Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες ο συνεργατης μου ειναι εργοδηγος-μηχανολογος αψογος στην δουλεια του και πανω απο 17 χορνια εμπειριας σε ναυπηγεια παλευουμε εδω και καιρο να φυγει στιν Αραβια για δουλεια δεν τον ενδιαφερουν οι συνθηκες μονο να παει ο τροπος με τον οποιο κανουμε αποπειρες ειναι σε μεγαλες εταιρειες κανουμε aplication -upload cvs -register προς το παρον stand by eimaste kapoios exei na rpoteini mia poio drastiki lysi thanx

Παλεύεις να φύγει ο συνεργάτης σου ?

Πιο δραστικές λύση .... ίσως να επικοινωνήσεις με recruiters στο linkedin

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η αντίρρηση είναι καθαρά δικιά μου, όντως τα λεφτά είναι καλά (τελική πρόταση δεν έχει γίνει, θα του βγάλουν εισιτήρια να πάει εκεί για 2-3 μέρες να μιλήσουν και να δέι τι δουλειά) και το βλέπει σαν προοπτική συνταξιοδότησης.. Θα προτιμούσα να παρατήσω την σχολή μου και να βρώ δουλειά σε καμια ταβέρνα παρά να πάει εκεί. Ούτε Κύπρο ήθελα αλλα συμβιβάστηκα γιατί είναι διαφορετικά.

Προσωπικά έχω χάσει τον ύπνο μου γιατί όλο αυτό συμβαίνει εξαιτίας μου, οπότε νιώθω πολύ άσχημα....

Εγω προσωπικά μπερδέυτικα στο ποιος ειναι το παιδι και ποιος ο μπαμπάς εν τέλη...

Φίλε μου χαλαρά...

Δεν παει ούτε στο πόλεμο, ούτε σκλάβος...

Καταλαβαίνω οτι θα σου λείψει και το ασπάζομαι και σαφώς έχεις τους ενδοιασμούς και τις σκέψεις σου, όμως διακρίνω μια "συναισθηματική εξάρτηση" που είναι λίγο περίεργη για την ηλικία σου εκτός εαν είσαι 11-12 και μας το κρύβεις..

Ας πάει εκεί να βγάζει τα λεφτά με τη σέσουλα και εαν λύσει το οικονομικό τοτε πηγαινοέρχεσαι για πλάκα...

Στη τελική εσάς θέλει να εξασφαλίσει και ακούγεται πολύ εγωιστικό εκ μέρους σου να κάτσει ο άνθρωπος εδω για να είσαι εσυ συναισθηματικά εντάξει δεν εισαι δα και μικρό παιδι για να πεις...

Εχω ξανακουσει γονεις να κόβουν τα φτερα των παιδιών αλλα πρώτη φορα ακουω το αντίθετω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...