zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Λοιπόν, ορμόμενος από το θέμα με τον θάνατο και τις θρησκείες και μέσω του ντόρου που έχει γίνει με τον Mr.Top Gun και τον χωρισμό του από την Katie Holmes είπα να ξεκινήσω ένα θέμα για να γίνει μία συζήτηση πάνω στο τι είναι τελικά η Σαϊεντολογία. Η soon-to-be-ex wife είπε ότι δεν θέλει να προσχωρήσει στην Σαϊεντολογία η μικρή κόρη της και ότι ο μόνος τρόπος για να μην γίνει αυτό είναι με το να χωρίσει τον Mr.Top Gun γιατί αλλιώς δεν μπορεί να έχει το πάνω χέρι (λόγω κηδεμονίας τώρα μπορεί) και να σταματήσει τον πατέρα της μικρής από τον να την χώσει μέσα στα πράγματα από την ηλικία των 6 ετών. Ύποπτη κίνηση επίσης είναι το ότι με το που ξεκίνησε να μιλάει εναντίων της Σαϊεντολογίας η katie Holms ξαφνικά ήρθαν σε συμβηβασμό με τον πατέρα της μικρής. Μήπως γιατί αν γινόταν μια δίκη θα αναγκαζόντουσαν να βγάλουν στο κοινό εσωτερικά θέματα και λειτουργίες της θρησκείας αυτής που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν καλά κρυμμένα μυστικά; Ισχύει ότι οι πιο μυημένοι φτάνουν να μαθαίνουν και να πιστεύουν (αν ισχύει) στον Xenu τον Δικτάτορα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας (seriously wtf?) Κάποιος με εμπειρίες; Κάποιος που ανήκει εκεί;
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Και εγώ ανήκω στο τάγμα της σαιεντολογίας.Είμαι ταπεινός υπηρέτης του Xenu.Έχω γνωρίσει και τον mr top gun και μου εκμυστηρευτηκε πως χώρισε την Katie Holmes γιατί τον απατούσε με τον Sherlock Holmes και μόλις το είπε στον Xenu αυτός τον απείλησε πως αν δεν την χωρίσει θα του κόψει το <<μαραφέτι>>. ΖΝΤΟΙΝΓΚΚΚ!!!! Επίσης η ςπόμενη ταινία του sherlock holmes θα έχει να κάνει με αυτό το θέμα καλά καμουφλαρισμένο όμως για να προσελκύσει τις μάζες στο κίνημα της σαιεντολογίας και τέλικα στον απόλυτο άρχοντα θεό Xenu. ALL HAIL XENU!!!!!
zeniath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στο τάγμα της τελευταίας λέξης του quote του Θουκυδίδη μάλλον θα έλεγα. Είπα να ανοίξω ένα θρεντ να δω τι σκατά έχει να πει ο κόσμος και το πρώτο ποστ είναι άσχημη προσπάθεια τρολλαρίσματος. Εύγε
g_alkis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Συγκλονίστηκα που ο ts δεν είναι ο Andreas2. Αναμένω την τοποθέτησή του.
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στο τάγμα της τελευταίας λέξης του quote του Θουκυδίδη μάλλον θα έλεγα. Είπα να ανοίξω ένα θρεντ να δω τι σκατά έχει να πει ο κόσμος και το πρώτο ποστ είναι άσχημη προσπάθεια τρολλαρίσματος. Εύγε ΟΧΙΙΙΙΙ με ανακάλυψαν!!! Εντάξει το ομολογώ είμαι διπλός πράκτορας και κατασκοπεύω τον Xenu. Ωχ, όχι ακουώ χτυπήματα στην πόρτα.Έμαθαν για το μύνημα και έρχονται να με πάρουν.Να ξέρετε πως αν άυριο πουν πως βρέθηκε νεκρός σπίτι του κάποιος και ήταν διάρηξη θα είμαι εγώ.
gatokoritso Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αυτοι της σαιεντολογιας ειναι πολυ αλανια πραγματικα τους παραδεχομαι!καταγραφουν ολα τα μυστικα των μελων τους,τους βαζουν να υπογραφουν συμβολαια κανοντας τους σκλαβους και ζητανε ενα καρο λεφτα καθε φορα για να ανεβεις επιπεδο!δηλαδη ποσο win?
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 αυτοι της σαιεντολογιας ειναι πολυ αλανια πραγματικα τους παραδεχομαι!καταγραφουν ολα τα μυστικα των μελων τους,τους βαζουν να υπογραφουν συμβολαια κανοντας τους σκλαβους και ζητανε ενα καρο λεφτα καθε φορα για να ανεβεις επιπεδο!δηλαδη ποσο win? Το ξέρω εγώ για να με δεχτούν στο τάγμα πλήρωσα 350 δίς ευρώ (όσο το χρέος την Ελλάδας λέτε να είναι σύμπτωση; ) και πάλι μου ζήταγαν λεφτά. Τέλος πάντων έχω να πω πως τελικά ξέφυγα απο τον στρατό του Xenu.Αφου ανατίναξε το σπίτι νόμιζε πως με σκότωσε αλλά τώρα γράφω απο το smartphone μου μέσα σε μια νταλίκα περιτριγυρισμένος απο πατάτες οι οποίες ως γνωστό σε καμουφλάρουνε και δεν μπορούν να σε εντοπίσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Άλλη μια παραθρησκευτική οργάνωση με στόχο το χρήμα.Τώρα πως πήγε o Tom Cruise έχω απορία...
Timour21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Όρεξη που την έχεις Κουράγιο φίλε μου, θα συνηθίσεις... θα μπορούσε να γίνει πολύ ενδιαφέρον θέμα...
flik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Άλλη μια παραθρησκευτική οργάνωση με στόχο το χρήμα.Τώρα πως πήγε o Tom Cruise έχω απορία... Γιατί έχεις απορία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις