klinika nekros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ρε παίδες υπάρχει καμιά φθηνή λύση για να προστατέψω το λαπτοπ μου από τις διακοπές ρεύματος , τις αυξομοιώσεις της έντασης του ρεύματος κλπ.... γιατί το χρησιμοποιώ μόνο ως σταθερό (πάντα συνδεδεμένος στο ρεύμα)και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εσωτερικη μπαταρία του να χαλάσει και να μη φορτίζει οποτε απο θεμα προστασιας ειναι κυριολεκτικα στον ''αερα''!Οσο φορτιζε η μπαταρια μου'χαν πει οι ειδικοι οτι επαιζε η μπαταρια το ρολο του ''προστατευτικου''.Στειλτε καμια φωτογραφια απ'τα προτεινομενα μηχανηματα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος (μεχρι 20 ευρω αν γινετα).
deesnider Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η προφανής λύση είναι ένα ups. Θέλεις κάτι άλλο; Με 20 ευρώ βέβαια, δεν παίρνεις ups της προκοπής (ούτε καν της «μη προκοπής», εδώ που τα λέμε). Η ανεβαίνεις σε budget, ή περιορίζεσαι σε κανένα φθηνό σταθεροποιητή τάσης, ο οποίος όμως, στην περίπτωση διακοπής ρεύματος είναι άχρηστος (δεν κρατάει τον υπολογιστή σε λειτουργία, προκειμένου να τον σβήσεις «φυσιολογικά»). Απλώς τον προστατεύει - ως ένα βαθμό - από τις αυξομειώσεις της τάσης.
hawkpilot Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ρε παίδες υπάρχει καμιά φθηνή λύση για να προστατέψω το λαπτοπ μου από τις διακοπές ρεύματος , τις αυξομοιώσεις της έντασης του ρεύματος κλπ.... γιατί το χρησιμοποιώ μόνο ως σταθερό (πάντα συνδεδεμένος στο ρεύμα)και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εσωτερικη μπαταρία του να χαλάσει και να μη φορτίζει οποτε απο θεμα προστασιας ειναι κυριολεκτικα στον ''αερα''!Οσο φορτιζε η μπαταρια μου'χαν πει οι ειδικοι οτι επαιζε η μπαταρια το ρολο του ''προστατευτικου''.Στειλτε καμια φωτογραφια απ'τα προτεινομενα μηχανηματα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος (μεχρι 20 ευρω αν γινετα). Αν έχεις σοβαρό πρόβλημα με το ρεύμα στην περιοχή σου, η μόνη εγγυημένη λύση είναι online ups αλλά είναι πανάκριβο. Πάρε μια ιδέα από τιμές.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 το θεμα μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.Plz να τα ανοιγουμε εκει που πρεπει.τι σχεση εχει με τα δικτυα? επισης ενα Online ups κανει οσο κανει ενα laptop και δενεχει νοημα.ειναι too much.online αξιζει οταν εχεις μηχανηματα χιλιαδων ευρω και οχι ενα λαπτοπ των 500 ευρω.επισης και μπαταρια ναα εχεις πανω αν περασει τρελο ρευμα το laptop θα την φαει και αυτο.πρωτα απο ολα θα την φαει ο μετασχηματιστης βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα