Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

alithinos, όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείς και αποδεχθείς αυτά τόσο πιο γρήγορα και όμορφα θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι..

ειδικά τις πρώτες μέρες θα συναντάς κάθε φορά και κάτι διαφορετικό που μπορεί να σου συμβεί..

όπως σου ειπαν τα παιδιά πριν...μην σκοτίζεσαι και δένεσαι ιδιαίτερα  με τον χαρακτήρα και τα πράγματα κάθε φορά...μπορεί να τα χάσεις από το πουθενά..

προσωπικά ακόμα και τα bugs ή glitches που υπάρχουν ώρες ώρες τα διασκεδάζω αφάνταστα. μπορεί να σου αλλάξουν όλο το παιχνίδι σε μια στιγμή.

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει το παιχνίδι είναι γελοίο,σα να μην υπήρχε το mod πριν,να μάθουνε..Τα ίδια και χειρότερα bugs και τρελαίνομαι..

Στις ψιλές πολυκατοικίες πάνω από cherno είπα να ανέβω στην ταράτσα της μιας,να δω αν μπορώ να δω τους φίλους μου σητν cherno μέσα,και μόλις έφτασε τέρμα πάνω έπεσε από την σκάλα,έτσι απλά,και έσπασα τα πόδια μου..βέβαια ούτε ήχος από σπάσιμο ούτε indicator πουθενά-τι περιμένω λέει τώρα-είπα νταξει,θα συρθώ να φτάσω cherno στο νοσοκομείο...ΝΑΙ ΚΑΛΑ!Δεν βγαίνει ο παίκτης από τα κτήρια όταν είσαι prone,μόλις τα ανακάλυψα...Λες και έχει μπάρες,inv walls..

Οπότε εντάξει,ας χαρούνε το παιχνίδι οι devs και όσοι ανακάλυψαν τώρα το dayz..Έχω την modαρα να παίξω που είναι 1000% πιο καλή και πλήρες από το SA..

Δημοσ.

Δεν μπορούσες να συρθείς μέχρι την πόρτα, να πατήσεις C να σηκωθεί και μετά V;

Κάποια στιγμή μπήκα και εγώ στον πειρασμό του mod, αλλά μιας και πρώτη φορά βλέπω την εξέλιξη ενός παιχνιδιού από "κοντά", δεν θέλω spoilers :P  Βίτσια. Από κάποια πράγματα που αναπόφευκτα έχει πάρει το μάτι μου όμως, όοοταν είναι έτοιμο, θα είναι super. Μέχρι τότε ψιλοπαίζουμε στο χαλαρό με υπομονή και ανοχή σε τραγελαφικές καταστάσεις, και ας είναι καλά η steam library.

Δημοσ.

Από τις 5 το μεσημέρι ξεκίνησα να παίζω έναν χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν το φαί. Σε μια φάση πέρασα 5 χωριά-πόλεις χωρίς να βρω έστω 1 κονσέρβα.

Από άλλα πράγματα ήταν γενναιώδορο το παιχνίδι. Μέχρι και m4a1 με σκοπευτικά και σφαίρες μου δωσε.

Αλλά επειδή πήγαινα να πεθάνω της πείνας και καθαρό φαί δεν υπήρχε ούτε για δείγμα,στην Electro αποφάσισα να φάω ότι βρω μπροστά μου,ακόμα και σάπια.

Αφού έφαγα τα σάπια,φυσικά αρρώστησα. Πάτησα τότε να κλείσει το παιχνίδι και άνοιξα το Chrome να βρω στο google τι πρέπει να κάνω όταν γίνω sick,και για καλή μου τύχη έμαθα πως στην πόλη υπήρχε νοσοκομείο το οποίο λογικά θα είχε και τα χαπάκια.

Ανοίγω ξανά το παιχνίδι,και πατάω play,και μου βγάζει την οθόνη να διαλέξω server για κάποιο λόγο...

Διαλέγω έναν και τι να δω ? Με έκανε spawn σε νέο μέρος,χωρίς loot,χωρίς να είχε πεθάνει ο προηγούμενος χαρακτήρας μου,έτσι απλά επειδή το παιχνίδι γούσταρε.

:unsure:

alithinos, όσο πιο γρήγορα εξοικειωθείς και αποδεχθείς αυτά τόσο πιο γρήγορα και όμορφα θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι..

ειδικά τις πρώτες μέρες θα συναντάς κάθε φορά και κάτι διαφορετικό που μπορεί να σου συμβεί..

όπως σου ειπαν τα παιδιά πριν...μην σκοτίζεσαι και δένεσαι ιδιαίτερα  με τον χαρακτήρα και τα πράγματα κάθε φορά...μπορεί να τα χάσεις από το πουθενά..

προσωπικά ακόμα και τα bugs ή glitches που υπάρχουν ώρες ώρες τα διασκεδάζω αφάνταστα. μπορεί να σου αλλάξουν όλο το παιχνίδι σε μια στιγμή.

δεν είναι τόσο ότι δένομαι,όσο το ότι όπως είπες μερικές φορές τα χάνω από το πουθενά, όπως και έγινε τώρα.

ντάξει τη προηγούμενη φορά έφταιγε ο άλλος παίχτης. την πιο προηγούμενη έφταιγα εγώ γιατί αποφάσισα να πάω μέσα από τα δάση και δεν υπήρχε φαι εκεί και πέθανα της πείνας.

αλλά να χάνεις και τη πρόοδο σου τυχαία λόγο bug είναι πολύ ρε συ.

νιώθεις πως η ώρα και ο κόπος που σπαταλάς δεν έχει ουσία.

Δημοσ.

παιδιά ένα θα σας πω έμενα ο νούμερο 1 εχθρός μου στο παιχνίδι είναι οι σκάλες κ οι τοίχοι που περνάς απο μέσα τους που εκεί που είσαι στο 2-3 όροφο βρίσκεσαι να κάνεις geronimo απο το πουθενά. :P

Αφού έφαγα τα σάπια,φυσικά αρρώστησα. Πάτησα τότε να κλείσει το παιχνίδι και άνοιξα το Chrome να βρω στο google τι πρέπει να κάνω όταν γίνω sick,και για καλή μου τύχη έμαθα πως στην πόλη υπήρχε νοσοκομείο το οποίο λογικά θα είχε και τα χαπάκια.

Ανοίγω ξανά το παιχνίδι,και πατάω play,και μου βγάζει την οθόνη να διαλέξω server για κάποιο λόγο...

Διαλέγω έναν και τι να δω ? Με έκανε spawn σε νέο μέρος,χωρίς loot,χωρίς να είχε πεθάνει ο προηγούμενος χαρακτήρας μου,έτσι απλά επειδή το παιχνίδι γούσταρε.

charcoal tabs νομίζω λέγονται κ άλλη φορά καλύτερα να μείνεις νηστικός γιατί για να τα βρεις αυτα θέλει κωλοφαρδία. κ αν όντως δεν βρίσκεις φαγητό κάνε το απλό μπες σε άλλο σερβερ που δεν είναι τόσο λουταρισμένος για να μην χάσεις την πρόοδο σου  κ να βρεις φαι. Ξέρω μαλακία το σερβερ χοπ μιλάω ως έσχατη λύση να μην φύγεις άδοξα απο ασυτία τουλάχιστον, καλύτερα απο σκάλα.Αν θεσ κάνε με αντ αλιθινέ να σου πω μερικά tips icenex to name sto steam.Ααα και κάτι άλλο καμία φορά μερικοί σερβερ δεν επικοινωνούν με το central hive η όπως αλλιώς λέγεται εκεί που γίνεται save o char σου οπότε δοκίμασε σε άλλον σερβερ μήπως υπάρχει ο δηλητιριασμένος χαρακτήρας σου.

Δημοσ.

σου έστειλα request στο steam! πάω να φορτώσω το client να δω αν υπάρχει κάπου ο χαρακτήρας μου!  :ph34r:

το κακό με την αλλαγή του server είναι το penalty που σου βάζει που πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά.

κάποια στιγμή έτυχε να σβήσει κάποιος τον server του στον οποίο έπαιζα,και με πέταξε. Όταν πήγα να μπω σε καινούριο μου έβαλε penalty.

Μπαίνω αυτή τη στιγμή να δω αν υπάρχει ο χαρακτήρας μου κάπου.

edit: υπάρχει ο παίχτης μου! :D αλλά δυστυχώς το νοσοκομείο ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράματα είχε εκτός από τα charcoal tabs. δοκίμασα αυτό που μου πες να παω σε άλλο server και περιμένω τα δευτερόλεπτα...

αχ μακάρι να χει tabs. :(

Δημοσ.

δεν είναι τόσο ότι δένομαι,όσο το ότι όπως είπες μερικές φορές τα χάνω από το πουθενά, όπως και έγινε τώρα.

ντάξει τη προηγούμενη φορά έφταιγε ο άλλος παίχτης. την πιο προηγούμενη έφταιγα εγώ γιατί αποφάσισα να πάω μέσα από τα δάση και δεν υπήρχε φαι εκεί και πέθανα της πείνας.

αλλά να χάνεις και τη πρόοδο σου τυχαία λόγο bug είναι πολύ ρε συ.

νιώθεις πως η ώρα και ο κόπος που σπαταλάς δεν έχει ουσία.

bugs έχει το παιχνίδι αρκετά...το ξέραμε από την αρχή...απλά είναι έτσι το παιχνίδι που επειδή χάνεις τα πάντα αν γίνει κάτι..μπορεί να σε ξενερώσει κάποιες στιγμές.και εγώ όταν χάσω χαρακτήρα μετά από πολλές ώρες/μέρες παιχνιδιού δε βρίσκω όρεξη να ξαναπαίξω αμέσως..

έχω σπάσει πόδι επειδή ανέβηκα μια σκάλα...

με εχει ρίξει ζομπι από τον όροφο κάτω μέσα από τον τοίχο..

μέχρι το πρωί μπορώ να γράφω περιστατικα..όπως και όλοι όσοι έχουν παίξει..

σου έστειλα request στο steam! πάω να φορτώσω το client να δω αν υπάρχει κάπου ο χαρακτήρας μου!  :ph34r:

το κακό  καλό με την αλλαγή του server είναι το penalty που σου βάζει που πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά.

κάποια στιγμή έτυχε να σβήσει κάποιος τον server του στον οποίο έπαιζα,και με πέταξε. Όταν πήγα να μπω σε καινούριο μου έβαλε penalty.

Μπαίνω αυτή τη στιγμή να δω αν υπάρχει ο χαρακτήρας μου κάπου.

edit: υπάρχει ο παίχτης μου! :D αλλά δυστυχώς το νοσοκομείο ΕΝΑ ΣΩΡΟ πράματα είχε εκτός από τα charcoal tabs. δοκίμασα αυτό που μου πες να παω σε άλλο server και περιμένω τα δευτερόλεπτα...

αχ μακάρι να χει tabs. :(

σκέψου να γίνεται συνέχεια αυτό από τους παικτες...και τώρα γίνεται σε αρκετό βαθμό αλλά τουλάχιστον είναι ένα μέτρο να αποφεύγεται κατα κάποιο τρόπο..

γενικά μη τρως ή πινεις ότι δεν πρέπει...καλύτερα να ρισκάρεις να περιμένεις μέχρι να βρεις κάτι παρά να σου χαλάσει όλο το παιχνίδι μετά και να ψάχνεις να το γυρίσεις. ελάχιστες φορές έχω πεθάνει από έλλειψη φαγητού/νερού...και αυτό στις αρχές, πριν τα τελευταία updates.

• Like 1
Δημοσ.

ναι άμα γίνεται συνέχεια είναι κακό έτσι όπως λειτουργεί το game που το loot δεν κάνει respawn σε έναν server,γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τον λύσουν. δεν μου ρχετε τώρα.

σε μάχες τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνω ούτε για όπλα. τελικά βρήκα χαπάκια,τα έφαγα,αλλά το 'sick' στην οθόνη υπάρχει ακόμα. χμ για να δούμε τι θα γίνει.

υ.γ. τώρα είναι νύχτα και φαίνονται ελάχιστα πράγματα. 

Δημοσ.

έφαγες charcoal tabs η κάτι άλλο?? Απ όσο γνωρίζω αυτά είναι για την δηλητηρίαση. πάντως αν όντως δεν γίνει καλά ο χαρακτήρας σου μπορείς να κάνεις το εξής.Βρες στο χάρτη που είσαι βρες ενα καλό σποτ να ψοφήσεις ώστε να μην σε βρει κανείς, διάλεξε εναν σέρβερ με λίγα άτομα πριν το κάνεις αυτό για να μην υπάρξει πιθανότητα να βρει το πτώμα σου κάποιος άσχετος πριν απο σένα.Αφου γίνει αυτό κάνε respawn στον ίδιο σέρβερ(εννοείτε αυτό) κ τρέχα εκεί που ψόφησες για να πάρεις όλο το gear σου.Ελπίζω να βόηθησα αα σε δέχτηκα αν τύχει θα παίξουμε κ παρέα. :P

• Like 1
Δημοσ.

γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

Και όταν θα κάνει respawn το loot απο το server μην περιμένεις πολλά. Αυτό που λες να μην βρίσκουν άλλοι παίκτες δεν θα υπάρχει. Θα είναι ποιο λίγο το loot μόνο και μόνο επειδή κάνει restart o server. Τώρα είναι συγκριτικά πολύ γιατί δεν κάνει respawn, σε σχέση με το τί θα είναι όταν θα κάνουν restart. Είναι survival, δεν θα βρίσκεις αυτά που θες και η πείνα θα παίζει μεγάλο ρόλο στο Gameplay (ελπίζω)

• Like 1
Δημοσ.

ναι άμα γίνεται συνέχεια είναι κακό έτσι όπως λειτουργεί το game που το loot δεν κάνει respawn σε έναν server,γιατί μπορεί να χαθεί το loot και να μη βρουν άλλοι παίχτες γιατί τα πήραν όλα οι άλλοι :(

κάποιος τρόπος θα υπάρχει να τον λύσουν. δεν μου ρχετε τώρα.

σε μάχες τουλάχιστον δεν πρόκειται να το κάνω ούτε για όπλα. τελικά βρήκα χαπάκια,τα έφαγα,αλλά το 'sick' στην οθόνη υπάρχει ακόμα. χμ για να δούμε τι θα γίνει.

υ.γ. τώρα είναι νύχτα και φαίνονται ελάχιστα πράγματα. 

έχω  την εντύπωση οτι το sick status παραμένει για λίγο αλλά τα συμπτώματα φεύγουν..

edit.

Food Poisoning - Consume Charcoal tablets. The sickness status will remain for a few minutes, but the food poisoning effects will cease.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά από άλλο έφυγα. Πήγα σε μια μάχη με ζόμπι και μου έριξε μια μπουνιά και έπεσα unconscious.

Από ότι φαίνεται είχα ελάχιστους πόντους ζωής γιατί η οθόνη μου ήταν ασπρόμαυρη. Και νόμιζα πως ήταν ασπρόμαυρη λόγο του sick...

Αλλά δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν πόντοι ζωής γιατί δεν υπήρχε πουθενά κάποια μπάρα ή κάτι που να μου λέει ότι θα καταλάβω πόση ζωή έχω από τα χρώματα της οθόνης!

Τέσπα,στο επόμενο playthrough θα το ξέρω και θα αποφεύγω τις μάχες με ζόμπι αν γίνεται.

Δημοσ.

αν δεν έχεις axe να τα αποφεύγεις. με το axe με ένα χτύπημα πεθαίνουν. για να τα χάσεις ξεκίνα τρέξιμο ανάμεσα από κτίρια κλπ, πρέπει να σε χάσουν από το οπτικό τους πεδίο γενικά. μόλις το συνηθίσεις θα δεις ότι τα ζόμπι ακόμα είναι αστεία απειλή, δεν θα σε απασχολούν καθόλου. η οθόνη γίνεται ασπρόμαυρη γενικά όταν είσαι σε low health, είτε από φάπες, είτε από σφαίρες, είτε από sickness/hunger.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...