Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγω , επειδη η κοπελα μου μενει εκτος Αθηνων ,αλλα αρκετα κοντα (Κορινθο) πηγαινω πολυ συχνα χωρις να τις εχω πει τιποτα..και το τελευταιο δωρο που σκεφτομαι να της κανω..θα ρθει απο Τουρκια με ρυμουλκο ... =ρ
fylatos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 πηγαινω πολυ συχνα χωρις να τις εχω πει τιποτα.. Εχε και κανα λεξοτανιλ μαζι σου καλου κακου. 3
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 μπα...ειναι σοβαρο το θεμα..και σπανιο παιδι!! =) και μενει και με τους γονεις της! Δεν υπαρχουν κοριτσια σαν εκεινη στις μερες μας..Δε το λεω επειδη ειμαι μαζι της ...Αλλα το λενε ολοι οι αλλοι! (συγγενεις και φιλοι)
UncleBens Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγώ ξέρω πάντως αρκετές κοπέλες από κόρινθο και κανένας δεν ξέρει ότι τις ξέρω εκτος από αυτές και εμενα... πάρε 3 1
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Καλα η Κορινθος μπορει γενικα να μην εχει και το καλυτερο κοσμο...αν κρινω απο το πως εχει γινει μια Κορινθια ξαδερφη μ..αλλα ειναι εξαιρεση λεμε =ρ σας δινω πισω και τα 3 λεξοτανιλ σας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Για να εχει ποτενσιαλ το (ωραιο κατα τ'αλλα) τοπικ, εκτος απο τις τρελες με την καλη ενοια, πρεπει να μπουν κι αυτες με την κακη ενοια. Τυπου: Την παρακολουθουσα 365 μερες το χρονο μερα-νυχτα/μαλωσαμε και της κατεβασα το φρυδι/με χωρισε και ηπια 30 ντεπον+1 μπουκαλι ουισκι/εμαθα οτι με κερατωνει και τους εσπασα και τους 2 στο ξυλο και για αντιποινα εφερα 3 Ρωσιδες στο σπιτι της και καναμε ουζοκατασταση μπροστα της κι αλλα τετοια ΤσακΝορικα της καθημερινοτητας του ινσομνια και του Ελληνα γενικοτερα. 1
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Εγω , επειδη η κοπελα μου μενει εκτος Αθηνων ,αλλα αρκετα κοντα (Κορινθο) πηγαινω πολυ συχνα χωρις να τις εχω πει τιποτα..και το τελευταιο δωρο που σκεφτομαι να της κανω..θα ρθει απο Τουρκια με ρυμουλκο ... =ρ Που ήσουν όταν άνοιξε ο άλλος το topic; Ή μήπως... 1
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Που ήσουν όταν άνοιξε ο άλλος το topic; Ή μήπως... Αν οργανωθούν θα μπορούν εκτός των άλλων να μοιράζονται και τις βενζίνες. 10
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Αν οργανωθούν θα μπορούν εκτός των άλλων να μοιράζονται και τις βενζίνες. εκτός των άλλων να μοιράζονται εκτός των άλλων μοιράζονται
bosei Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Για να έχει και λίγη κίνηση το thread ας το αλλάξουμε σε "μεγαλύτερη μαλακία που έχετε κάνει στο αμόρε σας" 2
yannis27gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Τη μεγαλύτερη τρέλα που έκανα εγώ είναι που την παντρεύτηκα... 5
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Τη μεγαλύτερη τρέλα που έκανα εγώ είναι που την παντρεύτηκα... Εσυ. Και η υπολοιπη Ελλαδα
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 πωπω! ειπα να σοβαρευτω σε ενα φορουμ..να μιλησω σοβαρα..και εσεις θα μου βγαλετε την καφρικη μου πλευρα...Καλα εκανες και την παντρευτηκες!Την αγαπας ..τη θες..γιατι να μη τη παντρευτεις?? Για να πλουτισεις την καβα της γειτονιας αν την χασεις? =ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα