Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τον 14.12 έχεις. είσαι σίγουρος οτι σου γράφει να αναβαθμίσεις τον driver; δεν ειναι και παλιός ο 14.12 για να βάλεις τον 15.7 δεν χρειάζεται τίποτα. για τον 15.8 beta χρειάζεται το δεύτερο λίνκ.
Gentleman88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Είστε σε κάποιο server στο teamspeak?
parlapipas25 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 To battlelog plugin στον chrome το βγαλανε?Δεν το βρισκω πουθενα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το διορθώσανε αυτό με τα αβολίδοτα ; Ένα ματσάκι μπήκα να παίξω και ένοιωθα το ίδιο, επίσης ξενέρωσα πια, όλοι με ένα shotgun έλεος. Αν το έφτιαξαν αυτό με τις σφαίρες και εγώ δεν αποδίδω σωστά 100% ξενέρωσα το παιχνίδι, μόλις έρθει η όρεξη θα το ξανααρχίσω.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το διορθώσανε αυτό με τα αβολίδοτα ; Ένα ματσάκι μπήκα να παίξω και ένοιωθα το ίδιο, επίσης ξενέρωσα πια, όλοι με ένα shotgun έλεος. Αν το έφτιαξαν αυτό με τις σφαίρες και εγώ δεν αποδίδω σωστά 100% ξενέρωσα το παιχνίδι, μόλις έρθει η όρεξη θα το ξανααρχίσω. Για τα άσφαιρα ανακάλυψαν απο cte οτι ειναι server sided το πρόβλημα και το διορθώνουν,πιθανότατα μια ωραία μέρα απλά το παιχνίδι θα επανέλθει μόλις βγει patch για τους σέρβερς. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι γιατί παίζω rifles μόνο και δυσκολεύομαι όσο να'ναι μιας και έχω ψιλοξενερώσει κιόλας με την όλη υπόθεση με τα άσφαιρα. Η μόνη λύση είναι τα shotguns, αλλά δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα κανένα και μου την σπάνε κιόλας όταν παίζουν οι άλλοι μιας και σε τρώνε με την μία. 1
Xristaras12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ΝΑΙ και για τα long range sniper shots ισχύει. το είδα με τα μάτια μου σήμερα flood zone έχω ανέβει πάνω στις οροφές και βάρεσα άτομο χωρίς hit marker χωρίς τίποτα μόνο είδα τα αίματα να πέφτουν και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα μου έδωσε το kill.
Occultist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το παράτησα, σχεδόν, από την αρχή το BF4 - για άλλους λόγους. Αλλά βλέπω ότι έχει γίνει οικτρή multiplayer εμπειρία και λόγω πολλών βρωμο-cheaters και λόγω τεχνικών θεμάτων διαχείρισης βολών, κατά κύριο λόγο. Εγώ το σιχάθηκα και μόνο διαβάζοντας τις τελευταίες 10 σελίδες εδώ... Εσείς, πως την παλεύετε, ακόμη;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 παίζω σε servers με live admins πάντα,και οι βολές έχουν θέμα στα μαχητικά και στα οχήματα κυρίως. επίσης,δεν έχω κάτι αλλο να παίξω που να με τραβάει δυστυχώς
Occultist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το 3, πολύ καλύτερο μου φαίνεται...Σε όλα, εκτός από το unit customization.Το 4 πήγαν να το κάνουν πολύ cod και τους βγήκε ένα τίποτα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το 3, πολύ καλύτερο μου φαίνεται...Σε όλα, εκτός από το unit customization.Το 4 πήγαν να το κάνουν πολύ cod και τους βγήκε ένα τίποτα... Μπαα όχι δεν θα το έλεγα. Το 4 είναι περισσότερο arcade από το 3 σε κάποια σημεία (στο τρέξιμο, στο πυροβόλημα κ.ο.κ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε CoD. Νομίζω το αντίθετο βασικά, γιατί καταφέρνει να κρατήσει το παλιό gameplay που όλοι αγαπήσαμε και να αλλάξει μόνο αυτά που χρειάζονται. Δεν είμαι fanboy, απλώς λέω τις εμπειρίες μου.
Occultist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μπαα όχι δεν θα το έλεγα. Το 4 είναι περισσότερο arcade από το 3 σε κάποια σημεία (στο τρέξιμο, στο πυροβόλημα κ.ο.κ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε CoD. Νομίζω το αντίθετο βασικά, γιατί καταφέρνει να κρατήσει το παλιό gameplay που όλοι αγαπήσαμε και να αλλάξει μόνο αυτά που χρειάζονται. Δεν είμαι fanboy, απλώς λέω τις εμπειρίες μου. Εγώ βλέπω στους μισούς server είναι η πίστα με τα χιόνια και στους υπόλοιπους μισούς αυτή στο μετρό : Κάνουν spawn 64 άτομα μέσα σε 5 δωμάτια και πυροβολάνε τυφλά πάνω στο lag του κάθε hit box και βγαίνει το score screen . Άμα δεν είναι αυτό cod... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα