Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε να πας από την πρώτη μέρα στην τράπεζα για ακύρωση της συναλλαγής. Τώρα δεν μπορείς έχουν περάσει πολλές μέρες.

Γενικά στις αγγελίες πρέπει να προσέχουμε πολύ. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες. Μετά από μια εβδομάδα θα έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν τον κυνηγήσεις δικαστικά, καταρχάς θα ξοδέψεις πολλά χρήματα και κατά δεύτερον είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι το ποσό συμφωνίας είναι 260 και όχι 360.

Για να γίνει άρση του απορρήτου πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος (που δεν ισχύει στην υπόθεσή σου).

Αν έχεις κάποιον φίλο δικηγόρο μπορεί να τον φοβερίσει λίγο και να τα επιστρέψει. Αλλιώς ετοιμάσου να δώσεις πολύ χρόνο και χρήμα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θελω να κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα εδω λεει οτι την δινει 340

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/cameras/72365-canon-eos30-d-18-55-is/

και οχι 260 οπως λες. οποτε δεν μπορεις να αποδειξεις οτι εκανε 260... :-(

μπορώ γιατί υπάρχει αλληλογραφία αποθηκευμένη εδώ στο insomnia που φαίνεται ξεκάθαρα ότι συμφωνήσαμε στα 260 ευρώ και επίσης φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση του να μου τα επιστρέψει (ότι αναγνωρίζει δηλαδή το λάθος) τέλος έχω και ένα sms από το κινητό του που με πληροφορεί ότι τα επέστρεψε δήθεν

Δημοσ.

Έπρεπε να πας από την πρώτη μέρα στην τράπεζα για ακύρωση της συναλλαγής. Τώρα δεν μπορείς έχουν περάσει πολλές μέρες.

Γενικά στις αγγελίες πρέπει να προσέχουμε πολύ. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες. Μετά από μια εβδομάδα θα έπρεπε να υποψιαστείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

Αν τον κυνηγήσεις δικαστικά, καταρχάς θα ξοδέψεις πολλά χρήματα και κατά δεύτερον είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι το ποσό συμφωνίας είναι 260 και όχι 360.

Για να γίνει άρση του απορρήτου πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος (που δεν ισχύει στην υπόθεσή σου).

Αν έχεις κάποιον φίλο δικηγόρο μπορεί να τον φοβερίσει λίγο και να τα επιστρέψει. Αλλιώς ετοιμάσου να δώσεις πολύ χρόνο και χρήμα.

πήγα και ένας εκεί (αυτός που είναι υπεύθυνος για τα δάνεια και για τα συμβόλαια) μου είπε ότι φύγανε τώρα αυτόματα... του λέω "δεν γίνεται τίποτα?" και μου λέει όχι...

Η δεύτερη μου βλακεία είναι ότι το αφίσα εκεί το θέμα και δεν επέμενα... γιατί ουσιαστικά τα "φυσικά" λεφτά δεν είχαν φύγει.. ούτε μια ώρα δεν πέρασε... απλά στα κουμπιούτερ αλλάξανε τα pixel οποτε φαντάζομαι αν το έφτανα στα άκρα κανοντας καμια σκηνη θα μπορούσαν να με βολέψουν... αλλα ένεκα που δεν είδα τα σχόλια στο account του ήξερα μονο τις θετικές αξιολογήσεις που είχε... με διαβεβαίωνε ότι δεν πρέπει να ανησυχώ και ότι μόλις πάει να τα πάρει (αυτά που του κατέθεσα) θα επιστρέψει το υπόλοιπο...

το να αποδείξω ότι δεν ήταν 360 ευρώ είναι εύκολο γιατί στην αγγελία γραφει για 340.. λίγο πιο δύσκολο θα είναι να του αποδείξω ότι συμφωνήσαμε στα 260...

έχω μονο ένα sms που μου λέει ότι τα επέστρεψε τα λεφτά και να μην ανησυχώ... και την αλληλογραφία αλλα δεν ξέρω ίσως χρειαστεί να μπλέξω και κανένα admin από το insomnia για να την παραχωρήσει..

Ναι αν κερδίσεις θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα της δίκης. Θα πρέπει να πληρώσεις όμως εσύ 100 ευρώ για μήνυση και κανα 300άρι στην δικηγόρο σου. Λεφτά τα οποία δεν τα παίρνεις πίσω.

Επίσης, μην περιμένεις δικαστήριο για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Και όλα αυτά για να δικαιολογήσεις την απροσεξία σου.

Χμμμ, ναι όντως προχώρα το δικαστικά θα κερδίσεις.

Εδώ χαρτζιλίκι δεν σου δίνει ο μπαμπάς θέλεις και δικαστήρια...

Τώρα αυτά είναι διασταυρωμένα? θέλω να πω είσαι δικηγόρος η είχες παρόμοιο θέμα??

γιατί αν είναι έτσι είναι άδικο :( δηλαδή ok δεν μιλάω μονο για εμενα... έστω ότι κάποιον του κλέβουνε 100 ευρώ από την τσέπη και υπάρχουν μάρτυρες η κάποιον άλλον τον εξαπατούν ζητώντας του 100 ευρώ για να του πουλήσουν κάτι το οποιο δεν στέλνουν...

όλοι αυτοί δηλαδή θα δώσουν 400 ευρώ τα οποια και να κερδίζουν δεν θα τα πάρουν πίσω??? είναι κανονισμοί τώρα αυτοί?

στην αμερική μέχρι και λεφτά για ψυχική οδύνη και για διαφυγόντα κέρδη θα μου έδιναν (με αυτά που ακούω :P )

Δημοσ.

Δηλαδή δεν κατάλαβα, αν κάποιος βάλει στο λογαριασμό μου χρήματα κατά λάθος εγώ είμαι υποχρεωμένος να του τα επιστρέψω? Όχι βέβαια. Ας πρόσεχες, τι θα πει είχε ήλιο ας πήγενες σε μηχάνημα με ίσκιο.

(Αυτή η σύμπτωση με τον φακό φοβερή:lol::lol:)

Δημοσ.

Στο επίμαχο topic με τον φακό κάποιος έδωσε και link με άτομα τα οποια τα κυνηγάει η αστυνομία γιατί τους βάλανε καταλάθος 10.000.000 δολάρια και τα πήρανε...

αλλα βλέπεις αυτά είναι 10.000.000 όχι 100 ευρώ.. το δίκαιο του πλούσιου είναι πιο δίκαιο από αυτό του φτωχού (αν ισχύουν τα όσα είπε ο φίλος πιο πάνω και δεν θα αποζημιωθώ στην περίπτωση που η απόφαση βγει υπέρ μου)

Δημοσ.
Τέλος ακόμη και έτσι να ήταν επειδή δήθεν θα έκανα λαμόγια σημαίνει ότι αν μου κάνει κάποιος άλλος είναι συχωρεμένος??

Από την Βίβλο:

Έξοδος 21, 23/24/25 "Εάν όμως το παιδί είναι τελείως διαμορφωμένον, ο ένοχος θα δώση ζωήν αντί ζωής· θα καταδικασθή εις θάνατον, σύμφωνα με τον νόμον της ανταποδόσεως, οφθαλμόν αντί οφθαλμού, οδόντα αντί οδόντος, χείρα αντί χειρός, πόδα αντί ποδός, έγκαυμα αντί εγκαύματος, τραύμα αντί τραύματος, μώλωπα αντί μώλωπος."

You had it coming :)

Δημοσ.

είσαι ευρέος? :P γιατί αν είσαι χριστιανός η θρησκεία δεν τα παραδέχεται αυτά (και για να μην αρχίσουν πάλι σειρά από post που να λένε τα ίδια ) το quote που έβαλες από το post μου, αναφέρεται στην ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ περίπτωση του να έκανα και εγώ λαμoγιά... ΔΕΝ θα κάνω όμως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το topic προσφέρεται πλέον μόνο για αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...