Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αδυνάτισμα πρέπει να κόψεις τη μασαμπούκα και να ακολουθήσεις μια υγιεινή διατροφή. Όλα τ άλλα είναι φρούδες ελπίδες γι αυτούς που θέλουν να πείσουν τους άλλους (σε σημείο που πείθονται και οι ίδιοι) ότι κάνουν προσπάθειες αλλά δεν.

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ πάντως ξέρω έναν που έπινε όλη μέρα τσάι και δεν έτρωγε τίποτα και έχασε 30 κιλά. Άρα το τσάι κάτι έκανε :P

Ναι και δεν επαθε πολλαπλη αβιταμινωση κ.α. που θα παθαινε.

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι το παραπανω σκευασμα που αδυνατιζει, εχει πολυ καφεινη και οπως και οι αμφιταμινες και η καφεινη μπορει να οδηγησει εμμεσα σε απωλεια βαρους.

Δημοσ.

Υπαρχουν ''σκευασματα'' που μπορουν να σε κανουν ripped.Περα ομως απο οτι ειναι επικινδυνα,αν καποιος,οπως ηδη ειπαν σε αυτο το νημα, δεν κανει μονιμο στυλ ζωης την καλη διατροφη και την γυμναστικη τοτε οτι αποτελεσματα παρει με χημικες βοηθειες θα ειναι προσωρινα.

Οποτε οσοι ειστε λαιμαργοι απολαυστε την μασα και να λετε ''τα παχη μου τα καλη μου'' και μην αγχωνεστε ,απολαυστε τις αδυναμιες σας.Γιατι και οι γιατροι(καρδιολογοι,διαιτολογοι,διαβητολογοι) και οι πλαστικοι χειρουργοι πρεπει καπως και αυτοι να ζησουν. :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχουν ''σκευασματα'' που μπορουν να σε κανουν ripped.Περα ομως απο οτι ειναι επικινδυνα,αν καποιος,οπως ηδη ειπαν σε αυτο το νημα, δεν κανει μονιμο στυλ ζωης την καλη διατροφη και την γυμναστικη τοτε οτι αποτελεσματα παρει με χημικες βοηθειες θα ειναι προσωρινα.

Οποτε οσοι ειστε λαιμαργοι απολαυστε την μασα και να λετε ''τα παχη μου τα καλη μου'' και μην αγχωνεστε ,απολαυστε τις αδυναμιες σας.Γιατι και οι γιατροι(καρδιολογοι,διαιτολογοι,διαβητολογοι) και οι πλαστικοι χειρουργοι πρεπει καπως και αυτοι να ζησουν. :devil:

ετσι ετσι γι αυτο κι εγω λεω οτι εχω το τελειο σωμα για belly dance :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ο κακομοίρης που θέλω να πάρω 5 - 10 κιλά κ σαβούριαζω οτι βρεθεί στο διάβα μου κ ούτε γραμμάριο δεν παίρνω. Άδικη ζωή!!!!

Δημοσ.

Και εγώ ο κακομοίρης που θέλω να πάρω 5 - 10 κιλά κ σαβούριαζω οτι βρεθεί στο διάβα μου κ ούτε γραμμάριο δεν παίρνω. Άδικη ζωή!!!!

χρειαζεσαι την ειδικη σπεσιαλ μαγειρικη μου

εχουμε και λεμε.

πρωινο= scrabled eggs (3) με βουτυρο, πρασινη σαλατα και 2 φετες μαυρο ψωμι. φρεσκος χυμος πορτοκαλι

δεκατιανο= τοστ με διπλο τυρι γκουντα και ζαμπον. 2 pure butter shortbreads (μπισκοτα ειναι) με σοκολατα φτιαγμενα απο τα χερακια μου

μεσημεριανο= σουπερ σπεσιαλ παστιτσιο ευας (2 κομματια), σαλατα σπανακι με καρυδια και βινεγκρετ

απογευματινο= κεικ σοκολατας με φουντουκια και καφες

βραδυνο= 3 φετες μαυρο ψωμι με φυστικοβουτυρο και μελι (μην βαρυστομαχιασεις και δεν μπορεις να κοιμηθεις) και ενα ποτηρι γαλα.

2 εβδομαδες αυτα κι ολη μερα στο pc θα βαλεις 10 κιλα ανετα.

• Like 2
Δημοσ.

:lol:

Ειδικά αυτά από τα χεράκια σου πως θα τα βρω; Θα μου τα στέλνεις από το Βέλγιο :P ;

Όταν λέω τρώω, εννοώ ΤΡΩΩ. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ ανάσα να πάρω από το πολύ φαί. Μέχρι σκασμού....still σχεδόν καχιεκτικός.

Κάποτε ήμουν κοντά 100....αηδία. Τώρα είμαι 65 με το ζόρι αηδία επίσης. Ε έλεος με το σώμα μου, που δεν μου κάνει τα χατήρια.

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω όταν λες ότι τρως. ¨Έχω φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να τρώω, μιλάμε για πόνο στο στομάχι από την πείνα λες και είχα να φάω καμιά βδομάδα. Το θέμα είναι πως παλιότερα επειδή δούλευα, πήγαινα σχολή και γενικά κινούμουν τα έβαζα ομοιόμορφα αλλά με καθιστική ζωή κατάφερα να τα βάλω όλα στην κοιλιά οπότε ξεκίνησα δίαιτα, δεν πρέπει να ήμουν πάνω από 75-77 κιλά αλλά μιλάμε για μπάκα.

Οπότε πρόσεχε, αν κάνεις καθιστική ζωή μη σαβουρώνεις συνέχεια γιατί ξαφνικά θα βρεθείς στο ίδιο σημείο με μένα.

Θυμάμαι το καθημερινό μου γεύμα ήταν κρουσάν το πρωί, καλή μερίδα φαγητού το μεσημέρι, δύο τοστ το απόγευμα, καλή μερίδα φαγητού το βράδυ το οποίο δεν ήταν πριν τις 10 και κανα κρουασάν για τη βραδινή λιγούρα. Φυσικά πιτόγυρα και πίτσες ήταν στο εβδομαδιαίο μενού.

Δημοσ.

Θυμάμαι κάπου στα 16 μου έπρεπε να πάρω κιλά και απλά έτρωγα πέρα από τα σπιτικά φαγητά το μεσημέρι, ένα σαντουιτσάκι το πρωί + 1 μπανάνα, μία μπανάνα μετά από μεσημεριανό, 5 φέτες με μέλι μετά το μεσημεριανό + άλλες δύο μπανάνες μέσα στην ημέρα. Μέσα σε έναν μήνα είχα πάρει 6 "καλά" κιλά σε συνδυασμό με πολύ γυμναστική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...