Superuser Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ποιές δουλειές ρε φίλε; Ρε γαμώτο θα με τρελάνετε..επικοινωνείτε με το περιβάλλον ή όχι; Οι καλύτερες δουλειές είναι αυτές που κανονίζεις στην ελλάδα για εξωτερικό Sorry που είμαι απότομος αλλά νομίζω ότι οι νέοι της εργασιακής αγοράς είναι βαθειά παραμυθιασμένοι
fylatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Νεκροθάφτης, οδοντίατρος, υδραυλικός, κλειδαράς. Δεν έπαψαν και δεν θα πάψουν σύντομα να έχουν ζήτηση. Ειδικά με το τελευταίο μπορείς να κάνεις και άλλη μια δουλειά χωρίς καμία εκπαίδευση επιπλέον...
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 εγώ για νεκροθάφτης λέω, τι κεφάλαιο χρειάζεται για να ανοίξεις ένα γραφείο κηδειών και τι πρέπει να τελειώσεις ; πόσο λέτε να πάει το μηνιάτικο σε επαρχιακή πόλη 70.000 κατοίκων ;
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Νεκροθάφτης, οδοντίατρος, υδραυλικός, κλειδαράς. Δεν έπαψαν και δεν θα πάψουν σύντομα να έχουν ζήτηση. Ειδικά με το τελευταίο μπορείς να κάνεις και άλλη μια δουλειά χωρίς καμία εκπαίδευση επιπλέον... 100% σιγουρη λυση ειναι ο υδραυλικος... ο,τι και να κανεις το νερο θελει σωληνα! Νεκροθαυτης? Ισως καποια στιγμη φτασουν στο σημειο της αποτεφρωσης και να περνεις τη σταχτη σε κουτακι μετα και να μπαινει σε καποιο "δωματιο" μαζι με αλλους... Οδοντιατρος μπορει να βγαλουν καμια ουσια η κατι που να μην θελουν μετα τιποτα τα δοντια (ασε που εχουμε γεμισει παντου) Κλειδαρας, μεχρι να γινουν τα παντα ολα ηλεκτρονικα... μετα για να ανοιξεις πορτα θα θες cracker
fylatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 εγώ για νεκροθάφτης λέω' date=' τι κεφάλαιο χρειάζεται για να ανοίξεις ένα γραφείο κηδειών και τι πρέπει να τελειώσεις ; πόσο λέτε να πάει το μηνιάτικο σε επαρχιακή πόλη 70.000 κατοίκων ;[/quote'] Θελεις εναν ταριχευτη, τεχνικο πτωματων δλδ. Δεν ξερω αν ειναι κλειστο επαγγελμα ομως και σιγουρα ο τζιρος εχει σχεση με την περιοχη, τις υπηρεσιες (αν θα δινεις και το καφε μετα) και τον 25000 αν βρεις μαραγκο και νοικιασεις χωρο κοντα στα νεκροταφεια. Βαλε και λιγα στην ακρη για φακελακια στους νοσοκομους/ες που θα σου στελνουν πελατεια. Sent from my MotoA953 using Insomnia
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 100% σιγουρη λυση ειναι ο υδραυλικος... ο,τι και να κανεις το νερο θελει σωληνα! http://headboy.org/drybath/ Αλλος ενας μαγκας να βρεθει να φτιαξει κατι για την ενυδατωση του οργανισμου και τελος οι σωληνες
FedonasP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Φωτογράφος που?? Σε γάμους και εκδηλώσεις ή σε περιοδικά?? Όχι φωτογράφος.. πως λέμε ζωγράφος? δηλαδή να φωτογραφίζει δικά του θέματα οπτικές γωνίες από το οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό... μια βόλτα στον λυκαβηττό... σε νησιά σε αρχαιολογικούς χώρους στο κέντρο της πόλης μέσα στο σπίτι.. αφηρημένες η και συγκεκριμένες με μοντέλα η και χωρίς... ακόμη και να φωτογραφίζεις μπουκάλια ας πούμε (αλλα και πως θα κανεις τις λήψεις... το ίδιο το μπουκάλι με τον ίδιο φωτισμό μπορείς να το βγάλεις 1000 φωτογραφίες.. αλλα δεν θα αξίζουν όλες χρειάζεται δηλαδή η καλλιτεχνική ματια) Αυτές οι φωτογραφίες έχουν αξια (είπαμε αν το έχεις κιόλας...) Τώρα βεβαια και ποσο αξια έχουν είναι θέμα των συνεργατών σου αλλα και δικό σου (αν αποφασίσεις να προωθείς μονος σου τις φωτογραφίες σου ας πούμε) το κλειδί είναι να έχεις ποσότητα.. δηλαδή με 10,100 ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες (δηλαδή για να τις βγάλεις αυτές θα τραβήξεις καμια 1000 μέτριες η άχρηστες) δεν γίνεται δουλειά θέλει καθημερινή και συστηματική ενασχόληση όπως σε οποιαδήποτε εργασία. Τώρα περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα πω γιατί θα με φάει η αδερφή μου που ασχολείται με αυτό με λίγο ψάξιμο όμως μπορείς να βρείς την άκρη για το πως να προωθείς τα έργα σου βεβαια αυτή η ασχολία δεν σε εμποδίζει παράλληλα να κανεις και φωτογραφίσεις σε γάμους κτλ για extra εισόδημα. (βεβαια όμως για φωτογραφίσεις σε γάμους κτλ θέλεις και αρκετά χρήματα για εξοπλισμό... 1500 με 3500 για μια μηχανή που να βγάζει την δουλειά και μηλαω για minimum τιμες αλλα τόσα για φακούς αλλα τόσα για flash αλλα τόσα για εξοπλισμό εκτυπώσεως και επεξεργασίας.. μια καλή οθόνη για τέτοιες δουλειές ξεκινάει από 1000 euro ας πούμε και γενικά έχει μπόλικα αξεσουάρ και εξοπλισμό που κοστίζουν αρκετά)
Downloadpercent Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 οδοντίατρος, τα οικονομάνε καλά αυτοί... κάθε εμφύτευμα 1000ευρώ και πάνω, άσε άσε και θα πρέπει να βάλω 2, που να βρω ρε πούστη μου τώρα 2000, γαμώ τη τύχη μου μέσα...
MJBulls23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Νεκροθάφτης, οδοντίατρος, υδραυλικός, κλειδαράς. Δεν έπαψαν και δεν θα πάψουν σύντομα να έχουν ζήτηση. Ειδικά με το τελευταίο μπορείς να κάνεις και άλλη μια δουλειά χωρίς καμία εκπαίδευση επιπλέον... Η δουλεια του υδραυλικου επεσε δραματικα απο οσο μου λενε. Τον χειμωνα δε ειναι πολυ χειροτερα. Βοηθος νεκροθαφτη ή κατι τετοιο, ενας φιλος του γιου μου εχει εδω και λιγους μηνες που το κανει, και λεει οτι αυτος σκαβει τον λακκο οπου θα τοποθετησουν τον πεθαμενο, κανει τις ετοιμασιες του νεκρου(μαζι με τον κυριο υπευθυνο), τοποθετει και τον νεκρο μεσα στο φερετρο και κουβαλαει το φερετρο. 150 € την κηδεια παιρνει και δουλευει ελαχιστες ωρες, μόνο που 1ον αυτες που δουλευει ειναι πολυ κοπιαστικες(ειδικα το να σκαψει τον λακκο) και 2ον εχεις να κανεις με απευθειας επαφη με νεκρους και μερικους αυτο τους ενοχλει και τους αποθαρρυνει. 2-3 φορες την εβδομαδα το κανει αυτο οποτε προφανως θα βγαζει 300 με 450 ευρω την εβδομαδα. Σχετικως ασχημα θα ελεγα εγω αλλά με την υπαρχουσα κριση μαλλον πολυ καλα ειναι. Οδοντιατρος ειναι ενα χρυσο επαγγελμα.
Dropsreef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα; Συνδικαλιστής
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επαγγελματίας Λαθρομετανάστης* Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2012 από SlackulatoR
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Beach bar... πυ δεν πληρωνει φορους και ΙΚΑ στους εργαζομενους... Ο καφες εχει 4 ευρω και 3 ευρω η ξαπλωστρα..
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αγρότης,άλλα θέλει κοκόβια αυτή η δουλειά. α)Να είσαι προετοιμασμένος για την θεομηνία,όχι να την αναζητάς μπάς και πάρεις καμια επιδότηση. β)Να μήν κρέμεσαι απο-τα-τετοια κανενός καρτελέμπορού.Μυαλό έχεις,μιλιά έχεις...ψάξου...
panos2171 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η δουλεια του υδραυλικου επεσε δραματικα απο οσο μου λενε. Τον χειμωνα δε ειναι πολυ χειροτερα. Όπως και του ηλεκτρολόγου μιας και έχουν σταματήσει να χτίζονται πολυκατοικίες, με μερεμέτια τη βγάζουν πλέον.
Cossutius. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όπως και του ηλεκτρολόγου μιας και έχουν σταματήσει να χτίζονται πολυκατοικίες, με μερεμέτια τη βγάζουν πλέον. Ναι...100 ευρω τη δουλειά 1-2 ωρών.... Αστο... Υδραυλικός και ηλεκτρολόγος ειναι δουλειές που αν θέλεις να φτιάξεις όνομα θα το φτιάξεις. Αρκει να μην εισαι τεμπέλης. Ο ΄'αλλος σε θέλει ανα πάσα στιγμη. Αμα ειναι να σε παιρνει ο άλλος στις 10 το βράδυ και εσυ να μην απαντάς τον ήπιες. Υδραυλικος και ηλεκτρολόγος πρέπει να ειναι οι άνθρωποι σου. Αυτοι που οποτε τους χρειαστείς θα ειναι δίπλα σου. Προσωπικά έψαχνα ηλεκτρολόγο 1 εβδομάδα για μια δουλειά των 50 ευρω. Προφανως σε πολλούς φαίνονταν λιγα, να φάνε 1 ωρα να πάρουν 50 ευρω μέσα στη ζέστη... Στο τέλος τη δουλειά την έκανε ένας αλλοδαπός. 2Ο ευρω και μου δωσε και απόδειξη ο άνθρωπος. Τον βρηκα τυχαία από έναν φίλο. Τον έκοψα απ το φαγητό του τον άνθρωπο μεσημεριάτικο με 40 βαθμους. Ηρθε ομως. Εκεί ειναι η διαφορά. Κάποιοι δουλεύουν χωρις να διαλέγουν ωρες και δουλειές...κάποιοι άλλοι απλά περιμένουν τη μεγάλη δουλειά. Ο κόσμος μερεμέτια θέλει. Οι οικοδομές πεθάναν. Πλέον συντήρηση κάνουν όλοι. Τράβα στη γριά που δε μπορει να αλλάξει λάμπα. Πλέον θα σε φωνάζει συνέχεια και θα σου δινει το 10αρικάκι, 20ευράκι για μια ασφάλεια και μια λάμπα. Και θα σε προτείνει και στις γυρω γυρω.. (και μη σταθει κανεις στο οτι ηταν αλλοδαπος...υπάρχουν και εξαιρετικοί Ελληνες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα