Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cryptic : Οσο θυμάμαι τον εαυτό μου το ελληνικό κράτος σχεδιάζει μόνο την εξυπηρέτηση αυτών που είναι πίσω από τον γκισέ/τιμόνι.

Μήπως είσαι καινούριος στην χώρα αυτή;

Δημοσ.

Στο αεροδρόμιο δεν πληρώνεις εισιτήριο για να σου έρθει το αεροπλάνο χωρίς θέσεις και με ένα μήνα καθυστέρηση. Και όταν υπάρχουν προβλήματα, επικοινωνούν μαζί σου κατευθείαν, δεν περιμένεις στο αεροδρόμιο σαν μ@@ όταν ξέρουν ότι θα καθυστερήσουν.

Εσείς δηλαδή πιστεύετε πως έπρεπε να μείνω έξω και να περιμένω σαν μ@@ μέσα στη ζέστη για αρκετή ώρα παραπάνω (διώτι και τα επόμενα λεωφορεία γεμάτα θα ήταν), και ότι δεν είχα δικαίωμα να απαιτήσω να με βάλει μέσα. Οκ...

Ζήτα πίνακα δρομολογίων, κατέγραψε τις αποκλίσεις από αυτόν, απόδειξε και με φωτογραφίες ότι είναι πίτα τα λεωφορεία και δεν μπορείς να μπεις,

και κάνε τους αγωγή για αποζημίωση..

όταν θα πάρεις τα λεφτά , πάρε ένα μηχανάκι ή ένα αυτοκινητάκι για να κάνεις τη δουλειά σου :P

Θυμάμαι πάντως πέρσι που λέγανε να φτιάξουν έξυπνες στάσεις , περίπου όπως του τραμ.

Βέβαια δεν ξέρω σε τι θα σε βοηθούσε να έγραφε η στάση ότι το επόμενο λεωφορείο έρχεται σε 45 λεπτά,

και να είναι και γεμάτο :D

άσε που τις μισές θα τις κλέψουν οι γύφτοι για σίδερα και τις άλλες μισές θα τις σπάσουν τα κάθε λογής μαλακιστήρια και μπαχαλάκηδες που δεν έχουν γκόμενα και τον π....... μέχρι τα 30 τους και βάλε..

Πάντως έχεις δει τι γίνεται στην Ιαπωνία, έτσι ; Που έχουν υπαλλήλους "σμπρώχτες" που σπρώχνουν τον κόσμο να πατικωθεί για να χωρέσουν κι άλλοι..

θα σου άρεσε αυτό ή πιστεύεις ότι οι Ιάπωνες είναι μαλάκες;

Εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε καθόλου, αλλά δεν πιστεύω ότι οι Ιάπωνες είναι μαλάκες (όχι πολύ τουλάχιστον :) )..

• Like 1
Δημοσ.

Τον χρονο τον λενε οι στασεις στην Θεσσαλονικη, αλλα το γαματο ειναι οτι εχουν και App που σου λεει σε ποση ωρα ερχεται. Οποτε κατεβαινεις 3 λεπτα πριν σαν αρχοντας.

Στριμωξιδι εχω φαει και εγω, επισης πολλες φορες δεν ανοιγουν την πορτα αν ειναι γεματο, αλλα ακριβως επειδη εχω ζησει γεματα λεωφορεια, τους ευχαριστω σιωπηλα για αυτο. Τελος, αμα σε εβαζε εκει τον καθρεπτη πως θα τον εβλεπε;

Δημοσ.

Πολύ γουστάρω που την πέφτετε στον 'μαλάκα της υπόθεσης' που περίμενε 40 λεπτά στην ζέστη και βρίσκετε όλες τις πιθανές και απίθανες δικαιολογίες για τους τυπικότατους κατα τα άλλα οδηγούς που όλα είναι στην εντέλεια και τους οδηγεί στην παρανομία το πιεστικό και ουγκαλο κοινό. B)

Μπορεί ο φίλος να έχει άδικο αν όντως απαιτούσε να σταθεί εκεί πέρα διότι κόβει τον καθρέφτη ΑΛΛΑ για μένα είναι δικό του φταίξιμο. Δεν μένεις απέξω, πιέζεις για να χωρέσεις στις πίσω πόρτες. Δεν ήμουν παρών και δεν μπορώ να ξέρω, αλλα παρόλα αυτά τον κόβω φετουλες ψιλοκομμένες οτι χωρούσες αρκεί 2-3 απο τους επιβάτες να έκαναν μισό βήμα έκαστος.

Απο προσωπική εμπειρεία τα ζώα μέσα στα ΜΜΜ είναι οι ίδιοι οι επιβάτες. Απο τα ανοιγμένα παράθυρα ενώ δουλέυει το A/C μέχρι το κάθομαι εδώ κλείνω το διάδρομο και δεν το κουνάω για κανένα λόγο. :-)

Άχου το μωρέ το οδηγούλι, που είναι νομιμότατο και το ωθεί ο παλιοπελάτης στην παρανομία. Πήγαινε στην αφετηρία να κωλοβαρέσεις παρέα με τα άλλα τα παιδάκια και άστον αυτόν να γαυγίζει μετά απο 40λεπτά αναμονή στους 42 κελσίου. Τα δρομολόγια θα γίνουν μόνα τους, μην μου αγχώνεσαι. B)

• Moderators
Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρεία τα ζώα μέσα στα ΜΜΜ είναι οι ίδιοι οι επιβάτες. Απο τα ανοιγμένα παράθυρα ενώ δουλέυει το A/C

Διοτι ειναι πολυ γαματο να βρισκομαι σε ενα γεματο ΜΜΜ και η εισπνοη μου να αποτελειται απο 50% οξυγονο και 50% εκπνοης των αλλων. Δε λεω φυσικα να ανοιγουν ολα τα παραθυρα, αλλα οκ, υπαρχουν πολλοι που στραβωνουν με το που ανοιξεις ενα παραθυρο για να μην πεθανεις απο OD χνωτιλας ξερωγω. Ειχα αυτην τη συζητηση καποια στιγμη με συνεπιβατιδα μεγαλης ηλικιας :P

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι τα ΜΜΜ ειναι γτπ στην τεραστια μεγαλουπολη που λεγεται Αθηνα και μας εκνευριζει δε σημαινει οτι θα τσαμπουκαλευεται ο καθε τυχαρπαστος σε οποιον βρισκει ευκαιρο, πχ οδηγο, πχ συνεπιβατη, πχ ελεγκτη κλπ.

Αν θελετε να γκρινιαξετε για αυτην την κατασταση τουλαχιστον μαθετε που να το κανετε και μην random-αρετε τις αντιδρασεις στον καθε τυχαιο που πετυχαινετε μπροστα σας διοτι περα απτην ψυχολογικη ικανοποιηση που εμπεριεχει το "του τα πα ενα χερακι/του τριξα τα δοντια", το μονο που καταφερνετε ειναι να βοηθατε την κατασταση να παραμενει μπουρδ**ο και φυσικα να εκνευριζεστε ακομα παραπανω ψαχνοντας εξιλεωση για το επειδοσιο που ειχατε απο φορουμς για να σας πουν "μπραβο μαγκα καλα ξηγηθηκες"...

Φυσικα υπαρχουν ενα σωρο μλκες και αγενεις και βλαχοι στους τροπους τους οδηγοι, αλλα σκεφτειτε ποσοι πολλαπλασιοι (εκ των πραγματων) αναλογοι επιβατες υπαρχουν.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι επειδή δεν είμαι σίγουρος. Τα αστικά ποιανού ιδιοκτησία είναι; Είναι καθαρά του δημοσίου, ή μπαίνουν στη μέση και ιδιώτες;

Δημοσ.

Διοτι ειναι πολυ γαματο να βρισκομαι σε ενα γεματο ΜΜΜ και η εισπνοη μου να αποτελειται απο 50% οξυγονο και 50% εκπνοης των αλλων. Δε λεω φυσικα να ανοιγουν ολα τα παραθυρα, αλλα οκ, υπαρχουν πολλοι που στραβωνουν με το που ανοιξεις ενα παραθυρο για να μην πεθανεις απο OD χνωτιλας ξερωγω. Ειχα αυτην τη συζητηση καποια στιγμη με συνεπιβατιδα μεγαλης ηλικιας :P

Είναι A/C ενός μέσου σχεδιασμένο να μεταφέρει 60-70-100 άτομα. Υποτίθεται οτι ο σχεδιαστής του το έχει κάνει να μπορεί να υποστηρίξει αυτές τις προδιαγραφές. Το καταννοώ οτι μέσα υπάρχουν άπλυτοι ή υπάρχουν χνώτα που δίπλα τους λιποθυμάει ελέφαντας αλλα το τιμημένο για A/C δουλεύει τσάμπα με αυτό τον τρόπο. Δεν πρόκειται να σου παγώσει τον χώρο. Αν ανοίξεις δύο παράθυρα δεν έχεις ούτε AC αλλα και ούτε χώρο που να αερίζεται σωστά. Είναι μια μέση κατάσταση που δεν βολεύει κανέναν. Ναι βολεύει εσένα που είσαι δίπλα στο παράθυρο αλλα καλύτερα να μιλήσεις με τον οδηγό να κλείσει το AC και να ανοίξετε όλα τα παράθυρα για να βολευτούνε όλοι.

Το οτι τα ΜΜΜ ειναι γτπ στην τεραστια μεγαλουπολη που λεγεται Αθηνα και μας εκνευριζει δε σημαινει οτι θα τσαμπουκαλευεται ο καθε τυχαρπαστος σε οποιον βρισκει ευκαιρο, πχ οδηγο, πχ συνεπιβατη, πχ ελεγκτη κλπ.

Αν θελετε να γκρινιαξετε για αυτην την κατασταση τουλαχιστον μαθετε που να το κανετε και μην random-αρετε τις αντιδρασεις στον καθε τυχαιο που πετυχαινετε μπροστα σας διοτι περα απτην ψυχολογικη ικανοποιηση που εμπεριεχει το "του τα πα ενα χερακι/του τριξα τα δοντια", το μονο που καταφερνετε ειναι να βοηθατε την κατασταση να παραμενει μπουρδ**ο και φυσικα να εκνευριζεστε ακομα παραπανω ψαχνοντας εξιλεωση για το επειδοσιο που ειχατε απο φορουμς για να σας πουν "μπραβο μαγκα καλα ξηγηθηκες"...

Φυσικα υπαρχουν ενα σωρο μλκες και αγενεις και βλαχοι στους τροπους τους οδηγοι, αλλα σκεφτειτε ποσοι πολλαπλασιοι (εκ των πραγματων) αναλογοι επιβατες υπαρχουν.

Καμία εξιλέωση στο φόρουμ. Αν έχω να πω κάτι τα λέω στην αφετηρία με ένα τηλέφωνο ή στον τυπά που είναι υπεύθυνος εκέί απο κοντά.

Στο φόρουμ μπαίνουμε να πουμε καμια μλκ να περάσει και η ώρα, γι αυτό μου κάνει λάθος να του δίνετε άδικο υποθέτωντας οτι όλα τα άλλα λειτουργούν όπως πρέπει και σας φάνηκε περίεργο που δεν το διαπίστωσε μόνος του οτι είχε άδικο.

Παρεπιπτώντως στο συγκεκριμένο σημείο έχω σταθεί πολλές φορές (ΚΑΙ σε γραμμη Χ95 για αεροδρόμιο) και όσες ενοχλούσα μου είπε ο οδηγός να κινηθώ. Ο καθρέφτης είναι ψηλά δεν ενοχλούν όλοι οι επιβάτες. (αν καταλαβαίνω σωστά το σημείο, εννοείτε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά απο την μπροστινή πόρτα)

Εγώ ας πουμε δεν είχα ιδέα οτι στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται, απο εσάς το ακούω.

Δημοσ.
Απο προσωπική εμπειρεία τα ζώα μέσα στα ΜΜΜ είναι οι ίδιοι οι επιβάτες. Απο τα ανοιγμένα παράθυρα ενώ δουλέυει το A/C

Έχω και μ'αυτό εμπειρίες... Όταν είναι τίγκα το λεωφορείο (αυτά τα πιο μεγάλα) και κάνει ζέστη, το AC πολύ απλά δεν μπορεί να το αντέξει. Περισσότερη ψύξη γίνεται ανοίγοντας τα παράθυρα. Θα σου πρότεινα να κάτσεις πίσω, εκεί που είναι η μηχανή και σε ψήνει, χωρίς να ανοίξεις παράθυρα.

Σε μια τέτοια περίπτωση πετάχτηκε και ο οδηγός και είπε να κλείσουμε τα παράθυρα, και αν δεν μας αρέσει να πάρουμε ταξί.

Αν θελετε να γκρινιαξετε για αυτην την κατασταση τουλαχιστον μαθετε που να το κανετε

Έχω κάνει και αυτό παλιότερα. Έδωσα λίγο feedback σ'ένα σταθμαρχείο, ήρεμα κτλ. Αυτοί απλά μου εξήγησαν την κατάσταση, "μιας και είσαι νέο παιδί".

Πόσο νέος είμαι δηλαδή; Πρέπει να κλείσουμε 60 για να μας πάρουν στα σοβαρά;

Παρεπιπτώντως στο συγκεκριμένο σημείο έχω σταθεί πολλές φορές (ΚΑΙ σε γραμμη Χ95 για αεροδρόμιο) και όσες ενοχλούσα μου είπε ο οδηγός να κινηθώ. Ο καθρέφτης είναι ψηλά δεν ενοχλούν όλοι οι επιβάτες. (αν καταλαβαίνω σωστά το σημείο, εννοείτε αυτό που είναι ακριβώς μπροστά απο την μπροστινή πόρτα)

Εγώ ας πουμε δεν είχα ιδέα οτι στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται, απο εσάς το ακούω.

Απαγορεύεται να είμαστε σε όλες τις κίτρινες περιοχές, επειδή δεν βλέπουν την πόρτα, τον καθρέφτη, είναι επικίνδυνο και δεν ξέρω τι άλλο.

Βέβαια δεν ενοχλήθηκε κανείς όταν οι άλλες κίτρινες περιοχές ήταν γεμάτες κόσμο.

Δημοσ.

Πολύ γουστάρω που την πέφτετε στον 'μαλάκα της υπόθεσης' που περίμενε 40 λεπτά στην ζέστη και βρίσκετε όλες τις πιθανές και απίθανες δικαιολογίες για τους τυπικότατους κατα τα άλλα οδηγούς που όλα είναι στην εντέλεια και τους οδηγεί στην παρανομία το πιεστικό και ουγκαλο κοινό. B)

Μπορεί ο φίλος να έχει άδικο αν όντως απαιτούσε να σταθεί εκεί πέρα διότι κόβει τον καθρέφτη ΑΛΛΑ για μένα είναι δικό του φταίξιμο. Δεν μένεις απέξω, πιέζεις για να χωρέσεις στις πίσω πόρτες. Δεν ήμουν παρών και δεν μπορώ να ξέρω, αλλα παρόλα αυτά τον κόβω φετουλες ψιλοκομμένες οτι χωρούσες αρκεί 2-3 απο τους επιβάτες να έκαναν μισό βήμα έκαστος.

Απο προσωπική εμπειρεία τα ζώα μέσα στα ΜΜΜ είναι οι ίδιοι οι επιβάτες. Απο τα ανοιγμένα παράθυρα ενώ δουλέυει το A/C μέχρι το κάθομαι εδώ κλείνω το διάδρομο και δεν το κουνάω για κανένα λόγο. :-)

Άχου το μωρέ το οδηγούλι, που είναι νομιμότατο και το ωθεί ο παλιοπελάτης στην παρανομία. Πήγαινε στην αφετηρία να κωλοβαρέσεις παρέα με τα άλλα τα παιδάκια και άστον αυτόν να γαυγίζει μετά απο 40λεπτά αναμονή στους 42 κελσίου. Τα δρομολόγια θα γίνουν μόνα τους, μην μου αγχώνεσαι. B)

Διοτι τι καλυτερο απο το να κανει μισο βημα ο καθενας, μετα να κανει απο αλλο μισο στην επομενη σταση, και στο τελος να μου τον τριβει στο μπουτι και να νιωθω οτι θα με καρφωσει κιολας... και καλα να ειναι κανας σχιστοματης, μην ειναι κανας Πιου με το μαυρο πιστολι...

• Like 1
Δημοσ.

A/C που να δουλεύει σωστά έχω πετύχει μόνο σε ΕΘΕΛ , πουθενά αλλού. αυτά τα μεγάλα που λες (τα διπλά εννοείς λογικά) δεν έχω πετύχει A/C ποτέ. Ίσως να έτυχε στις γραμμές που χρησιμοποιώ να εχουν πιο παλία.

Μισό βήμα ο ένας μισό βήμα ο άλλος ναι μπορεί να καταλλήξουμε και αγκαλίτσα. Παρόλα αυτά στο 95% των περιπτώσεων που έχω δει εγώ κάποιο ζωάδι απλά βαριέται να κουνήσει.

Οπότε εσύ την επόμενη που θα δεις να μένει ένας στην απέξω δες το απο την μεριά σου και μην κουνηθείς καν ή μην προτρέψεις τον διπλανό σου να νιώσει και να κάνει μισό γαμημένο βήμα παραπέρα. Έτσι επειδή υπάρχει η πιθανότητα να βρεθούμε αγκαλίτσα ή να βρεθείς αγκαλίτσα με τον Πίου.. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...