pavlinara Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τι ήταν όλα αυτά που ακούστηκαν;Πυροσβεστικά;Ασθενοφόρα;Που πήγαν;Σε μια φάση νόμιζα σταμάτησαν κάπου στην γειτονιά μου.Αλλά πρέπει να πήγαν προς περιφερειακό.Τρομοκρατήθηκα είναι η αλήθεια. Μόλις πέθανε και το χάμστερ μου κι έχω φοβία με τον θάνατο. Λείπει και η μάνα μου με το αυτοκίνητο..
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το πυροσβεστικό κάνει : αγκουπ αγκουπ α α α ιιιιιιιιιιιιιιιι Το ασθενοφόρο κάνει : γκριιιιιιιν μπουμ μπουμ θηλ θηλ γριιιιιιιιιν Ρο περιπολικό κάνει : ιιιιιιιιι αγκ αγκ Ααααααααααααααααααγκ ιιιιι Εσυ τι άκουσες από τα τρία; 9
pavlinara Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 είμαι ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο. Αλλά αν ήταν πυρκαγιά δε νομίζω να πήγαιναν τόσα πολλά πυροσβεστικά.Μάλλον τροχαίο θα έγινε.I am scared!
kostask91 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το πυροσβεστικό κάνει : αγκουπ αγκουπ α α α ιιιιιιιιιιιιιιιι Το ασθενοφόρο κάνει : γκριιιιιιιν μπουμ μπουμ θηλ θηλ γριιιιιιιιιν Ρο περιπολικό κάνει : ιιιιιιιιι αγκ αγκ Ααααααααααααααααααγκ ιιιιι Εσυ τι άκουσες από τα τρία; Ελα μιλα ειλικρινα.... Τρολλαρεις , ετσι ???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Offtopic Thread ή Μικρές απορίες-Σύντομες Απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις