Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθες εκει που μιλουσα με την κοπελια μου μεσω facebook..με πεταξε..και κλειδωθηκε..με λιγα λογια καποιος μπηκε και δεν φτανει αυτο αλλαξε και το email και τον κωδικο ο *$%$##^%$...τελος παντων..μου κλειδωθηκε ο λογαριασμος για λογους ασφαλειας και μου ζητησανε να ανεβασω φωτογραφια την ταυτοτητα μου για να αναγωνρισουν οτι οντως ειμαι εγω...μου ζητησανε ενα ασφαλες email για να επικοινωνησουν μαζι μου και το εστειλα..και μου εβγαλε ενα πινακακι οτι καποιος θα το δει πολυ συντομα και θα επικοινωνησουν μαζι μου με email...εχει περασει ηδη μια ωρα απο τοτε..του εχει τυχει καποιου κατι τετοιο? του εχει αργησει να του ερθει email απο αυτους? ποσο να περιμενω?

Δημοσ.

Εγώ facebook δεν έχω, ούτε έχω ιδέα περί αυτού. Παρ' όλα αυτά, μόνο σ' εμένα φαίνεται ύποπτο και επικίνδυνο να σκανάρεις την ταυτότητά σου και να την ανεβάσεις οπουδήποτε στο internet;

• Like 2
Δημοσ.

η ταυτοποιηση με επισημο εγγραφο γινεται σε διαφορα sites, οπως online games, pokerstars, paypal, facebook κτλπ.

Τι κινδυνος να υπαρχει? εδω βγαζουμε τα απλυτα μας στο ιντερνετ, η ταυτοτητα μας πειραξε?

παντως περιμενε 1-2 μερουλες. εχουν απιστευτη δουλεια, λογικο να αργουν.

Δημοσ.

και ομως παιδες ακουγεται κουφο δεν μου εχει ξανατυχει αλλα δεν μου βγαζει αλλη επιλογη :/ και περιμενω να μου στειλουνε email τωρα και βλεπουμε :)

Δημοσ.

η ταυτοποιηση με επισημο εγγραφο γινεται σε διαφορα sites, οπως online games, pokerstars, paypal, facebook κτλπ.

Τι κινδυνος να υπαρχει? εδω βγαζουμε τα απλυτα μας στο ιντερνετ, η ταυτοτητα μας πειραξε?

παντως περιμενε 1-2 μερουλες. εχουν απιστευτη δουλεια, λογικο να αργουν.

Επειδή δεν το ξέρω, σε περιπτώσεις όπως αυτές που αναφέρεις (online games, pokerstars, paypal, facebook), ζητούνται κάποια στοιχεία της ταυτότητας (όπως θεωρώ λογικό να συμβαίνει), ή σκαναρισμένη φωτογραφία ολόκληρης της ταυτότητας;

Αν ισχύει το δεύτερο - και, αν κατάλαβα σωστά, ο t.s. σε τέτοια περίπτωση αναφέρεται - κατά τη γνώμη μου ο κίνδυνος είναι άμεσα υπαρκτός και μάλιστα προφανής: Πλαστογράφηση...

Δημοσ.

Επειδή δεν το ξέρω, σε περιπτώσεις όπως αυτές που αναφέρεις (online games, pokerstars, paypal, facebook), ζητούνται κάποια στοιχεία της ταυτότητας (όπως θεωρώ λογικό να συμβαίνει), ή σκαναρισμένη φωτογραφία ολόκληρης της ταυτότητας;

Συγκεκριμένα το fb ζητάει σκαναρισμένη ταυτότητα/διαβατήριο. Αυτό γίνεται με τη λογική να δουν τη φωτογραφία της ταυτότητας σου και να τη συγκρίνουν με τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει στο φατσολογαριασμό σου, ή να συγκρίνουν το όνομα της ταυτότητας σου με το όνομα του λογαριασμού σου.

και ομως παιδες ακουγεται κουφο δεν μου εχει ξανατυχει αλλα δεν μου βγαζει αλλη επιλογη :/ και περιμενω να μου στειλουνε email τωρα και βλεπουμε :)

Εμένα μου έχει τύχει. Μου ζήτησαν να δηλώσω άλλο mail(για να είμαι εγώ πιο ασφαλής) αλλά δεν το έκανα. Επίσης για να ταυτοποιήσουν ότι πράγματι μου ανήκει ο λογαριασμός μου ζήτησαν ταυτότητα/διαβατήριο ή εναλλακτικά να αναγνωρίσω φωτογραφίες από προφίλ φίλων μου. Ταυτότητα/διαβατήριο ούτε με σφαίρες δε θα έστελνα οπότε προτίμησα να αναγνωρίσω φωτογραφίες. Απέτυχα στην αναγνώριση την πρώτη φορά, και με άφησε να προσπαθήσω ξανά μετά από κανα 8άωρο όπου και τα κατάφερα. Υπόψιν αυτή η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε αυτόματα, στη δική σου περίπτωση πρέπει κάποιος άνθρωπος να ασχοληθεί ώστε να δει τη φωτό που έστειλες, να κάνει ταυτοποίηση και να σου απαντήσει μετά. Αυτό εξαρτάται από το φόρτο εργασίας τους, αλλά συνήθως δεν κάνει περισσότερο από 24 ώρες.

Δημοσ.

Αν ισχύει το δεύτερο - και, αν κατάλαβα σωστά, ο t.s. σε τέτοια περίπτωση αναφέρεται - κατά τη γνώμη μου ο κίνδυνος είναι άμεσα υπαρκτός και μάλιστα προφανής: Πλαστογράφηση...

Την ταυτοτητα σκαναρισμενη ζιτανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ μπρως και πισω.. ειμαι μελος σε πανω απο 50 gaming σιτες.

To θεμα δεν ειναι ΤΙ στελνεις αλλα που το στελνεις!

Αν καλιψεις τα νουμερα ταυτοτητας ειναι το ιδιο αρα καντο ετσι αν φωβασαι

Δημοσ.

Την ταυτοτητα σκαναρισμενη ζιτανε ΚΑΝΟΝΙΚΑ μπρως και πισω.. ειμαι μελος σε πανω απο 50 gaming σιτες.

To θεμα δεν ειναι ΤΙ στελνεις αλλα που το στελνεις!

Αν καλιψεις τα νουμερα ταυτοτητας ειναι το ιδιο αρα καντο ετσι αν φωβασαι

Αν η πρότασή σου απευθύνεται στον t.s., δεν έχω να πω τίποτα, εκτός του ότι είναι απόφαση και επιλογή του. Αν όμως απευθύνεται σ' εμένα...

...ούτε υπό απειλή όπλου! Χίλιες φορές να μη γίνω μέλος ποτέ και πουθενά (που δεν είμαι ούτως ή άλλως, απλώς το αναφέρω χάριν της συζήτησης).

Σκαναρισμένο, επίσημο, προσωπικό μου έγγραφο, έστω και με σχετικές αλλοιώσεις, να κόβει βόλτες στο διαδίκτυο;;; Όταν, την ίδια μέρα, παγώσει η κόλαση, βγει ο ήλιος απ' τη δύση και αρχίσουν να πετούν οι ...πιγκουίνοι! Αν και πάλι, χλωμό το κόβω...

Δημοσ.

λοιπον...λογαριασμος παλι πισω στα χερια μου..τσαμπα την εστειλα την ταυτοτητα μου..(στα @@ μου δεν πειραζει φυλακη δεν μπαινω ουτε θα ερθει κανενα fbi δεν εκανα κατι) :P το μονο που επρεπε να κανω ειναι να προσπαθησω να μπω με το pc του πατερα μου μου εβγαλε ενα πινακακι..(του εχω φτιαξει εναν να ασχολειται) :P μου ζητησε να διαγραψω καποιες υποτες εφαρμογες εκει περα που μου ειπε..και κατι αλλες χαζομαρες για το email και ολα οκ...αλλη φορα προσοχη :)

Δημοσ.

Αν η πρότασή σου απευθύνεται στον t.s., δεν έχω να πω τίποτα, εκτός του ότι είναι απόφαση και επιλογή του. Αν όμως απευθύνεται σ' εμένα...

...ούτε υπό απειλή όπλου! Χίλιες φορές να μη γίνω μέλος ποτέ και πουθενά (που δεν είμαι ούτως ή άλλως, απλώς το αναφέρω χάριν της συζήτησης).

Σκαναρισμένο, επίσημο, προσωπικό μου έγγραφο, έστω και με σχετικές αλλοιώσεις, να κόβει βόλτες στο διαδίκτυο;;; Όταν, την ίδια μέρα, παγώσει η κόλαση, βγει ο ήλιος απ' τη δύση και αρχίσουν να πετούν οι ...πιγκουίνοι! Αν και πάλι, χλωμό το κόβω...

Αν και παει για τον φιλο..

Να κοβει βολτες? Αυτο λεω... οτι στελνεις εκει που ΞΕΡΕΙΣ οχι παντου.

Εσυ ξερεις παντως. Μονο με μια Α/Μ φοτοτιπια ταυτοτητας δεν κανει κανεις τιποτα

Δημοσ.

λοιπον...λογαριασμος παλι πισω στα χερια μου..τσαμπα την εστειλα την ταυτοτητα μου..(στα @@ μου δεν πειραζει φυλακη δεν μπαινω ουτε θα ερθει κανενα fbi δεν εκανα κατι) :P το μονο που επρεπε να κανω ειναι να προσπαθησω να μπω με το pc του πατερα μου μου εβγαλε ενα πινακακι..(του εχω φτιαξει εναν να ασχολειται) :P μου ζητησε να διαγραψω καποιες υποτες εφαρμογες εκει περα που μου ειπε..και κατι αλλες χαζομαρες για το email και ολα οκ...αλλη φορα προσοχη :)

Την εστειλες τελικα? Sorry ρε φιλε αλλα εδωσες την ταυτοτητα σου για να μην κλειδωθει ο λογαριασμος στο facebook? Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? Τι να πω... Ελεος!!!

Δημοσ.

εντακει μ@@κια μου...αλλα τι να κανω τωρα να αυτοκτονησω? εδω μας εχουν φακελωσει ολους και χωρις να εχουμε ιντερνετ και μας πειραξε που εδωσα τα στοιχεια της ταυτοτητας? και να μην την εδινα παλι τα στοιχεια μου τα εχουν και τα δικα μου και τα δικα σου και ολων μας..και οχι στο facebook γενικα..ενταξει την εδωσα σε επισημη εταιρια και οχι σε κατι παρανομο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...