Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι προβληματα?

πρωτη φορα το ακουω αυτο.

ποιος ηταν υπευθυνος για αυτο το πραγμα?

Δεν ξερω ειναι υποθεση αρχων του 90, αν το ψαξεις λογικα θα βρεις αρκετα στο ιντερνετ.

Ολα τα εμβολια ενεχουν ενα βαθμο κινδυνου αλλα αυτο ειχε παραπανω. Βεβαια αποσυρθηκε το συγκεκριμενο σκευασμα και οι εμβολιασμοι γινονται και σημερα με ασφαλεστερο.

Γενικα ειναι ενα μικρο συμβαν στην ιστορια των εμβολιων.

Για οσους θελουν να εχουν ενα βιβλιο για τα εμβολια πολυ εμπεριστατωμενο εδω: http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CFAQFjAB&url=http%3A%2F%2Fnefeli.lib.teicrete.gr%2Fbrowse%2Fseyp%2Fnos%2F2009%2FKavrocharakisIoannis%2CMakaratzisNektariosAnargyros%2Fattached-document-1285837806-317600-31984%2FKavrocharakis2009.pdf&ei=sIoGUMLTOaX24QTiqJSDCQ&usg=AFQjCNGI-xFDpsHwSwk92R4DJiyXkyFpMQ

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε με τους καραγκιόζηδες που χωρίς λόγο μας σημάδεψαν για μια ζωή και κυκλοφορώ με μια ουλή σαν δίευρο στο χέρι επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν τους νοιάζει τίποτα άντε να ψοφήσουν οι καριόληδες κομπογιαννήτες του κερατά

Δημοσ.
Άντε με τους καραγκιόζηδες που χωρίς λόγο μας σημάδεψαν για μια ζωή και κυκλοφορώ με μια ουλή σαν δίευρο στο χέρι επειδή δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν τους νοιάζει τίποτα άντε να ψοφήσουν οι καριόληδες κομπογιαννήτες του κερατά

Επρεπε να μην στο κανουν ρε και να εισαι συφιλιαρης φυματικος χτικιο.

• Like 1
Δημοσ.

σίριουσλυ, και εγώ έχω 2 σημάδια

ένα στον ώμο από το δημοτικό και ένα στο μπράτσο εξωτερικά από το γυμνάσιο. Δεν ξέρω αν είναι πράγματι και τα 2 από το ίδιο φαρμάκι.

Πάντως ρε παιδιά φυματίωση είναι... αν δεν είχε κανένας γιατί "δεν χρειάζεται" δεν ξέρεις πότε ξεσπάει μια μικρή επιδημία.

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά φυματίωση είναι... αν δεν είχε κανένας γιατί "δεν χρειάζεται" δεν ξέρεις πότε ξεσπάει μια μικρή επιδημία.

Δεν χρειαζεται γιατι δεν προστατευει απο την πνευμονικη φυματιωση. Μονο απο πολυ σοβαρες και σπανιες μορφες της νοσου (στην Ελλαδα) οπως ειναι η φυματιωδης μηνιγγιτιδα και η κεγχροειδης φυματιωση.

Το κακο εκτος απο το σημαδι (το οποιο προσωπικα θεωρω ασημαντο) ειναι οτι σου χαλει την αντιδραση Mantoux, γιατι τη βγαζει θετικη, ανεξαρτητως επαφης με το μυκοβακτηριδιο της φυματιωσης.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι ρε σε αυτο το κωλοκρατο

ς που ζουμε να μην σε εχει ενημερωσει καποιος εκ των υστερων για τις παρενεργεις;Και κατι αλλο...Αφού πριν το εμβολιο της φυματιωσης καναμε ενα αλλο εμβολιο που μας έδειχνε οτι ολα ειναι ενταξι,τοτε γιατι βγηκε το σημαδι

Δημοσ.

που το ξεθαψες το θεμα; παντως τι το θυμηθηκα τωρα,πολυ γελιο οταν ειχαν ερθει στο σχολειο να μας εμβολιασουν,τους μισους τους κυνηγουσαν κυριολεκτικα μεσα στην ταξη ενω ουρλιαζαν απο το κλαμα !😂

Δημοσ.

Ευτυχως που ειχα εξαιρετικη παιδιατρο και ειχε πει στους δικους μου οτι δε χρειαζεται να το κανω.

Σχεδον ολα τα παιδια ειχαν αυτο το ηλιθιο σημαδι στο χερι

Δημοσ.

Εγώ δεν το έκανα στο σχολείο γιατί από μικρός δεν εμπιστευόμουν το κράτος και το Δημόσιο. Όλα τα παιδάκια μπήκαν σε μια σειρά και εγώ την κοπάνησα από την τάξη. :D

(όσα εμβόλια έκανα ήταν στον παιδίατρό μου)

Δημοσ.

Άντε με όλους τους άχρηστους που μας σημάδεψαν εφ'όρου ζωής χωρίς λόγο, μέχρι και οι εβραίοι στο άουσβιτς πιο ωραίο σημάδι είχαν από αυτό εδώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...