Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι δεν αντιλέγω , δεν εννοω να φορέσουμε στολές , απλά fullface και μαυρα ρουχα (για να μην γινόμαστε αντιληπτοί στο σκοτάδι και προστασία της ταυτότητας μας για να αποφύγουμε αντίποινα).

Αν βαλεις μαυρα ρουχα και δερνεις κοσμο το πιθανοτερο ειναι να σε περασουν για χρυσαυγιτη

Δημοσ.

οχι , εννοώ οπου βλέπουμε εγκληματική πράξη μαζικό ντου

Βλέπεις πολύ συχνά εγκληματικές πράξεις με τις οποίες δεν ασχολείται η αστυνομία; Τι είδους πράξεις είναι αυτές;

Εγώ πάντως κάθε μέρα βλέπω κακούργους να περνάνε φανάρια με κόκκινο...

Δημοσ.

Βλέπεις πολύ συχνά εγκληματικές πράξεις με τις οποίες δεν ασχολείται η αστυνομία; Τι είδους πράξεις είναι αυτές;

Εγώ πάντως κάθε μέρα βλέπω κακούργους να περνάνε φανάρια με κόκκινο...

το θεμα δεν ειναι το αν ασχολείστε αλλα το πότε.

δηλαδή αν εισαι έξω το βράδυ και δεις να έχουν επιτεθεί σε κάποια γυναίκα η κάποιον συμπολίτη σου γενικότερα θα γυρίσεις να φύγεις? η στην καλύτερη θα καλέσεις την αστυνομία? το έχεις κάνει ποτέ ? ξέρεις μετά απο πόση ώρα θα έρθουν ? δυστηχός δεν υπάρχει pause και μαγικό τηλεκοντρόλ (έβλεπα μια ταινία και το ειδα λολ) για να παγώσεις την εγκληματική πράξη καμια 30-40-50ριά λεπτά μέχρι να έρθουν.

γιαυτό μια ομάδα απο batmen θα έκανε την δουλειά που δεν κάνει η αστυνομία κατα το ήμι σι (μέχρι να τους δέσει δηλαδή) και μετά η αργοπορημένη οπως πάντα αστυνομία θα τους αναλάμβανε. (αυτή ειναι η βασική ιδέα)

Δημοσ.

θα τους τηλεφωνούμε απο καρτοτηλέφωνο του δρόμου, αυτός ο προβολέας του μπάτμαν δεν νομίζω πως υπάρχει

δεν καταλαβαίνω γιατι ολα φαίνονται τόσο δύσκολα. Μπορούμε όλοι να γινουμε batmen δεν ειναι σκάι φάι και τέτοια.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατι ολα φαίνονται τόσο δύσκολα. Μπορούμε όλοι να γινουμε batmen

Στείλε τα σκυλιά πίσω μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...