Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω , επειδη η κοπελα μου μενει εκτος Αθηνων ,αλλα αρκετα κοντα (Κορινθο) πηγαινω πολυ συχνα χωρις να τις εχω πει τιποτα..και το τελευταιο δωρο που σκεφτομαι να της κανω..θα ρθει απο Τουρκια με ρυμουλκο ... =ρ

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπα...ειναι σοβαρο το θεμα..και σπανιο παιδι!! =) και μενει και με τους γονεις της! Δεν υπαρχουν κοριτσια σαν εκεινη στις μερες μας..Δε το λεω επειδη ειμαι μαζι της ...Αλλα το λενε ολοι οι αλλοι! :D (συγγενεις και φιλοι)

Δημοσ.

Εγώ ξέρω πάντως αρκετές κοπέλες από κόρινθο και κανένας δεν ξέρει ότι τις ξέρω εκτος από αυτές και εμενα... πάρε 3 :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα η Κορινθος μπορει γενικα να μην εχει και το καλυτερο κοσμο...αν κρινω απο το πως εχει γινει μια Κορινθια ξαδερφη μ..αλλα ειναι εξαιρεση λεμε =ρ σας δινω πισω και τα 3 λεξοτανιλ σας!

Δημοσ.

Για να εχει ποτενσιαλ το (ωραιο κατα τ'αλλα) τοπικ, εκτος απο τις τρελες με την καλη ενοια, πρεπει να μπουν κι αυτες με την κακη ενοια.

Τυπου: Την παρακολουθουσα 365 μερες το χρονο μερα-νυχτα/μαλωσαμε και της κατεβασα το φρυδι/με χωρισε και ηπια 30 ντεπον+1 μπουκαλι ουισκι/εμαθα οτι με κερατωνει και τους εσπασα και τους 2 στο ξυλο και για αντιποινα εφερα 3 Ρωσιδες στο σπιτι της και καναμε ουζοκατασταση μπροστα της κι αλλα τετοια ΤσακΝορικα της καθημερινοτητας του ινσομνια και του Ελληνα γενικοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω , επειδη η κοπελα μου μενει εκτος Αθηνων ,αλλα αρκετα κοντα (Κορινθο) πηγαινω πολυ συχνα χωρις να τις εχω πει τιποτα..και το τελευταιο δωρο που σκεφτομαι να της κανω..θα ρθει απο Τουρκια με ρυμουλκο ... =ρ

Που ήσουν όταν άνοιξε ο άλλος το topic; Ή μήπως...

• Like 1
Δημοσ.

Αν οργανωθούν θα μπορούν εκτός των άλλων να μοιράζονται και τις βενζίνες.

εκτός των άλλων να μοιράζονται

εκτός των άλλων

μοιράζονται

Bueno-Excelente-signature.jpg

Δημοσ.

Για να έχει και λίγη κίνηση το thread ας το αλλάξουμε σε "μεγαλύτερη μαλακία που έχετε κάνει στο αμόρε σας" :-D

• Like 2
Δημοσ.

πωπω! ειπα να σοβαρευτω σε ενα φορουμ..να μιλησω σοβαρα..και εσεις θα μου βγαλετε την καφρικη μου πλευρα...Καλα εκανες και την παντρευτηκες!Την αγαπας ..τη θες..γιατι να μη τη παντρευτεις?? Για να πλουτισεις την καβα της γειτονιας αν την χασεις? =ρ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...