Προς το περιεχόμενο

νέο κουτί


ondine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι για νέο κουτί. Θέλω να βάλω μέσα τη μητρική Asus M4a78LT (http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3/M4A78LT/), το Phenom 2 X4 955 με stock cooler, την Asus 6850 (http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6850_DC2DIS1GD5/), το Corsair CX500 (http://www.corsair.com/builder-series-cx500.html/), δύο σκληρούς 3.5" (άντε κι ένα τρίτο στο μέλλον) και ένα dvd-recorder.

Από μία γρήγορη ματιά στην αγορά κατάλαβα πως θα πρέπει να πάρω και δυο τρεις ανεμιστήρες. Μία απορεία που έχω, είναι καλύτερα για τον επεξεργαστή να έχει ανεμιστήρα απέναντι ή πάνω;

Μέχρι στιγμής ξεχωρίζω αυτά τα τρία κομμάτια:

Asus Vento TA-M21 (http://www.asus.com/Chassis/Mid_Tower/TAM2/#), Coolermaster Elite 430 (http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6654) και Thermaltake V4 (http://www.thermaltakeusa.com/product.aspx?s=1308&id=1967).

Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από εμφάνιση, θέλω να είναι πρακτικό και ευάερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρωτο ειναι πολυ στενο. Για τα λεφτα που το ειχα παρει ειχα μεινει ευχαριστημενος, αλλα και παλι στα ιδια φραγκα υπαρχουν και καλυτερα. Αν θελησεις στο μελλον να βαλεις ψυκτρα θα σε ταλαιπωρησει μεχρι να βρεις καποια που να χωραει , και επιπλεον δεν εχει cable management. Δε λεω οτι δεν ηταν καλο κουτι , εγω το ειχα παρει 40 ευρω και ηταν μια χαρα για τα λεφτα του

 

Απο τα 3 ψηφιζω το 3 . Τωρα θα δεις αν εχει κανενας αλλος να σου προτινει κανενα αλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρομαι που έκανα καλές πρώτες επιλογές. Όποιος έχει άλλη πρόταση ας τη ρίξει, από Δευτέρα θα βγω στα μαγαζιά. Τελικά παίζει ρόλο για τον εξεπεργαστή αν ο ανεμιστήρας είναι απέναντι ή από πάνω;

Αυτή τη στιγμή κλίνω προς το V4 επειδή είναι το φθινότερο και δε βλέπω να του λείπει κάτι. Από την άλλη πρώτη φορά ασχολούμαι με κουτιά (κακώς) γι' αυτό ζητώ γνώμες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα μια και το commander ms-i !!! Πάνω κάτω στα ίδια χρήματα,βελτιωμένη έκδοση του v4,δηλαδή έχει καλύτερα χαραχτήριστηκα!! Καλό c/m έχει και σιτες στο τροφοδοτικό και μπροστά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω δει και το Commander MS-I αλλά αυτό το διαγώνιο μπροστά δε μου αρέσει καθόλου (είπα δε με νοιάζει η εμφάνιση αλλά στις φωτογραφίες μοιάζει απαίσιο). Πως δικαιολογείται το +20% στην τιμή; Με τις ταπεινές μου γνώσεις ίδιο το βλέπω.

Νομίζω πως με 50-60€ μπορώ να καλυφτώ έτσι όπως είδα την αγορά. Πρώτη φορά δίνω λεφτά για κουτί, δεν έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο ποσό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Όλα ίδια μου φαίνονται, δεν ξέρω.

Για το Commander πάλι έχω την ίδια απορεία, πως δικαιολογείται η αυξημένη τιμή; Μόνο μία θήρα USB3 βλέπω διαφορά. Δεν κάνω τον έξυπνο, έτσι; Πραγματικά δε βλέπω τι έχει αλλάξει. Για τα Thermaltake θέλω να ρωτήσω και κάτι, άμα βάλω και τους έξι ανεμιστήρες (κυρίως τους δύο πάνω) θα χωρέσει το hardware; :unsure: Ειδικά εκεί στον επεξεργαστή και τις μνήμες.

 

edit. Αυτό το Supercase φαίνεται τρελό κελεπούρι αλλά δεν μπορώ να βρω λεπτομέρειες. Είναι όντως τόσο καλό; Η τιμή του με σκανδαλίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι που μου έκανε εντύπωση, η αναζήτηση μου βγάζει αποτελέσματα με σχόλια χρηστών αλλά τίποτα από επίσημη σελίδα για να δω προδιαγραφές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, το συγκεκριμένο κουτί είναι πολύ καλύτερο από τις φτηνές σειρές της Thermaltake (V3/V4/Commander κλπ).

 

Απο ποιότητα κατασκευής πάντως είναι πολύ καλό - σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα κουτιά της κατηγορίας του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλων η γνώμη με ενδιαφέρει για αυτό δημιούργησα το topic :)

Όταν λες είναι καλύτερο αναφέρεσαι στα υλικά καταστευής; Αυτό που έχει τους δίσκους γυρισμένους αλλιώς με προβληματίζει, ίσως χρειαστεί να κάνω αλλαγές στο hardware καθώς έχω σε IDE κανάλι ένα δίσκο και το recorder.

Είναι στην κατηγορία too good to be true (όπως είδα την αγορά) και για αυτό είμαι σκεπτικός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καλύτερο και απο υλικά κατασκευής αλλά και στις δυνατότητες που σου δίνει για να κρύψεις τα καλώδια κλπ.

 

Οι δίσκοι, όταν είναι έτσι τοποθετημένοι, σου δίνουν τη δυνατότητα να περάσεις απ το πίσω μέρος τα καλώδια τροφοδοσίας και sata, έτσι ώστε να μη φαίνονται και να μην σου δημιουργούν πρόβλημα στο airflow.

Λογικά, αν βρείς ένα καλώδιο IDE με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των connectors δεν θα έχεις πρόβλημα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...