Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτο ειναι το ευκολο αν με ρωτας πιο πολυ χρονο μου πηρε να μεταφρασω το μορς μηνυμα.

Έβλεπα βίντεο στο youtube. Γραφεις τη φωνή και με app για smartphone το μεταφραζεις.

Αλλά με τις κωλολαμπες δεν πιανανε!

Δημοσ.

Οκ εχω ξεχασει κωδικο για το origin και αυτο το mail για επαναφορα δεν λεει να ερθει. Καποια λυση?

*Ειδα και Junk folder

Δημοσ.

Οκ εχω ξεχασει κωδικο για το origin και αυτο το mail για επαναφορα δεν λεει να ερθει. Καποια λυση?

*Ειδα και Junk folder

αν αργεί τρομερά πολύ(καμια ώρα)

έχεις κρατήσει κάπου τους backup κωδικούς(6 στο συνολο)που δίνει το origin;

εαν ναι σωθηκες,εαν οχι απλα περιμένεις.

Δημοσ.

αν αργεί τρομερά πολύ(καμια ώρα)

έχεις κρατήσει κάπου τους backup κωδικούς(6 στο συνολο)που δίνει το origin;

εαν ναι σωθηκες,εαν οχι απλα περιμένεις.

Αν αυτοι οι κωδικοι ηρθαν με μαιλ, μαλλον ναι. Καποιο ειδους chat δεν εχει?

Τωρα ειδα τα μαιλς και λεει οτι αλλαξε το mail Μου σε ενα ρωσικο. λολ

Και αυτο εγινε 6 Μαρτιου και τωρα ο συνδεσμος για να το παρω πισω εληξε. Οτι να'ναι

Δημοσ.

Αν αυτοι οι κωδικοι ηρθαν με μαιλ, μαλλον ναι. Καποιο ειδους chat δεν εχει?

Τωρα ειδα τα μαιλς και λεει οτι αλλαξε το mail Μου σε ενα ρωσικο. λολ

Και αυτο εγινε 6 Μαρτιου και τωρα ο συνδεσμος για να το παρω πισω εληξε. Οτι να'ναι

μαλλον στον βουτήξανε τον λογαριασμό, καλά ξεμπερδέματα.

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον στον βουτήξανε τον λογαριασμό, καλά ξεμπερδέματα.

Δεν μπορουσα να ξενερωσω περισσοτερο. Περα απο αυτο. το EA help advisors για καποιο λογο ειναι offline ενω θα επρεπε να ειναι online εδω και ωρες.

Δημοσ.

Δεν μπορουσα να ξενερωσω περισσοτερο. Περα απο αυτο. το EA help advisors για καποιο λογο ειναι offline ενω θα επρεπε να ειναι online εδω και ωρες.

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πριν που ειχα γράψει-βεβαια εμενα ηταν με δικό μου λάθος στον κωδικό- δεν μπορούσα να βρω live chat η κάτι αλλο γιατι τα έχουν σταματήσει.

Μόνο να σε πάρουν πίσω υπάρχει η να πάρεις εσύ τηλέφωνο στο εξωτερικό έχει.

Δημοσ.

Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πριν που ειχα γράψει-βεβαια εμενα ηταν με δικό μου λάθος στον κωδικό- δεν μπορούσα να βρω live chat η κάτι αλλο γιατι τα έχουν σταματήσει.

Μόνο να σε πάρουν πίσω υπάρχει η να πάρεις εσύ τηλέφωνο στο εξωτερικό έχει.

Το λιγοτερο απαραδεκτο αυτο το πραγμα. Να πρεπει να χρεωθω για τα βασικα ενω αλλου τα βρισκεις μια χαρα δωρεαν και οι απαντησεις ειναι πιο αμεσες. Τελεια

Δημοσ.

Το λιγοτερο απαραδεκτο αυτο το πραγμα. Να πρεπει να χρεωθω για τα βασικα ενω αλλου τα βρισκεις μια χαρα δωρεαν και οι απαντησεις ειναι πιο αμεσες. Τελεια

το ΑΣΤΕΙΟ για να μην πω τιποτα χειρότερο είναι οτι έχει να καλέσεις τουρκία και οχι εμας.

Πραγματικά φιλε μου καλά ξεμπερδέματα,κουράγιο χρειάζεται αν και δεν βλέπω φως.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαζω ακρη τωρα μεσω skype. Θα ενημερωσω.

οκ το πηρα πισω. Επελεξα την μηνιαια συνδρομη 1,83 ευρω τον μηνα για κλησεις προς ΗΒ, επειδη η ελευθερη επιλογη προυποθετε υπολοιπο στον λογαριασμο ξεκινωντας απο 10 ευρω. 

Δημοσ.

Βγαζω ακρη τωρα μεσω skype. Θα ενημερωσω.

οκ το πηρα πισω. Επελεξα την μηνιαια συνδρομη 1,83 ευρω τον μηνα για κλησεις προς ΗΒ, επειδη η ελευθερη επιλογη προυποθετε υπολοιπο στον λογαριασμο ξεκινωντας απο 10 ευρω. 

πηρες τον λογαριασμό πισω;

αν θες δώσε οδηγίες για την συνδρομή να το έχω στα υποψιν :-)

Δημοσ.

πηρες τον λογαριασμό πισω;

αν θες δώσε οδηγίες για την συνδρομή να το έχω στα υποψιν :-)

Ναι το πηρα. Αν πας στην σελιδα του skype, εχεις 2 επιλογες. Ειτε να βαλεις 10 ευρω στον λογαριασμο σου (φαντασου σαν καρτα) ή να διαλεξεις καποια συνδρομη. Για να μην χρειαστει να βαλω 10 ευρω, επελεξα συνδρομη και πολυ απλα την ακυρωσα. Μεσα σε 10 λεπτα ειχα ξεμπερδεψει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...