Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 εχω ενα opel corsa 1,4 sport 5 θυρο και η καταναλωση του ειναι γυρω στο 9,5 ...εσας??? Γενικοτερα πολυ ευχαριστημενο..ουτε σκουριες ουτε τπτ..σε 4 χρονια του εχω κανει 52000 χιλιομετρα...μονο δισκο αλλαξα...
mphxths Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 εχω ενα opel corsa 1,4 sport 5 θυρο και η καταναλωση του ειναι γυρω στο 9,5 ...εσας??? Γενικοτερα πολυ ευχαριστημενο..ουτε σκουριες ουτε τπτ..σε 4 χρονια του εχω κανει 52000 χιλιομετρα...μονο δισκο αλλαξα... το 9.5 δεν ειναι λιγο υπερβολικο για τετοιο αμαξι?στο σαιτ της οπελ βλεπω τον 1400αρη μεχρι 7.κατι καταναλωση... κατα τα αλλα εγω εχω την προηγουμενη σειρα κορσα...οποτε δεν μπορω να εχω γνωμη πανω στα D
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 7 λεει ο κατασκευαστης..Εγω το κινω στην πολη..να φανταστεις απο τη στιγμη που το πηρα μεση ταχυτητα που λεει στο κομπιουτερ του αμαξιου ειναι 26 χλμ/ω !! Και το τρεχω το αμαξι...δηλαδη αν βγω Εθνικη απο 130 μεχρι 150 ειμαι! (ελπιζω να μην ειναι κανενας της Τροχαιας εδω =ρ) 2
*Kezar* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 φυσιολιγικο το 9αρι ομως.. ποιος ειπε οτι το πετρελαιο δεν καιει..καιει και εχει καταναλωση απλα το καιει ποιο αργα και φυσικα ειναι ποιο φθηνο.
Uberalles_gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 7 λεει ο κατασκευαστης..Εγω το κινω στην πολη..να φανταστεις απο τη στιγμη που το πηρα μεση ταχυτητα που λεει στο κομπιουτερ του αμαξιου ειναι 26 χλμ/ω !! Και το τρεχω το αμαξι...δηλαδη αν βγω Εθνικη απο 130 μεχρι 150 ειμαι! (ελπιζω να μην ειναι κανενας της Τροχαιας εδω =ρ) Ταχύτητα όχι αστεία
Pireotis88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ε ναι ..αν μενεις στην πολη σταματα ξεκινα εισαι...οποτε τυχαινει να κανω διαδρομες για καποιο λογο..π.χ. πηγαινε ελα Πειραιας - Σαλαμινα η περισσοτερο Πειραιας Κορινθο η καταναλωση πεφτει αισθητα..
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 φυσιολιγικο το 9αρι ομως.. ποιος ειπε οτι το πετρελαιο δεν καιει..καιει και εχει καταναλωση απλα το καιει ποιο αργα και φυσικα ειναι ποιο φθηνο. ποιος μιλησε για πετρελαιο ? το D δεν σημαινει Diesel στα opel corsa.Ειναι η σειρα D , η προηγουμενη ηταν η C (που εχω εγω για παραδειγμα) , πιο πισω ειχαμε την Β και την Α.
tomasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 εχω ενα opel corsa 1,4 sport 5 θυρο και η καταναλωση του ειναι γυρω στο 9,5 ...εσας??? Γενικοτερα πολυ ευχαριστημενο..ουτε σκουριες ουτε τπτ..σε 4 χρονια του εχω κανει 52000 χιλιομετρα...μονο δισκο αλλαξα... Άλλαξες δίσκο στα 52000 χιλιόμετρα και είσαι πολύ ευχαριστημένος ?
Pireotis88 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Όχι . Αλλα η φθορά ήταν δικαιολογημένη γιατι είχε κολλήσει σε λάσπη και χιόνι (με αλυσίδες) μόνο σε θέμα δίσκου και κατανάλωσης είμαι κάπως προβληματισμένος και αναρωτιέμαι για τους άλλους Corsaρους!! Βενζίνη απλη καιει Όχι . Αλλα η φθορά ήταν δικαιολογημένη γιατι είχε κολλήσει σε λάσπη και χιόνι (με αλυσίδες) μόνο σε θέμα δίσκου και κατανάλωσης είμαι κάπως προβληματισμένος και αναρωτιέμαι για τους άλλους Corsaρους!! Βενζίνη απλη καιει Για κάποιο λόγο βγαίνουν δίπλα, απο κινητο ποσταρω
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Γενικως τα κορσα δεν βγαζουν πολλα προβληματα.Καποια εποχη υπηρχαν προβληματικες φουρνιες π.χ. με κρεμαγιερα αλλα γενικοτερα πλεον των φυσιολογικων φθορων δεν βγαζουν τραγικα πολλα προβληματα. Οσο για την καταναλωση μου φαινεται υπερβολικη το 9.5 για τετοιο αυτοκινητο. Μετρα το μια φορα στην εθνικη και μεσα στην πολη...να δουμε τους δυο "κυκλους" ξεχωριστα..οχι τον μεικτο που μπορει να ανεβαινει λογω πολης/κινησης. Σκεψου οτι το δικο μου το κορσα που καιει εκ των πραγματων πολυ περισσοτερο απο ενα φυσιολογικο κορσα , δεν καιει τοσο πολυ (ισως να καιει τοσο μεσα στην πολη σε κινηση).Αλλα σε φυσιολογικη πορεια δεν καιει τοσο.
NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Με τη μέση ταχύτητα που έχει φυσιολογική είναι η κατανάλωση.
Pireotis88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Στην Εθνική είναι όσο λέει ο κατασκευαστής 7 με 7,5
spocky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το δικο μου εκτος πολης ,ταξιδια κτλ ειναι περιπου στο 6,5 με 7 αναλογα την ταχυτητα.Αλλα στην πολη ενα 8,5 με 9(πιο σπανια πχ με aircondition) τα φτανει.
Pireotis88 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 1400 σπορ και το δικο σου???παντως σημερα Επιδαυρο - Κορινθο με 70 χλμ/ω σταθερα καταναλωση γυρω στο 7.5..και μετα Κορινθο - Πειραια με μεση ταχυτητα 120 ..καποια στιγμη ηταν και στο 6.....
orion1986 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 παιδια συγνωμη για το οφτοπικ ομως πως μπορω να εχω χαμηλη καταναλωση οταν ειμαι στην εθνικη?με 100-110 ειναι οκ?διαυκρινιζω πως εχω 1000 κυβικα αμαξι(suzuki swift)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα