Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, όταν ρωτάω αν είναι στα τελευταία του, εννοώ από θέμα κόσμου στο online. Δηλαδή έχει πολύ πράμα ακόμα ή έχει αρχίσει και σπάει?

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα λοιπόν σήμερα το premium edition (πήγα να δοκιμάσω παιχνίδι από το εβδομαδιαίο demo που μου είχαν δώσει, αλλά δεν ίσχυε πλέον και έτσι έκανα την αγορά). Από κόσμο στο online τα ίδια με το bf3 σαν να έχει μου φαίνεται..

Από το λίγο που έπαιξα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1) Μήπως αρέσουν σε κάποιους από σας τα γραφικά του bf3 καλύτερα? 

2) Λίγο η κίνηση στο bf4 δεν είναι πιο ''ρομπότική''? Σαν το homefront μου φάνηκε και όχι σαν συνεχιστής του bf3..

Δημοσ.

Πήρα λοιπόν σήμερα το premium edition (πήγα να δοκιμάσω παιχνίδι από το εβδομαδιαίο demo που μου είχαν δώσει, αλλά δεν ίσχυε πλέον και έτσι έκανα την αγορά). Από κόσμο στο online τα ίδια με το bf3 σαν να έχει μου φαίνεται..

Από το λίγο που έπαιξα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:

1) Μήπως αρέσουν σε κάποιους από σας τα γραφικά του bf3 καλύτερα? 

2) Λίγο η κίνηση στο bf4 δεν είναι πιο ''ρομπότική''? Σαν το homefront μου φάνηκε και όχι σαν συνεχιστής του bf3..

Για το 1)

μου αρέσει περισσότερο η χρωματική απεικόνιση του 3,πιο μπλέ αντίθετα στο 4 έχει πιο ζεστά χρώματα

Για το 2)

η κίνηση του 4 έχει αναβαθμιστεί στο να είναι κοντά στο 3 αλλά δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση,θέλανε να το κάνουν πιο κοντά στο πραγματικό.

• Like 1
Δημοσ.

Τί ήθελα και το πήρα? :P  Το 3 μου αρέσει πιο καλά, αλλά θα το παίξω λίγο ακόμα μπας και...

Στην αρχή έτσι έλεγα και εγώ αλλά τώρα μου φαίνεται προ'ι'στορικό το 3!!  Και στα γραφικά και σε όλα...

Συμφωνώ με τον Xristara ότι η χρωματική απεικόνιση του 3 είναι πιο ωραία,πιο "αληθινή" για μένα αλλά τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα του 4!! Καμία σχέση βασικά....

Δημοσ.

Δεν ξέρω... ναι οκ, είδα κάτι λάσπόνερα στο 4 και κόλλησα, αλλά συνολικά πιστεύω (μέχρι ώρας τουλάχιστον από αυτά που είδα) το 3 είναι πιο καλό στον οπτικό τομέα (και στην κίνηση).

Από εκεί και πέρα και ο ήχος+ηχητικά εφφέ του 3 μου κάνουν καλύτερα... τα παραλέω?

Δημοσ.

Για τον ήχο έχεις δίκιο,είναι καλύτερος στο 3,αν και τον εφτιαξαν λίγο στο τελευταίο patch.

Παίξε λίγο πάντως να το συνηθίσεις...και νομίζω πως θα αλλάξεις άποψη για τα γραφικά!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δούμε.. 

Από ένα ξένο φόρουμ κάτι εικόνες για τα γραφικά τους:

post-182562-0-30185400-1431977955_thumb.jpg

post-182562-0-52920100-1431977938_thumb.jpg

post-182562-0-26351600-1431977904_thumb.jpg

post-182562-0-30229800-1431977921_thumb.jpg

post-182562-0-59050200-1431977870_thumb.jpg

post-182562-0-32618900-1431977888_thumb.jpg

post-182562-0-37858000-1431980180_thumb.jpg

post-182562-0-29256500-1431980193_thumb.jpg

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω να πω πως έχει ξεφτιλιστεί η κατάσταση...

Βρήκα λίγο χρόνο τις τελευταίες ημέρες και έφριξα.

Ξεκινά ο χάρτης σήμερα (naval strike - op. mortar), είμαστε στο ιπτ. φέρετρο (μεταγ. ελικόπτερο για τους φίλους), απογειωνόμαστε, πολύ ψηλά...μπαμ το SMAW/SRAW από το έδαφος (στου διαόλου το κέρατο) και πάρε μας κάτω...Όχι Lock, ούτε να μας δει δε θα έπρεπε.

Χτες, μπαμ με το Τ-90 σε ελικόπτερο, direct hit...στα @@ του...συνέχισε να πετά αμέριμνος.

Στη Flood Zone, είμαι στο IFV και είμαι χωμένος στον κ..λο του LAV...Αδειάζω το main cannon, αδειάζω τα rocket pods στον πισινούλη του, του τραβάνε και ένα RPG (σε όλα αυτά χωρίς ΑΡ ο τύπος), γυρνάει σε εμένα, ρίχνει (ανάβω το ΑΡ εγώ), του ξανααδειάζω το κανόνι...και πεθαίνω!

Από τα 20+ βλήματα και ρουκέτες, πρέπει να έφαγε τα 15 στην πλάτη! Συνέχισε απτόητος!

Σε αεροπλάνο...2 στις 3 φορές Insta lock/insta hit! Ακούω την τελευταία στιγμή το συναγερμό και ακαριαία την τρώω! Με stealth κιόλας!

Α σιχτιρ!

Witcher από αύριο.

Δημοσ.

πέτρο,αυτά που παρατηρείς είναι τρελό Packet loss/high ping.

Δεν γίνονται αυτά

Για το sraw ναι ισχύει,είναι εύκολο να τα ρίξεις ιδιαίτερα αν ο πιλότος πάει ευθεία. Πλέον και γω με λίγη τύχη μπορώ να το κάνω :P

το sraw/smaw επίσης δεν κάνουν lock απλά ειναι κατευθυνόμενα.

Με το Τ-90 αν φας βλήμα και δη τα ΗΕ Shells είναι kill με τη μια με συνοπτικές διαδικασίες :P

• Like 2
Δημοσ.

Με το Τ-90 αν φας βλήμα και δη τα ΗΕ Shells είναι kill με τη μια με συνοπτικές διαδικασίες :P

Αν κατάλαβα καλά ο φίλος εννοεί οτι έριξε με Τ-90 σε ελικόπτερο και ο άλλος συνέχισε χωρίς να έγινε τίποτα και όχι το αντίθετο! Πάντως και στο bf3 αλλά και στο 4 έχει τύχει πολλές φορές να πετύχω ελικόπτερο με το τανκ μου,όπως και αεροπλάνο και αυτό να μην πάθει απολύτως τίποτα!!

Δημοσ.

Μαζί σας...

Με ping <60 χτες και σήμερα...δύσκολο.

Πετούσε χαμηλά ο τύπος, hover πάνω από σημαία. Μπαμ, είδα που τον πέτυχα...

Δεν αμφισβητώ ότι λόγω Packet loss (η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα τετραγωνάκια εμφανίζονται όλο και πιο συχνά) ή οτιδήποτε μπορέι να συμβαίνουν κουλά...αλλά πραγματικά θα ήθελα που και που να συμβαίνουν και κουλά υπέρ μου.

Επίσης...σαν πολλοί αόρατοι έχουν μαζευτεί τελευταία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...