαθαινα ποτε:cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...