Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΨΩΜΙ! Μεχρι και τα μακαρονια με ψωμι τα τρωω, δεν μπορω αλλιως! Συνηθως μιση φρατζολα το μεσημερι και την αλλη μιση το βραδυ..

Παντως πλακα πλακα πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα που τρωμε τοσο πολυ ψωμι..

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και σε σαλάτες με μπόλικο λάδι, ούτε εκεί κάνω βουτιές κτλ.

Ούτε σε μακαρόνια, ούτε σε σαλάτες τρώω ψωμί. Γενικά στο τραπέζι δεν τρώω σχεδόν ποτέ ψωμί. Σε λίγα φαγητά, κυρίως όσπρια μόνο.

Με μακαρόνια η αλήθεια είναι πέρασα μια περίοδο της ζωής μου, μισό χρόνο περίπου, που έτρωγα. Τώρα δεν μπορώ ούτε μπουκιά.

Δημοσ.

Εξαρτάται και από το αν ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Σ' εκείνο που ακολουθούσα εγώ, όταν προσπαθούσα να χάσω κιλά, η σαλάτα αποτελούσε το βασικό γεύμα κάποιων ημερών της εβδομάδας και «επιτρεπόταν» αυστηρά μία φέτα ψωμί.

Ειδικά για το τι προτιμώ, το ψωμί το γουστάρω πολύ, ιδιαιτέρως μάλιστα μαζί με τη σαλάτα.. Απλώς έχω συνηθίσει - από τότε που έγινα πάλι άνθρωπος από πλευράς βάρους - σε περιορισμένη κατανάλωσή του.

Δημοσ.

Πάντα με ψωμί κ πάντα φτιαγμένες στο σπίτι.

Αν έχουν λάδι ειδικά παπάρες όλο το μισόκιλο κ στο τέλος σηκωμα η γαβάθα για να πιώ κ την τελευταία σταγόνα.

Αγαπημένη σαλάτα δε...ποιά άλλη; Η χωριάτικη!!!

Δημοσ.

το θεμα ειναι αν σας αρεσει το ψωμι... ανεξαρτητα απο διαιτες κλπ.. σιγουρα, πως αν κανεις διατροφη δεν θα τρως τοσο πολυ ψωμι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Σαλατα χωρις ψωμι. Τα λουκανικα/αυγα/bacon με ψωμι!

Βασικα δεν εχω προβλημα με το ψωμι στην σαλατα απλα απο μονος μου δεν θα βγαλω να φαω.

Επεξ/σία από geowizard
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν ψωμια και ψωμια. να σου ταισω μαυρο πολυσπορο και crunchy φυστικοβουτυρο και μυρωδατο μελι να δεις τον θεο. με μαλακισμενα ψωμια δεν πιανει.

Επεξ/σία από evabb
Δημοσ.

Αρκετές φορές τρώω σκέτο ψωμί...

Πεινάω δηλαδή ενα μεσημέρι, δεν εχω τίποτα στο ψυγείο, βαριέμαι να μαγειρεψω? Πιανω το μισοκιλο, το τρώω ΣΚΕΤΟ κ το απολαμβάνω.

Δεν κάνω καμία διατροφή προφανώς αλλά πάχος ούτε δείγμα. Είμαι skinny μέχρι αηδίας!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...