Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βίντεο σπάει σε 2 μέρη αρχικά μιλάν για αυτό καθ αυτό το γεγονός και ύστερα συζητούν τι απέτρεψε την ολοκλήρωση της ανασκαφής τα πολιτικά πρόσωπα που αναμίχθηκαν κτλ

http://www.youtube.com/watch?v=PHYFDpZJ5zI&feature=related

Πια τίποτα δεν μου φαίνεται απίθανο για το "κράτος" "μας" εσάς? ποια είναι η άποψη σας?

Υ.Γ κάποιος mod ας διορθώσει τον τονισμό στον τίτλο του topic, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από UncleBens
Δημοσ.

Όχι άλλη συνομωσιολογία. Λες και είχαν να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένο.

Ή μήπως είναι "κρυφο-σύντροφοι" του Γκρου-τάδε;

Δημοσ.

Όχι άλλη συνομωσιολογία. Λες και είχαν να κερδίσουν κάτι συγκεκριμένο.

Ή μήπως είναι "κρυφο-σύντροφοι" του Γκρου-τάδε;

για ποια συνωμοσιολογία μιλάς??

εδώ δεν λέμε ότι ίσως υπάρχει ο τάφος και απλά δεν μας αφήνουν να κάνουμε εκσκαφές και τα λοιπά...

εδώ λέμε ότι ΒΡΕΘΗΚΕ ο τάφος ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ότι ΞΕΝΟ κράτος επιβεβαιώνει το γεγονός της ανακάλυψης και πως πέφτει σύρμα (χωρίς να είναι μυστικό κτλ αλλα επίσημο μέσω πρεσβείας) να σταματήσει η συγκεκριμένη αποστολή το έργο της.

επίσης υπάρχουν υπεύθυνες δηλώσεις (όπως το τι είπε ο κάθε πολιτικός για το θέμα...) όπως και το γεγονός τις άρνησης visa στους αιγυπτιους....

δεν μιλάμε για άγνωστα σκοτεινά πρόσωπα πίσω από άγνωστα τραπέζια που στέλνουν εντολές που δεν μπορούμε να αποδείξουμε σε άγνωστα τσιράκια για να σταματήσει μια ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ανακάλυψη..

εδώ η ανακάλυψη έχει γίνει ξέρουμε ποιοι(το λένε στο βιντεο) συμμετείχαν σε αυτήν και ποιοι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι...

δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

εδώ λέμε ότι ΒΡΕΘΗΚΕ ο τάφος ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ότι ΞΕΝΟ κράτος επιβεβαιώνει το γεγονός της ανακάλυψης και πως πέφτει σύρμα (χωρίς να είναι μυστικό κτλ αλλα επίσημο μέσω πρεσβείας) να σταματήσει η συγκεκριμένη αποστολή το έργο

εδώ η ανακάλυψη έχει γίνει ξέρουμε ποιοι(το λένε στο βιντεο) συμμετείχαν σε αυτήν και ποιοι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι...

δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις?

Και όλα αυτα, επειδή αποφασισες να πιστέψεις ένα τυχαίο βίντεο στο YouTube. Ούτε μπήκες στον κόπο να δεις τον αντίλογο, ούτε τίποτα. Εκει, το αιώνιο σύνδρομο του κατατρεγμενου έλληνα, όπου όλοι θέλουν το κακο του. Λες και αν είναι πράγματι ο τάφος, θα γίνει τί, και το κρύβουν;

Πόση συνωμοσία αντέχει ο εγκέφαλος σου; Δεν είμαστε ηλίθιοι, απλα μας ψεκαζουν. Έχουμε μυθικά κοιτάσματα πετρελαίου, αλλα τα ξένα συμφέροντα δεν μας αφήνουν. Είμαστε ο πιο έξυπνος λαός, αλλα κυβερνωμαστε απο διεφθαρμένους πολιτικούς.

Δημοσ.

Ρε πραγματικά είσαστε τόσο... τόσο.. δεν έχω λέξη...

Πως λέμε ρατσιστής... ε το αντίθετο αλλα το ίδιο σκατά με τον ρατσιστή πως λέγεται? αντιρατσιστής? δεν νομίζω... πάντως καταλάβατε τι θέλω να πω...

ε τώρα πως λέμε το συνωμοσιολόγος... ε το αντίθετο αλλα το ίδιο είσαστε εσείς...

δηλαδή έλεος.. εγώ γνωρίζω την κατάσταση εδώ και καιρό απλά δεν ήξερα ότι υπάρχει το video και τώρα που το πέτυχα είπα να το προβάλω..

ΕΠΕΙΤΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ??

ξέρετε ελληνικά? ξέρετε τι σημαίνει ο όρος συνωμοσιολογία και που αναφέρεται???

Συνωμοσιολογία θα είχαμε αν έβγαινε μια και έλεγε ξέρω που είναι ο τάφος του μεγάλου αλεξάνδρου (χωρίς να έχει κάνει καμια εκσκαφή κτλ) και τα μεγάλα συμφεροντα (χωρίς να λέει ποιοι είναι η πως ακριβώς την αποτρέπουν) δεν μαφηνουν να σας το δείξω...

ΑΥΤΟ είναι συνωμοσιολογία...

εδώ 1) ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗΜΑ.... έχει ΣΚΑΦΤΕΙ η περιοχή και ΒΡΕΘΗΚΕ ο τάφος..

2) ξένο κράτος ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ την κατάσταση

3) ξέρουμε ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ και ΠΩΣ στο να σταματήσει η ανασκαφή...

αυτό λέγεται ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ η ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... όχι συνωμοσιολογία...

δηλαδή ποσο πολύ μπορεί να εθελοτυφλεί κάποιος...

Δημοσ.

Όχι άλλο κάρβουνο!

Με την κρίση αυτές οι αρχαιολαγνικές γελοιότητες έχουν πάρει τα πάνω τους βλέπω.

Το βιντεάκι ήταν αυτή η τύπισσα να λέει τα δικά της.Όλο αναφέρει για αποδείξεις αλλά δεν βλέπουμε τίποτα εκτός από άκρατη αυτοπροβολή.

Φυσικά όλως τυχαίως η τύπισσα έχει γράψει και βιβλίο περί αυτού,αλλά στα κρυφά για να μην την σταματήσει η Μοσάντ να αποκαλύψει την αλήθεια που θα αλλάξει τον κόσμο. :X

Βέβαια όλες οι άλλες πηγές αναφέρουν ρωμαϊκά κενοτάφια στην όαση,αλλά δεν βαριέσαι...και αυτοί που τα γράφουν δάκτυλοι των Σιωνιστών είναι.

Επίσης η εν λόγω κυρία είχε ανακοινώσει ότι βρήκε τον τάφο ΠΡΙΝ έχει αποδείξεις,για αυτό την έχουν πάρει όλοι στο ψιλό(εκτός από αυτούς που πιστεύουν τα πάντα,από τους Ελ μέχρι την Ατλαντίδα).

Για αυτό ΨΑΞΤΕ λίγο πριν ποστάρετε ότι βλακεία έχει ειπωθεί από γελοίες εκπομπές και τα ηλίθια μπλογκ.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι άλλο κάρβουνο!

Με την κρίση αυτές οι αρχαιολαγνικές γελοιότητες έχουν πάρει τα πάνω τους βλέπω.

Το βιντεάκι ήταν αυτή η τύπισσα να λέει τα δικά της.Όλο αναφέρει για αποδείξεις αλλά δεν βλέπουμε τίποτα εκτός από άκρατη αυτοπροβολή.

Φυσικά όλως τυχαίως η τύπισσα έχει γράψει και βιβλίο περί αυτού,αλλά στα κρυφά για να μην την σταματήσει η Μοσάντ να αποκαλύψει την αλήθεια που θα αλλάξει τον κόσμο. :X

Βέβαια όλες οι άλλες πηγές αναφέρουν ρωμαϊκά κενοτάφια στην όαση,αλλά δεν βαριέσαι...και αυτοί που τα γράφουν δάκτυλοι των Σιωνιστών είναι.

Επίσης η εν λόγω κυρία είχε ανακοινώσει ότι βρήκε τον τάφο ΠΡΙΝ έχει αποδείξεις,για αυτό την έχουν πάρει όλοι στο ψιλό(εκτός από αυτούς που πιστεύουν τα πάντα,από τους Ελ μέχρι την Ατλαντίδα).

Για αυτό ΨΑΞΤΕ λίγο πριν ποστάρετε ότι βλακεία έχει ειπωθεί από γελοίες εκπομπές και τα ηλίθια μπλογκ.

Αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στην ανάρτηση σου;

Δημοσ.

Αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στην ανάρτηση σου;

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι από το 323 μέχρι το 30 π.χ έχει κάποια μικρή διαφορά;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρε πραγματικά είσαστε τόσο... τόσο.. δεν έχω λέξη...

[...]

Εχω εγώ: ορθολογιστές είναι η λέξη που ψάχνεις. Φυσικό να μην την γνωρίζεις, αν κρίνουμε από τη “σοβαρότητα” του θέματος που ανέβασες εδώ.

Τέσπα, για να μην το κουράζουμε: το forum δεν ενδιαφέρεται για τις μυστικιστικές-απόκρυφες-συνομωσιολογικές θεωρίες του καθενός. Για να μην πω για τα πολιτικά μηνύματα...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...