Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι για να περασεις απο γυμνασιο - λυκειο, απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις κοπελα.

Βοηθαει καπως στα μαθηματα ?

Πρεπει να το πιστοποιησεις και γραπτως, αλλιως δεν σε παιρνουν ?

Ελεος βρε Τριτονα...

Σα τιποτε ξεμωραμένους παππουδες της εποχης του 1920 κάνετε.

Πάει το πιτσιρικακι και γράφει οπως ακριβως γράφουν τα παιδιά της ηλικίας του και εσυ του πετάς ειρωνεία?

Tι πιο φυσιολογικο δηλαδη, ενας 15χρονος να γουσταρει μια 14χρονη.. Το αφυσικο θα ηταν να ασχολειτε με τη πολιτικη μιλωντας με 20αρο30αρο40αρο50αρηδες σε φορουμ :P

O άλλος λέει οτι έχουν ξεφύγει τα μικρά...

Δηλαδη τι πρέπει να σκέφτονται τα 15χρονα? Την επιστήμη ή την πολιτική???

Δηλαδή έλεος!!!

Keep on Jimaraz97. Να τη βρεις και να της μιλήσεις και αμα της αρέσεις προχωρήστε το. Παροδικά είναι όλα, να προσέχετε μόνο.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ιδέα "σεξουαλική ωριμότητα" στα αγόρια της εφηβείας είναι αυτοαναιρούμενη. Ένα πράγμα επιδιώκουν κατά βάση σεξουαλικά και ο διαχωρισμός ώριμου-ανώριμου που προσπαθείς μάταια να κάνεις στις σεξουαλικές δραστηριότητες ενός αγοριού 15 χρονών' date=' είναι τουλάχιστον άκυρος από μόνος του.

Βέβαια εσύ στα 15 σου μπορεί να ήσουν η εξαίρεση εφήβου με μυαλό κουκούτσι για αυτό και να τα έχεις μπερδέψει τώρα.

Ευτυχώς που μερικά τα πετάτε έπειτα από πολύωρη σοβαρή σκέψη[/quote']

Χουμορ ντιαρ, χουμορ

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

o kapetanakos παντως ειπε τη καλυτερη ατάκα

Αδερφε μια κουβεντα θα σου πω,που τη λενε στο χωριο μου "Βουρα στο πατσα" κοινως ορμα ελευθερα.Το αφθορμητο ειναι και το καλυτερο...

Ααααυτο!!Όρμα φιλαράκι μου!

15 χρονών είσαι. Για σένα ειναι η ζωή και για τη πιτσιρίκα.

Και άσε τους άλλους να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις για το αυτονόητο!!!

Δημοσ.

Οχι, λιγο πιο νωρις ειναι αυτό. Παντως προχθες πηγα σε ενα φιλο μου και ηταν εκει η αδερφη του με τη 15χρονη φιλη της :wub: Μπωωωωωωωωωωω, πως εχει αναπτυχθει ετσι η νεα γενια ρε;;;;; Ετσι μου ερχεται να βρω τις συμμαθητριες απο τη λυκειο και να αρχισω τις σφαλιαρες :-D

Κατα τα αλλα, φιλος κανει ιδιαιτερα σε ενα 11χρονο (ναι ιδιαιτερα σε 11 χρονο, οχι δεν ηταν καθυστερημενο οι γονεις του το στελνουν φροντιστηριο απο 1η δημοτικου, ναι υπαρχουν και τετοιοι γονεις) οποτε ακολουθει ο παρακατω διαλογος:

- Τι εχεις ρε 11χρονε και εισαι ετσι κατσουφης;

- Ασε, με παρατησε η κοπελα μου.

- Εεεεεεε;; :shock:

- Με παρατησε σου λεω, μαλώσαμε...

- :shock: Εχεις κοπέλα;

- Ναι, τι σου λεω, περσι τα φτιαξαμε στην ημερησια..

- :shock: :shock: :shock:

- .....

- Και τι κανετε με την κοπελα;

εκει καπου ντράπηκε και ειπε οτι δεν εκαναν τιποτα αλλά 11 χρονων;;; WTF?????

Λογικα, ο λογος που τα εχουνε σε αυτες τις ηλικιες ειναι για να γραφουν τις εξισωσεις με τα αρχικα τους και το LFE στα θρανια. Τουλαχιστον εγω σε εκεινες τις ηλικιες, απλα διαλεγα τις πιο ομορφες της ταξης και ετρωγα σειριακες χυλοπιτες μεχρι καποια να πει το ναι. Ε μολις προεκυπτε "ναι", για κανα 10ημερο γραφαμε τα LFE παντου με μαρκαδορους και μετα χωριζαμε. Ζητημα αν συναντιομασταν πανω απο 2 φορες μεσα στο 10ημερα για να συζητησουμε τι φαι μας μαγειρεψε η μαμα χθες βραδυ και τι φαι θα εχει το σπιτι μολις σχολασουμε.

Πραγματικα δηλαδη εως τα 14-15 δεν μπορω να φανταστω πως αλλιως μπορει να λειτουργησει μια "σχεση". :P

Bεβαια, τελευταιως ολο ακουω οτι εχουν προχωρησει πολυ...

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται πως ο φιλος εχει απο καμια τυχη μεχρι λιγες πιθανοτητες. Ανεκαθεν τα 15-16-17χρονα "κοριτσακια" κοιτουσαν και κοιτανε μεγαλυτερες ηλικιες. Ακομη και τυπους που ειχαν τελειωσει το σχολειο, πχ μεγαλους αδελφους συμμαθητων τους. Δε λεω να μην παιξει το παλικαρι με την κοπελιτσα, απλα να μην περιμενει πολλα. Εξαιρεσεις υπαρχουν σαφως...αλλα ναι, σωστα σκεφτεστε, ειναι εξαιρεσεις.

Για ηλικιες 10-11-12 τυπου κοριτσακι να τα φτιαξουμε και σ'αγαπω μ'αγαπας, ναι αλλα αγαπω και τη μαιρουλα και την αλλη βδομαδα εχω κανονισει να αγαπω την Ελενιτσα ναι εκει θα χαιροταν λιγο ο φιλος.

μαΐ 2 σεντς

Δημοσ.
Πραγματικα δηλαδη εως τα 14-15 δεν μπορω να φανταστω πως αλλιως μπορει να λειτουργησει μια "σχεση". :P

Ου μια χαρά. Πλάκα έχουν.

Τσακωμοι, καθημερινές βόλτες, τηλέφωνα με τις ώρες μηνύματα κτλ κτλ.

Απλά βαριούντε εύκολα. Ειναι η κάψα της ηλικίας.

Η διαφορά με την ηλικία των 18, ειναι οτι ακόμα υπάρχει συναίσθημα.

Ξέρεις νομίζουν οτι θα αγαπάνε το σύντροφο για μια ζωή. Ισως επειδή ειναι πρωτόγνωρος ο έρωτας και αυτη τη στιγμη τον αντιλαμβάνονται.

Πολυ γαμάτο συναίσθημα. Και εγω γυρω στα 14-15 είχα τη πρώτη μου "σοβαρή" σχεση.

Και από τα ανίψια ή τα ξαδελφάκια που έχω σε τέτοια ηλικία, τα ίδια βλέπω. Αγωνία κτλ κτλ.

Σα μεγάλοι συμπεριφέρονται πολλές φορές. Εντάξει μετά τα 17 ξεκινάει το καφριλίκi, ειδικά αν κάποιος αντιληφθει οτι έχει πέραση κτλ κτλ

Ωραίο πάντως. Και πάνω απ όλα μην αποπαίρνουμε τα παιδιά. Υπήρξαμε στην ηλικία τους και ολοι ερωτευτηκαμε.

Και ναι, ειναι τόσο αθώο και αστείο συγχρόνως αυτό που ειπε το παλικαράκι, οτι θέλει να έχει μια Α εμπειρία για το Λυκειο που λειτουργει ανταγωνιστικά στο θέμα κοπέλας.

Και εμεις το σκεφτόμασταν έτσι καμια φορά.

3Η γυμνασίου που πήγα διακοπές πρωτη φορά μονος με φίλους, ολη την ωρα κυνηγάγαμε κοριτσάκια μπας και ζησουμε την εμπειρία. Οκ στις περισσότερες περιπτώσεις παίρναμε τον λοπου, ή μας κυνήγαγε κανας μαινόμενος πατέρας, αλλά εν τέλη ο καλοκαιρινός έρωτας ερχόταν. Ειχε τη πλάκα του:-)

Δημοσ.

Λογικα, ο λογος που τα εχουνε σε αυτες τις ηλικιες ειναι για να γραφουν τις εξισωσεις με τα αρχικα τους και το LFE στα θρανια. Τουλαχιστον εγω σε εκεινες τις ηλικιες, απλα διαλεγα τις πιο ομορφες της ταξης και ετρωγα σειριακες χυλοπιτες μεχρι καποια να πει το ναι. Ε μολις προεκυπτε "ναι", για κανα 10ημερο γραφαμε τα LFE παντου με μαρκαδορους και μετα χωριζαμε. Ζητημα αν συναντιομασταν πανω απο 2 φορες μεσα στο 10ημερα για να συζητησουμε τι φαι μας μαγειρεψε η μαμα χθες βραδυ και τι φαι θα εχει το σπιτι μολις σχολασουμε.

Πλέον δεν έχουν να συζητήσουν για το φαί...αρχίζουν sex κλπ. και έχουν κάτι να απασχολούνται...

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τη μλκια μου,τόσες έχετε πει:

Μεγάλη προσοχή εσείς οι έφηβοι των 15,καλά είναι να γαμάτε δίχως αύριο,αλλά το σωστό είναι νάρθει φυσιολογικά το θέμα,με όλα τα συμπαρομαρτυρούντα.Δηλαδή το κυνήγι,το παιχνίδι,τις ψιλοαπορρίψεις μέχρι την τελεσίδικη σχέση.

Όπως επίσης,το γαμηστηράκι έχει μετρητή,κάτι σαν αυτό που έχουν οι σκληροί δίσκοι και άμα το κάψετε πιτσιρήδες όντες,θα χρειαστείτε μεθαύριο βιάγκρες και άλλες ενισχύσεις της αντλίας,με επακόλουθες ζημιές πάνω της (για την αντλία μιλάω...).

Το ανηψάκι μου την έβγαζε μόνο για κατούρημα,χρόνια τώρα (άλλο που δεν ήθελε η καλή του),αλλά μετά και στο "χωρισμό" κόντεψε να "φύγει",είχε χάσει λόγω βολέματος την "άδεια κυνηγίου",του ρούφηξε η μικρά τελείως το ιχώρ του (πούσαι τούφα να δεις) και η κατάθλιψη έγινε δεύτερη φύση του.

Στούκαρε με το 7.5 του,έπινε τον άμπακο,γαμήθηκε τελείως η ζωή των δικών του,μέχρι που αποφάσισε να γραφτεί σε πολιτική ομάδα δράσης (σφίχτης κι ετς...),βρήκε γκόμενα τελικά και πάει φαντάρος να γλυτώσει κι η οικογένειά του τα απανωτά εγκεφαλικά...

...κι αυτό γιατί είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις απ' τα 15του.Κατ΄επανάληψη και με την ίδια.

Δημοσ.

για εμενα η πηγή του κακού είναι το καρουζελ αυτό έβαλε τα σχεσιακά ζητήματα στην συνείδηση των παιδιών.. και όλα τα μεταγενέστερα μεξικάνικα... επειδή δηλαδή αυτοί βασίζονται στην βιομηχανία της πορνείας και παράγουν αντίστοιχα πρότυπα πρέπει και εμείς να παίρνουμε τις ταινίες τους και να τις δείχνουμε στα παιδιά>?

αφήστε και το άλλο... τους βασιλιάδες... οικογένεια που έχει μια transexual αδερφό/αδερφή... κολλητός θέλει να ξεπαρθενέψει την αδερφή του κολλητού του και ο αδερφός χαίρεται για αυτο....

η άλλη η πλούσια άλλον αγαπάει με άλλον πηδιέται και τουμπαλιν....

η παράλλη η αδερφή του νταβραντισμενου παρτολα που παριστάνει την έγγεια για να χωρίσει το onenight stand της με την αρραβωνιαστικιά του και μετά πηγαίνει με τον φίλο του!!!!!!

και όλα αυτά αντιμετωπίζονται από την σειρά σαν everyday routine απόλυτα φυσιολογικά και χαλαρά πράματα :)

Με τέτοια πρότυπα τι περιμένεις δηλαδή να γίνουν τα παιδάκια??

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις οτι η αναγκη του 14χρονου 15χρονου για συναίσθημα με το αντιθετο φυλο ή και σεξ, ειναι αποτελεσμα των Βραζιλιάνικων σειρών ή του χτυποκάρδια το Μπεβερλι Χιλς?

Η το οτι ενας 16χρονος κοιτάει και αν μπορει πηδάει οσες περισσοτερες γινεται πηγάζει από τους ηρωες του καρουζέλ??

Να υποθέσω οτι οι 15χρονοι του 1930 που συμπεριφέρονταν ακριβως με τον ιδιο τροπο, ειχαν ως πρότυπο τον Ροδολφο Βαλεντινο:P

Δημοσ.

Βλεπω εχεις κανει διατριβη.

Ενας καθηγητης γυναικολογιας ειχε πει καποτε κατι με το οποιο δεν ξερω αν συμφωνω 100% αλλα ειναι λογικο. Οτι οταν συζητα με νεα ασθενη του κατω απο 15 και του λεει οτι κανει σεξ την ρωταει αν λεμε αν μεινει εγκυος τι θα κανει και συνηθως τα κοριτσακια χανονται. Οχι απο την ντροπη αλλα επειδη δεν το εχουν σκεφτει. Και πολλα εξ αυτων κανουν σεξ χωρις προφυλακτικά. Ειναι ικανα για σεξ αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει μια κοπελα 14 χρονων να κανει σεξ, οσο προχω κι αν ειναι. Καλο το πειραμα, καλη και η διασκεδαση (αν υπαρχει απολαυση για τα κοριτσια σε αυτο,που δυσκολο το βρισκο γιατι τα πιο πολλα δεν ξερουν που παν τα τρια), αλλα δεν ειναι καλη ηλικια. Τουλαχιστον οχι με την ψυχολογια ενος καλοβολεμενου κοριτσιου στο δυτικο κοσμο, στην ουγκαντα ισως.

Οσο για το φιλο που ζητα συμβουλες, αν φαει χυλο δεν θα παθει και κατι, τι δηλαδη ποτε δεν θα τον απορριψουν;

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

To θέμα του σεξ με προφυλακτικο και της εγγυμοσυνης δεν έχει να κάνει με τα 15χρονα αλλά με όλους τους νέους....

Στο 99% των περιπτωσεων,αν εσυ, εγω ο διξε ο μπιξε ο αλλιως, βρεθουμε με μια γυναίκα που έχουμε αποθυμένο και μας έχει και αυτη (σεξουαλικά) και δεν έχουμε μαζί μας προφυλακτικό, πιθανον δε θα το σκεφτούμε καν...

Αντε να κάνουμε τη μέθοδο τραβήγματος στο τέλος...Ισως αυτο δε γνωριζουν τα πιτσιρίκια καλά, γιατι κατά τα άλλα, σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά οι πιτσιρίκες ειναι πιο προσεκτικές απ τις μαμάδες τους

χεχεχεχε

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις οτι η αναγκη του 14χρονου 15χρονου για συναίσθημα με το αντιθετο φυλο ή και σεξ, ειναι αποτελεσμα των Βραζιλιάνικων σειρών ή του χτυποκάρδια το Μπεβερλι Χιλς?

θεωρώ ότι η εμμονη τους οφείλεται εκεί ναι...

και η ανοχή σε κάποια πράματα που κανονικά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως σπουδαία το να χωρίσεις με το άτομα που είχες σχέση ας πούμε ή το η φίλη σου να την πέφτει στον πρώην σου (και όλα αυτά στα 14-17)

το beverly είναι λιγάκι πιο παλιό και απευθύνεται σε εφηβους και πάνω περισσότερο (αν και αυτό απελευθέρωσε πολλά άτομα μιας και εκεί όλοι πηγαίνανε με όλους και ήταν και φιλαράκια... μια οικογένεια που λέμε...)

στην δικη μου ηλικία τα κοριτσάκια δεν ήταν τόσο έξαλλα ούτε και τα αγοράκια τόσο μανιακά.. νταξ τραβούσαμε κανένα μανίκι που και που αλλα δεν ήταν το μυαλό μας όλο εκεί.... καλά ίσως μετά τα 16++ :P

και δεν είμαι και τόσο μεγάλος... πρόλαβα και εγώ αυτές τις σειρές!! και βλέπω ότι τα νέα παιδιά που βλέπουν ακόμη περισσότερο τέτοιες σειρές είναι ακόμη πιο έξαλλα...

Δημοσ.

Αν εισαι 30 και ανω (οσο εγω δηλαδη) θα θυμηθείς οτι όλοι με τον ιδιο τρόπο συμπεριφερόμασταν...

Και οι γονεις μας ακριβως το ιδιο, άσχετα αν δε τα παραδέχονται.

Δεν ειναι θέμα τηλεόρασης.

Τα περισσότερα πιτσιρίκια πλέον (αυτά που κάνουν σεξ) ειναι τόσο πολυ έξω με τις παρέες τους που πραγματικά δεν έχουν χρόνο για τηλεόραση και χαζά Βραζιλιάνικα.

Περνάνε καλυτερα απο εμάς στην ηλικία τους, ειναι πιό ελεύθερα και πιο μυαλωμένα.

Απλά υπάρχουν 2 ειδων πιτσιρικάδες.

Αυτοι που ειναι διπλα απ το πισι ολη την ωρα και αναγκαστικά βλέπουν και τηλεόραση και οι άλλοι που ειναι συνέχεια έξω.

Οι δευτεροι δεν επιρεάζονται απο τιποτε. Λειτουργουν φυσικά, με το ένστικτο. Και το ένστικτό μας αυτό λεει. "Πηδήξτε".

Τι να κάνουμε...Οι άνθρωποι ειμαστε πολυγαμικά όντα. Δεν έχουμε ανάγκη να το δουμε και στη τηλεόραση...το νιωθουμε καθημερινά. Ειδικά στη μικρη ηλικία.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Ειμαι δεκαπεντε χρονων και τα προηγουμενα χρονια δεν εκανα καποια σχεση με κοπελα αλλα τωρα μεσα στο καλοκαιρι πρεπει οπωσδηποτε να κανω γιατι δεν μπορω να παω λυκειο χωρις να εχω εμπειρια.. Ε και λοιπον μου αρεσει μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη που απο τη φαινετεαι της αρεσω και γω.Ξεκινησαμε ομιλια μεσω φεισμπουκ και μου πε οταν τη βρω να της πω και κανενα γεια ε και επειδη εγω δεν εχω εμπειρια οπως ειπα ντραπηκα και οταν την ειδα εκανα πως κοιταγα αλλου και αλλαξα και δρομο για να μην τη χαιρετησω και με αλλαξει γνωμη για μενα γιατι ισως αυτη περιμενει μετα το χαιρετημα να κανω και κατι περετερο και γω δεν ξερω πως λογω απειριαας.Δεν ξερω τι να κανω τι προτεινετε γιατι σιγουρα θα την ξανα βρω και δεν θελω να χασω την ευκαιρια ενταξει να τη χαιρετησω αλλα μετα πως να προχωρησω και πως να βρω θαρρος για να τη χαιρετησω?????

ντρεπομαι πολυ (σε αυτο ισως ευθεινονται και τα αομα της παρεας μου γιατι και αυτα δεν μπορουν να μ καθοδηγησουν καθως ουτε αυτα ειχαν σχεση ποτε)

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

προσπαθησε να μην φαινεσαι κομπλαρισμενος και προσπαθησε να δειχνεις ΣΙΓΟΥΡΟΣ για τον εαυτο σου(οσο γινεται για την ηλικια σου).Πιστευω οτι τα αγορια χωρις εμπειριες ειναι αφροδισιακο για γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας αλλα μερικα νεα κοριτσια προτιμουν συνομιληκους τους γιατι ισως δεν "πιεζουν" καταστασεις οπως τα μεγαλυτερα αγορια και προχωρουν σιγα(αυτο θα το καταλαβεις αφου μιλησεις μαζι της....εχετε τοσα πραγματα κοινα να συζητησετε μην κομπλαρεις και στην τελικη αν δεν προχωρησει κατι δεν ηρθε το τελος του κοσμου....η ζωη γεματη απορριψεις ειναι το θεμα ειναι να συνεχιζεις).

Βασικα βγαλε απο το μυαλο σου οτι πρεπει να κανεις σεξ γιατι βαδιζοντας με αυτο θα σκονταψεις...ισως το να βρεις ενα κοριτσι που να ταιριαζετε και προχωροντας σιγα-σιγα θα ηταν καλυτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...