fylatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 τι προβληματα? πρωτη φορα το ακουω αυτο. ποιος ηταν υπευθυνος για αυτο το πραγμα? Δεν ξερω ειναι υποθεση αρχων του 90, αν το ψαξεις λογικα θα βρεις αρκετα στο ιντερνετ. Ολα τα εμβολια ενεχουν ενα βαθμο κινδυνου αλλα αυτο ειχε παραπανω. Βεβαια αποσυρθηκε το συγκεκριμενο σκευασμα και οι εμβολιασμοι γινονται και σημερα με ασφαλεστερο. Γενικα ειναι ενα μικρο συμβαν στην ιστορια των εμβολιων. Για οσους θελουν να εχουν ενα βιβλιο για τα εμβολια πολυ εμπεριστατωμενο εδω: http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CFAQFjAB&url=http%3A%2F%2Fnefeli.lib.teicrete.gr%2Fbrowse%2Fseyp%2Fnos%2F2009%2FKavrocharakisIoannis%2CMakaratzisNektariosAnargyros%2Fattached-document-1285837806-317600-31984%2FKavrocharakis2009.pdf&ei=sIoGUMLTOaX24QTiqJSDCQ&usg=AFQjCNGI-xFDpsHwSwk92R4DJiyXkyFpMQ
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άντε με τους καραγκιόζηδες που χωρίς λόγο μας σημάδεψαν για μια ζωή και κυκλοφορώ με μια ουλή σαν δίευρο στο χέρι επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν τους νοιάζει τίποτα άντε να ψοφήσουν οι καριόληδες κομπογιαννήτες του κερατά
fylatos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άντε με τους καραγκιόζηδες που χωρίς λόγο μας σημάδεψαν για μια ζωή και κυκλοφορώ με μια ουλή σαν δίευρο στο χέρι επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν τους νοιάζει τίποτα άντε να ψοφήσουν οι καριόληδες κομπογιαννήτες του κερατά Επρεπε να μην στο κανουν ρε και να εισαι συφιλιαρης φυματικος χτικιο. 1
Str Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 σίριουσλυ, και εγώ έχω 2 σημάδια ένα στον ώμο από το δημοτικό και ένα στο μπράτσο εξωτερικά από το γυμνάσιο. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι και τα 2 από το ίδιο φαρμάκι. Πάντως ρε παιδιά φυματίωση είναι... αν δεν είχε κανένας γιατί "δεν χρειάζεται" δεν ξέρεις πότε ξεσπάει μια μικρή επιδημία.
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ευχαριστούμε που μας ειδοποίησες έγκαιρα
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Οι γονείς σας δεν σας είπαν τίποτα όταν είσασταν μικρά κ αθώα;
doctorkostis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πάντως ρε παιδιά φυματίωση είναι... αν δεν είχε κανένας γιατί "δεν χρειάζεται" δεν ξέρεις πότε ξεσπάει μια μικρή επιδημία. Δεν χρειαζεται γιατι δεν προστατευει απο την πνευμονικη φυματιωση. Μονο απο πολυ σοβαρες και σπανιες μορφες της νοσου (στην Ελλαδα) οπως ειναι η φυματιωδης μηνιγγιτιδα και η κεγχροειδης φυματιωση. Το κακο εκτος απο το σημαδι (το οποιο προσωπικα θεωρω ασημαντο) ειναι οτι σου χαλει την αντιδραση Mantoux, γιατι τη βγαζει θετικη, ανεξαρτητως επαφης με το μυκοβακτηριδιο της φυματιωσης.
napos10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Γιατι ρε σε αυτο το κωλοκρατο ς που ζουμε να μην σε εχει ενημερωσει καποιος εκ των υστερων για τις παρενεργεις;Και κατι αλλο...Αφού πριν το εμβολιο της φυματιωσης καναμε ενα αλλο εμβολιο που μας έδειχνε οτι ολα ειναι ενταξι,τοτε γιατι βγηκε το σημαδι
livefreeordie Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 που το ξεθαψες το θεμα; παντως τι το θυμηθηκα τωρα,πολυ γελιο οταν ειχαν ερθει στο σχολειο να μας εμβολιασουν,τους μισους τους κυνηγουσαν κυριολεκτικα μεσα στην ταξη ενω ουρλιαζαν απο το κλαμα !😂
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Ευτυχως που ειχα εξαιρετικη παιδιατρο και ειχε πει στους δικους μου οτι δε χρειαζεται να το κανω. Σχεδον ολα τα παιδια ειχαν αυτο το ηλιθιο σημαδι στο χερι
randomcat Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Εγώ δεν το έκανα στο σχολείο γιατί από μικρός δεν εμπιστευόμουν το κράτος και το Δημόσιο. Όλα τα παιδάκια μπήκαν σε μια σειρά και εγώ την κοπάνησα από την τάξη. (όσα εμβόλια έκανα ήταν στον παιδίατρό μου)
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Άντε με όλους τους άχρηστους που μας σημάδεψαν εφ'όρου ζωής χωρίς λόγο, μέχρι και οι εβραίοι στο άουσβιτς πιο ωραίο σημάδι είχαν από αυτό εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις