Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θυμαστε την Πιστοντουζιερα της ΑΜΑΝ τελεμαρκετιγκ? Τα παιδια της ηλικιας μου σιγουρα θα ξερουν τι λεω. Σε κατι τετοιες περιπτωσει δε μοιαζει τοσο γελοια. Τελικα η πραγματικοτητα για την εφευρετικοτητα και τι μουφα προωθουν οι επιτηδιοι εχει ακομα πιο πολυ γελιο

για να θυμουνται οι παλιοι :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=8Xl1dYTGKk0

respect :-D

Δημοσ.

Αυτην εδω την συσκευη http://www.ebay.co.uk/itm/New-15KW-Power-Electricity-Energy-Saver-Box-Save-30-EU-/220566011390?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item335ac23dfe θυμαμαι οταν ειχε βγει στις αρχες ακομα την πουλουσαν κανενα 50αρι και τωρα μπορεις να της παρεις 1 ευρω.ΕΛΕΟΣ.

Αν ειναι η ιδια φυσικα.

Τελικα την εχει παρει κανεις?

Δημοσ.

Έλεος με αυτά τα Wash (my) Balls!!

Έχω 5 κολλητούς φίλους και σχεδόν όλων οι μάνες έχουν πάρει αυτό το άχρηστο πράγμα. Για ένα διάστημα είχαμε μεγάλη πλάκα για τον ξεμυαλισμό που τρώνε οι νοικοκυρές και το τι ακόμη θα αγόραζαν. Το μόνο καλό είναι πως με τον καιρό καταλαβαίνουν ότι δεν κάνει τίποτα πραγματικά, και ότι χωρίς αυτό τα ρούχα πλένονται το ίδιο.

Όσο για insect repeller, έχω πάρει το καλύτερο. Λέγεται Ρούλης και είναι ο γάτος μου.

Πιάνει ό,τι έντομο μπει στο σπίτι και φυσικά είναι φιλικός προς το περιβάλλον!

και η πλακα ειναι οτι ο,τι και να τους λες δεν σε πιστευουν. την εχω ξαναπει την ιστορια για μια χοντρη ξαδερφη μου που ζητησε την γνωμη μου για τα μαγνητικα βραχιολακια (επειδη ειμαι και ο επιστημονας της οικογενειας). στον θεοχοντρο κωλο της με εγραψε.

Δημοσ.

και η πλακα ειναι οτι ο,τι και να τους λες δεν σε πιστευουν. την εχω ξαναπει την ιστορια για μια χοντρη ξαδερφη μου που ζητησε την γνωμη μου για τα μαγνητικα βραχιολακια (επειδη ειμαι και ο επιστημονας της οικογενειας). στον θεοχοντρο κωλο της με εγραψε.

Tα μαγνητοενεργειακα-νανοβιονικοτεχνολογικα-Θερμοανακλαστικα δουλευουν μια χαρα..

Τα μαγνητοενεργειακα-νανοβιονικοτεχνολογικα-θερμοανακλαστικα-αντιστατικα ειναι μουφα.

Δημοσ.

Εδω και χρόνια έχω πάρει ένα για τις κατσαρίδες.Στο διαμέρισμα που έμενα με τον δικό μου πριν είχαμε απίστευτο πρόβλημα και δεν λειτουργούσε τίποτα .Οταν μετακομίσαμε άρχισαν πάλι να κάνουν την εμφάνισή τους και πήραμε ένα τέτοιο σαν ύστατη λύση, δεν το πίστευα έλεγα οτι πετάξαμε τα λεφτά μας αλλά πραγματικά δεν έχω ξαναδεί κατσαρίδα μέσα στο σπίτι ποτέ.Αν μπει το καλοκαίρι απο το παραθυρο κάποια την βρίσκεις ανάσκελα μετά απο λίγο, δεν έχει το χρόνο να μείνει για να κάνει αυγά. Δεν ξέρω αν είναι ίδιας τεχνολογίας με αυτό που λέει και για κουνούπια και μύγες αλλά τουλάχιστον με τις κατσαρίδες σώθηκα.

την περίπτωση του να πρόσεξαν και άλλοι τις κατσαρίδες από την πολυκατοικία και να έκαναν τελικά καλύτερη απολύμανση στην πολυκατοικία την απορρίπτουμε τελείως;;;

Δημοσ.

Υποτίθεται οτι δρα στο νευρικό τους σύστημα με υπερηχους , δεν ξέρω.Εχω και γατιά στο σπίτι και είναι μια χαρά, δεν επηρεάζονται δηλ.

Π@παρια επηρεαζει το νευρικο τους(των κατσαριδων) συστημα με υπερηχους.

Εφαγα ολα τα επιστημονικα περιοδικα για να βρω μια μελετη που να αναφερει περι εστω καποιας επιρροης και δεν βρηκα τιποτα! Το μόνο που βρηκα ηταν 3 μελετες που να λενε οτι ΔΕΝ επηρεαζουν τις κατσαριδες οι υπερηχοι απο συσκευες τετοιου τυπου. Πχ να η μια που να λεει ακριβως αυτο, δοκιμαζοντας 3 παρομοιες συσκευες, οι κατσαριδες(στην Γερμανια τουλαχιστον, εδω μπορει να ειναι πιο ευαισθητες :-( :-D ) δεν επηρεαστηκαν διολου απο την συσκευη.

Lack of repellency of three commercial ultrasonic devices to the German cockroach (Blattodea: Blattellidae)

Ειναι το κλασικο που γινεται με ολες αυτες τις "απατεωνιες", οτι η συσκευη δουλευει και στηριζεται σε επιστημονικα δεδομενα, κρυφα επιστημονικα δεδομενα, αδημοσιευτα, που τα εβγαλαν σε ενα δωματιο 1-2 ατομα παρουσια κανενος αλλου. Ενω η συσκευη δουλευει γιατι το ειπε ο Α και ο Β και ο Γ καθως και ο γειτονας του Γ!!!!

Δημοσ.

Tα μαγνητοενεργειακα-νανοβιονικοτεχνολογικα-Θερμοανακλαστικα δουλευουν μια χαρα..

Τα μαγνητοενεργειακα-νανοβιονικοτεχνολογικα-θερμοανακλαστικα-αντιστατικα ειναι μουφα.

Muchacho, όσο συνεχίζεις τόσο μοιάζει σαν να είσαι πωλητής αυτών των συσκευών. Δεν μπορεί να υποστηρίζεις τα βραχιολάκια και τα economizer έτσι απλά. Δηλαδή τι άλλο θες για να πειστείς ότι είναι μούφες;

Δημοσ.

τρολαρεις πολυ αγρια :lol:

Δημοσ.

παιδια τί να σας πω τα υπόλοιπα δεδομένα δεν άλλαξαν, δηλ δεν έγινε καλύτερος καθαρισμός μέσα ή έξω απο το σπίτι και το πήρε και μια συνάδελφος που ζει σε μονοκατοικία και είχε κι αυτή πρόβλημα και κάθε φορά που με βλέπει μου λέει ¨Σέυχαριστώ , σώθηκα¨ .. δεν έχω μετοχές στην εταιρεία :-D

Δημοσ.

τρολαρεις πολυ αγρια :lol:

Καθολου,και στο μαλλον ισως μπορεσω να αποδειξω πως τα μαγνητοενεργειακα-νανοβιονικοτεχνολογικα-θερμοανακλαστικα-αντιστατικα δουλευουν.Που θα παει,θα ανακαλυψω την ασυρματη γειωση.

Δημοσ.

Αυτην εδω την συσκευη http://www.ebay.co.uk/itm/New-15KW-Power-Electricity-Energy-Saver-Box-Save-30-EU-/220566011390?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item335ac23dfe θυμαμαι οταν ειχε βγει στις αρχες ακομα την πουλουσαν κανενα 50αρι και τωρα μπορεις να της παρεις 1 ευρω.ΕΛΕΟΣ.

Αν ειναι η ιδια φυσικα.

Τελικα την εχει παρει κανεις?

Κανεις δεν την εχει παρει τελικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...