Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα χρειαστω γυρω στα 15 μετρα σωληνα και μαλλον δεν θα φεύγει το νερό

Δεν μπορω να το κατανοησω αυτο.

Απο τη στιγμη που η εξωτερικη μοναδα ειναι στο αλλο κτιριο, αυτονοητο ειναι οτι το σωληνακι θα μπορει να στραφει στην ταρατσα του αλλου κτιριου.

Δεν μπορω να κατανοησω την ολη κατασκευη ωστε να μην ειναι αυτο δυνατο..... :fear:

Αυτό που λέτε δεν είναι σωστό όμως προς τους υπαλλήλους του δήμου. Γιατί να την πληρώσουν αυτοί τη νύφη;; Και γιατί να μη βάλεις ένα σωληνάκι να τρέχει το νερό αλλού; Ή στην υδρορροή σου, ή προς το κτίριο του δήμου;

Οι υπαλληλοι του δημου ειναι εξω απο την εξισωση.

Εαν δεν γινεται(αν και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται και δεν ειναι εφικτο αυτο) τιποτα απο αυτα που λεμε για σωληνακι, προεκταση στο σωληνακι, κλπ, τοτε εμεις θα κανουμε ο,τι μπορουμε για να "προστατευτουμε" και να κοψει τον λαιμο του ο δημος να "προστατευσει" του υπαλληλους του τοποθετωντας την εξωτερικη μοναδα του κλιματιστικου σε νομιμο μερος(γιατι προφανως εκει δεν ειναι νομιμο μερος) που να μην ενοχλει αλλους.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που λέτε δεν είναι σωστό όμως προς τους υπαλλήλους του δήμου. Γιατί να την πληρώσουν αυτοί τη νύφη;; Και γιατί να μη βάλεις ένα σωληνάκι να τρέχει το νερό αλλού; Ή στην υδρορροή σου, ή προς το κτίριο του δήμου;

Αν ήταν γίνονταν όλα νομότυπα δεν θα συζητούσαμε γι΄αυτό το θέμα. Εφόσον ο TS έχει υποστεί βλαβη και ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του το τελευταίο πράγμα που θα τον νιάξει είναι να σκεφτεί τους υπαλλήλους του Δήμου. Του πλήρωσαν τις φθορές οι υπάλληλοι εκ μέρους του Δήμου; Όχι, φαντάζομαι.

Λογικά το κλιματιστικό δεν έχει καν άδεια απο την πολεοδομία.

Δημοσ.

Ένταξει τώρα συζητάτε τελείως μονόπλευρα. Κι εγώ με τον vegeth είμαι αλλά να τις κοιτάμε και όλες τις πλευρές. Φαντάσου να πήγαινες στη δουλειά και να ήταν φούρνος και η αιτία να ήταν ότι οι κατέχοντες διαχειριστική εξουσία του δήμου είναι π@απάρηδες. Δε θα φταιγες εσύ.

Το καλύτερο είναι η λύση του σωλήνα νομίζω, μέχρι να κάνει ο δήμος κάτι και ταυτόχρονα πίεση στο δήμο.

Έχω απορία όμως γιατί δε γίνεται αυτό με τη σωλήνα.

Δεν μπορω να το κατανοησω αυτο.

Απο τη στιγμη που η εξωτερικη μοναδα ειναι στο αλλο κτιριο, αυτονοητο ειναι οτι το σωληνακι θα μπορει να στραφει στην ταρατσα του αλλου κτιριου.

Δεν μπορω να κατανοησω την ολη κατασκευη ωστε να μην ειναι αυτο δυνατο..... :fear:

Υποθέτω ότι το κτίριο του δήμου είναι προφανώς πιο ψηλά και έτσι ο vegeth έχει στην ταράτσα κάτι σαν "πλαϊνό τοίχο" στον οποίο πάνω είναι η μονάδα. Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Σωστά vegeth;

Δημοσ.

Ένταξει τώρα συζητάτε τελείως μονόπλευρα. Κι εγώ με τον vegeth είμαι αλλά να τις κοιτάμε και όλες τις πλευρές. Φαντάσου να πήγαινες στη δουλειά και να ήταν φούρνος και η αιτία να ήταν ότι οι κατέχοντες διαχειριστική εξουσία του δήμου είναι π@απάρηδες. Δε θα φταιγες εσύ.

Το καλύτερο είναι η λύση του σωλήνα νομίζω, μέχρι να κάνει ο δήμος κάτι και ταυτόχρονα πίεση στο δήμο.

Έχω απορία όμως γιατί δε γίνεται αυτό με τη σωλήνα.

Υποθέτω ότι το κτίριο του δήμου είναι προφανώς πιο ψηλά και έτσι ο vegeth έχει στην ταράτσα κάτι σαν "πλαϊνό τοίχο" στον οποίο πάνω είναι η μονάδα. Κάπως έτσι το φαντάζομαι. Σωστά vegeth;

ναι ετσι ειναι περιπου και αναγκαστικα το κλιματιστικο πρεπεινα βγει διοτι καποια στιγμη ,σε μερικους μηνες,ο αδερφος μου θα ριξει ενα καινουργιο οροφο

Δημοσ.

εκείνο που εμένα μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός της τόσο μεγάλης ζημιάς που έπαθε η ταράτσα του TS από τα νερά που βγάζει το κλιματιστικό. έτσι κι αλλιώς η ταράτσες δεν είναι φτιαγμένες για να "δεχονται" νερά (βροχές, καταιγίδες, κλπ); θεωρητικά ακόμα και να τρέχει συνέχεια δεν θα έπρεπε να του δημιουργεί πρόβλημα

εννοείται πως δεν το συζητώ ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει τίποτα ξένο στον "εναέριο χώρο" που του ανήκει

Δημοσ.

Και δε θα το καταλάβουν, αν το απενεργοποιήσεις; Άσε που μπορεί να βρεις και το μπελά σου. Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι.

Δημοσ.

αλλα ειμαι σιγουρος οτι μηχανηματα που δουλευουν με ηλεκτρισμο δεν τα πανε πολυ καλα με το νερο. αν του κανεις ενα καλο, εντατικο, εις βαθος, μπανακι, λιγο πριν δουλεψει, θα εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα.

Σωστό αυτό. Για το λόγο αυτό άλλωστε όποτε βρέχει βλέπεις όλους να τρέχουν μα βάλουν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μέσα !!!

Καταγγελία στην πολεοδομία. Ίσως να είναι μικρότερη η καθυστέρηση.

Η πολεοδομίες έχω την αεντύπωση ότι ανήκουν πλέον στους δήμους ... άρα να καταγγείλεις τον Δήμο στον Δήμο ???

Αν ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είναι άλλος και ο Δήμος απλά νοικιάζει μήνυσε τον ιδιοκτήτη και βάλε τον στο κόλπο.

Τί άκυρο είναι αυτό.

Αυτό είναι πρόβλημα του Δήμου όχι του φίλου. Ας βάλει μια νόμιμη κλιματιστική μονάδα με καονονική αποχέτευση κλπ κλπ

εεεεεεε, ΌΧΙ .... ή μάλλον ΝΑΙ αφού δεν είναι ερώτηση ... ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΕΣΥ.

Δημοσ.

Φώναξε 2-3 άτομα από την παρέα σου, ξεβιδώστε την μονάδα και πηγαίνετε την 1 μέτρο πιο μέσα ή όσο έχει περιθώριο.

Εναλλακτικά φώναξε έναν τεχνικό να κάνει αυτός αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Σωστό αυτό. Για το λόγο αυτό άλλωστε όποτε βρέχει βλέπεις όλους να τρέχουν μα βάλουν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μέσα !!!

εξυπναδουλα; :rolleyes:

τι ακριβως δεν καταλαβες απο το εντατικο και εις βαθος που ειπα; its your problem αν δεν το επιασες, οχι δικο μου ^_^

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εξυπναδουλα; :rolleyes:

τι ακριβως δεν καταλαβες απο το εντατικο και εις βαθος που ειπα; its your problem αν δεν το επιασες, οχι δικο μου ^_^

Άμα έρθει συντηρητής στο σπίτι σου και πάει να πλύνει με λάστιχο και «εις βάθος» (για να καθαρίσει η σκόνη από τα φύλλα ψύξης) την εξωτερική μονάδα, εσύ κράτα τον, μην τον αφήσεις... θα είναι εξυπναδούλης μάλλον.

Δημοσ.

Άμα έρθει συντηρητής στο σπίτι σου και πάει να πλύνει με λάστιχο και «εις βάθος» (για να καθαρίσει η σκόνη από τα φύλλα ψύξης) την εξωτερική μονάδα, εσύ κράτα τον, μην τον αφήσεις... θα είναι εξυπναδούλης μάλλον.

ωχου ρε παιδια. αμα δεν καταλαβαινετε τι εννοει ο αλλος, ας ρωτατε να σας το διευκρινισει, μην το παιζετε εξυπνακηδες. με το εις βαθος εννοουσα να ξεβιδωσει και να ριξει μπολικο νερακι εκει που ειναι οι ηλεκτρικες συνδεσεις. θα το ξανακλεισει. θα το αναψουν μετα απο καποια ωρα...βραχυκυκλωμα...παει το μηχανημα...καληνυχτα.

τωρα το καταλαβες; αντε, καληνυχτα και σε σενα λοιπον. :rolleyes:

Δημοσ.
με το εις βαθος εννοουσα να ξεβιδωσει και να ριξει μπολικο νερακι εκει που ειναι οι ηλεκτρικες συνδεσεις. θα το ξανακλεισει. θα το αναψουν μετα απο καποια ωρα...βραχυκυκλωμα...παει το μηχανημα...καληνυχτα.

Μόνος σου το σκέφτηκες; Γαμάτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...