Manos5686 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα,σήμερα ένας φίλος μου κατέβασε ένα client απο το steam για αναβαθμίση τους drivers της κάρτας γραφικών του.(ATI radeon 3850 νομίζω) δεν μπήκε απο το official site γιατί του έβγαζε fail.Καθώς τους κατέβαζε το PC κόλλισε στα 22 MB απο τα 300 MB.Του έκανε επαννεκίνηση και δεν άνοιγε.Ξαναπροσπάθησε μερικές φορές και μετά απο λίγο άνοιξε χωρίς όμως να αναγνωρίζει τον εξωτερικό σκληρό.Μετά αποσύνδεσε τον εξωτερικό και ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά.Μέσα στον εξωτερικό είναι το steam.Κάθε φορά που τον συνδέει ο υπολογιστής κολλάει και όταν βγάζει ξεκολλάει.Τον συνδέσαμε και στον δικό μου υπολογιστή και κόλλισε.Όταν τον βγάλαμε ξεκόλλησε ο υπολογιστής.Υπάρχει περίπτωση να τον ανοίξουμε κάπως?Γιατί είναι ένα 1TB και είναι γεμάτος με πράγματα απο την ζωή του.(φωτογραφίες,video) Λοιπόν έχουμε νέες εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.Ο φίλος μου ξαναπροσπάθησε να τον συνδέσει στον υπολογιστή,περίμενε πάνω απο 10λεπτά και το pc ξεκίνησε αναγνωρίζοντας τον σκληρό δίσκο.Το θέμα είναι οτι τώρα ο cpu δουλεύει στο 100%.....Μήπως αντι για drivers κατέβασε κανένα ιο???
rounsmith Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μάλλον πρόβλημα δίσκου. Όταν τον συνδέεις πάνω και αργεί το πισί υπερβολικά είνια πρόβλημα δίσκου.Πες του να πάρει ότι backup μπορεί πριν τα παίξει τελείως.
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μάλλον πρόβλημα δίσκου. Όταν τον συνδέεις πάνω και αργεί το πισί υπερβολικά είνια πρόβλημα δίσκου.Πες του να πάρει ότι backup μπορεί πριν τα παίξει τελείως. Μπα μάλλον η διακοπή του download μαζί με την επανεκκίνηση πείραξε απλά το file system του δίσκο,μπορεί αν τρέξει και το Hard Disk Sentinel για να σιγουρευτεί,αν αυτό τον βγάλει οκ τον δίσκο τότε κάνε ένα check disk από τα windows.
washcloud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Βασικά και τα δύο είναι πιθανά ("ιός"/πρόβλημα στον εξωτερικό). Εν τω μεταξύ, αν ο εξωτερικός είναι εντός εγγύησης, κατά πάσα πιθανότητητα την ακυρώνετε, ανοίγοντας την θήκη. Έχετέ το υπ' όψιν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε ένα ISO (γεμάτο το Web από τζαμπέ τέτοια, καθώς και οδηγούς για τη χρήση του) για να φτιάξετε ένα Linux-based "live CD" και να μπουτάρετε το μηχάνημα από αυτό. Αν είναι θέμα "ιού", ο εξωτερικός δε θα δημιουργήσει πρόβλημα (θα μπουτάρει/δουλεύει νορμάλ στο σύστημα). Αν πάλι είναι θέμα εξωτερικού (θήκης ή σκληρού), τα συμπτώματα θα είναι τα ίδια με τώρα. 1
Manos5686 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Παιδια εγω ειμαι ο τυπας που εχει το προβλημα....Το PC ανοιξε τελικα.Αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα.100% Cpu Μολις παω να κανω κατι.Δεν ειναι παντα 100% αλλα συνηθως μολις ανοιγω κατι κολλαει δραματικα. Εγω παντως για αυτο το προβλημα κραταω αυτο "...μάλλον η διακοπή του download μαζί με την επανεκκίνηση πείραξε απλά το file system του δίσκο..." Tα indows ειναι στον εσωτερικο δισκο. *Μιλαω απο τον λογαριασμο του φιλου μου*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα