pagakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ωραια νομιζω ησουν κατατοπιστικος!κατι τελευταιο,μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιες εταιριες μπορω να παιξω εαν ειμαι ελληνας υπηκοος και παιζω απο ελληνικη ΙΡ?
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ωραια νομιζω ησουν κατατοπιστικος!κατι τελευταιο,μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιες εταιριες μπορω να παιξω εαν ειμαι ελληνας υπηκοος και παιζω απο ελληνικη ΙΡ? Σε οποιαδηποτε μπορεις να μπεις απο τον browser σου www.123pame.net εχω καποιες εδω και με τα banner τους αλλα εχει και αλλες
pagakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 περα απο 3-4 εταιριες 2-3 αυστραλιανες(δεν παιζει να βαλω εκει τα λεφτα μου) δεν μπορεις να κανεις πουθενα αλλου εγγραφη.μπορεις να κανεις παιχνιδι με την mybet,sportingbet,marathonbet,matchbook kai thn 365?
newtech Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 περα απο 3-4 εταιριες 2-3 αυστραλιανες(δεν παιζει να βαλω εκει τα λεφτα μου) δεν μπορεις να κανεις πουθενα αλλου εγγραφη.μπορεις να κανεις παιχνιδι με την mybet,sportingbet,marathonbet,matchbook kai thn 365? BET365 , STOIXIMAN , SPORTINGBET , VISTABET , MYBET , NETBET .. δεν βαζεις τα λεφτα σου εδω? :| Δεν μιλαω για κατι BETSHOP κτλ κτλ.. αλλα για καλες
pagakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 δηλαδη με την 365,sportingbet,mybet πρεπει να παιξεις γιατι vistabet ειναι ιδια με την sportingbet,stoiximan,betsonic,goalbet,novibet kai netbet δεν τις εχει το προγραμμα και marathonbet με την matchbook δεν τις εμπιστευομαι(δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος με τις δυο τελευταιες)
newtech Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 δηλαδη με την 365,sportingbet,mybet πρεπει να παιξεις γιατι vistabet ειναι ιδια με την sportingbet,stoiximan,betsonic,goalbet,novibet kai netbet δεν τις εχει το προγραμμα και marathonbet με την matchbook δεν τις εμπιστευομαι(δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος με τις δυο τελευταιες) Παράδειγμα σου έδωσα... Εχει αρκετες αξιολογος και εντως προγραμματος και εκτος.. το θεμα ειναι ποιες μπορεις να κανεις εγγραφη Marathon ειναι αστερι αλλα βαζει ευκολα ορια
whitebeard Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 καλησπερα παιδια ,,φιλε newtech αυτο το arbitrage μου φανηκε πολυ ενδιαφερον αλλα εχω καποιες αποριες και θα με βοηθουσες πολυ αν μου τις ελυνες ... 1ο περασε αρκετος καιρος απο τοτε που πολλες σελιδες ηταν ανοιχτες οπως η bwin για τους ελληνες και αρκετες αλλες..το ερωτημα ειναι η rebelbetting γνωριζει ποιες σελιδες ειναι συμβατες με τους ελληνες???... 2ο Μπορω να εχω το αρχικο μου κεφαλαιο στην skrill και οταν βρω αγωνα στο rebel να το κανω εκεινη την ωρα καταθεση και μετα αναληψη αμεσα χωρις κοστος ?? Αυτα προς το παρον εχω ως αποριες και ευχαριστω για τον χρονο σου και την υπομονη σου!!!!!
atalantos kitharistas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 φίλε whiteboard, το rebel betting σου επιτρέπει να διαλέγεις ποιες εταιρείες έχεις και σου δείχνει στοιχήματα μόνο από αυτές της εταιρείες όσο για το δεύτερο, η κατάθεση μέσω σκριλ είναι συνήθως δωρεάν και στιγμιαία, η ανάληψη όμως είναι άλλη υπόθεση, μπορεί να πάρει κάποιες ώρες μέχρι να πραγματοποιηθεί και στο ενδιάμεσο δεν θα μπορείς να παίξεις στοίχημα. άσε που τα περισσότερα arbs που θα βρίσκεις θα περιλαμβάνουν την pinnacle, η οποία δεν έχει άδεια για ελλάδα, και που σου επιτρέπει μόνο μια δωρεάν ανάληψη τον μήνα μέσω σκριλ. τα περισσότερα μπουκ δεν συμπαθούν τους χρήστες που κάνουν μικρές και συχνές αναλήψεις γιατί τους κοστίζει χρόνο και χρήμα
Phoenix7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν τρόποι πολλοί για το arbitrage,δεν μπορώ να τους αναλύσω όλους , γνωστός μου έχει αγοράσει οδηγό από το Internet (σε καλή τιμή) σχετικά με όλο αυτό το θέμα του arbitrage, υπάρχουν τεράστια κόλπα που μπορείς να κάνεις, αν θες να σου δώσω λινκ που μπορείς να βρεις τον οδηγό στείλε μου μήνυμα... δεν θέλω να κάνω διαφήμιση - spam
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δώσε λινκ. Δεν έχει νόημα να σου στείλουν 300 άτομα πμ. 1
Phoenix7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δώσε λινκ. Δεν έχει νόημα να σου στείλουν 300 άτομα πμ. εντάξει δεν είχα και 300 μηνύματα, όποιος θέλει μου λέει, δεν θέλω να κάνω διαφήμιση το ξανά είπα
Kubrick7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Λοιπόν είδα το θέμα και γράφτηκα λόγω αυτού στο φόρουμ... Οι 24 νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα είναι φόλες και δεν προσφέρουν ευκαιρίες... ΄Σε αυτό το σαιτ παρουσιάζονται οι ευκαιρίες στις ξένες στοιχηματικές http://www.oddsportal.com/sure-bets/ Όταν προσπάθησα να μπω στα σαιτ των ξένων εταιριών έφαγα πόρτα...καθώς πλέον είναι παράνομες εδώ στην Ελλάδα ... Προσπάθησα ξανά με ένα tor browser ανωνυμα και μου άνοιξαν τις πόρτες τους....και μπορώ να κάνω εγγραφή... Και το ερώτημα είναι αξίζει να ασχοληθώ, να γραφτώ σε παράνομες στην Ελλάδα στοιχηματικές μέσω ανώνυμων περιηγητών (να κάνω λογαριασμό στο skrill κ.ο.κ) ?
newtech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Λοιπόν είδα το θέμα και γράφτηκα λόγω αυτού στο φόρουμ... Οι 24 νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα είναι φόλες και δεν προσφέρουν ευκαιρίες... ΄Σε αυτό το σαιτ παρουσιάζονται οι ευκαιρίες στις ξένες στοιχηματικές http://www.oddsportal.com/sure-bets/ Όταν προσπάθησα να μπω στα σαιτ των ξένων εταιριών έφαγα πόρτα...καθώς πλέον είναι παράνομες εδώ στην Ελλάδα ... Προσπάθησα ξανά με ένα tor browser ανωνυμα και μου άνοιξαν τις πόρτες τους....και μπορώ να κάνω εγγραφή... Και το ερώτημα είναι αξίζει να ασχοληθώ, να γραφτώ σε παράνομες στην Ελλάδα στοιχηματικές μέσω ανώνυμων περιηγητών (να κάνω λογαριασμό στο skrill κ.ο.κ) ? Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Οι μη επιτρεπτές για ελλάδα χωρίζονται σε κατηγοριες. 1)Αυτές που απλά δεν μπορείς να μπεις από ελληνική ip 2)Αυτές που δεν δέχονται εγγραφες από έλληνες χρηστες. Στην 1 περίπτωση όπως και εσύ έγραψες μπορείς να μπεις και να παίξεις με έναν "anonymizer" η καλύτερα VPN για την ασφάλεια σου. Στην 2η περίπτωση (που είναι αρκετές μεγάλες όπως Willhill , Betfair , Unibet κτλ κτλ) αν έχεις ελληνική διεύθυνση απλά ΔΕΝ μπορείς να ανοίξεις logiarsmo.
Kubrick7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Ας υποθέσουμε ότι παίζω σε μια από αυτές με vpn, το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα μπορέσω να πάρω τα λεφτά μου, γιατί ψάχνωντας βρήκα πραγματάκια τύπου ότι ανάληψη μπορούν να κάνουν μόνο φίλοι στην αγγλία κτλ
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ας υποθέσουμε ότι παίζω σε μια από αυτές με vpn, το ερώτημα είναι το κατά πόσο θα μπορέσω να πάρω τα λεφτά μου, γιατί ψάχνωντας βρήκα πραγματάκια τύπου ότι ανάληψη μπορούν να κάνουν μόνο φίλοι στην αγγλία κτλ Αυτο υσχιει για της περιπτοσεις στις εταιριες Β. Αν εχεις γραφτει με τα πραγματικα σου στοιχεια εισαι μια χαρα. Απλα δεν ξερω με την νομοθεσια τι παιζει και μετα με την τραπεζα σου... Αν δλδ ο πρωτος τροπος ειναι παρανομος η οχι.. αυτο πρεπει να το ψαξεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα