Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω ποια ήταν η αγαπημένη μου περιοχή, στη ...δική σου πόλη! Πασαλιμάνι. Όχι όμως για το λόγο που υποθέτουν οι περισσότεροι...

Διότι στη συγκεκριμένη περιοχή (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου), μέχρι το '97-'98 αν δε με απατά η μνήμη μου, λειτουργούσε το απολύτως καλύτερο Rock Bar που έχω συναντήσει. Το όνομα αυτού «Town Pump». Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε Πειραιώτη, φίλο της Rock μουσικής (ο οποίος ηλικιακά, μπορούσε να συχνάζει σε bar τη δεκαετία του '90), σίγουρα θα το ξέρει και κόβω το κεφάλι μου ότι θα σου πει τα καλύτερα. Σου μιλάω για μοναδικό μέρος. Έχει να κάνει με το τι γουστάρει ο καθένας προφανώς, αλλά σύμφωνα με τη δική μου «βλάβη», ακόμα κι αν δεν είχε τίποτε άλλο αξιόλογο το Πασαλιμάνι, εκείνο το μαγαζί ήταν αρκετός λόγος για βρίσκεσαι συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή...

Edit: Θυμήθηκα το δρόμο! Υψηλάντου, δίπλα (ή απέναντι) από ένα κατάστημα με hi-fi, το οποίο πιθανότατα υπάρχει ακόμα. Audio Show, νομίζω λεγόταν...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω ποια ήταν η αγαπημένη μου περιοχή, στη ...δική σου πόλη! Πασαλιμάνι. Όχι όμως για το λόγο που υποθέτουν οι περισσότεροι...

Διότι στη συγκεκριμένη περιοχή (δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του δρόμου), μέχρι το '97-'98 αν δε με απατά η μνήμη μου, λειτουργούσε το απολύτως καλύτερο Rock Bar που έχω συναντήσει. Το όνομα αυτού «Town Pump». Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε Πειραιώτη, φίλο της Rock μουσικής (ο οποίος ηλικιακά, μπορούσε να συχνάζει σε bar τη δεκαετία του '90), σίγουρα θα το ξέρει και κόβω το κεφάλι μου ότι θα σου πει τα καλύτερα. Σου μιλάω για μοναδικό μέρος. Έχει να κάνει με το τι γουστάρει ο καθένας προφανώς, αλλά σύμφωνα με τη δική μου «βλάβη», ακόμα κι αν δεν είχε τίποτε άλλο αξιόλογο το Πασαλιμάνι, εκείνο το μαγαζί ήταν αρκετός λόγος για βρίσκεσαι συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή...

Φιλε το θυμασαι; Γαματο μαγαζι!

Δημοσ.

Φιλε το θυμασαι; Γαματο μαγαζι!

Δεν ξεχνιέται φιλαράκο. Έχω περάσει τις καλύτερες βραδιές μου εκεί. Ίσως το μόνο μαγαζί, για το οποίο πραγματικά λυπήθηκα όταν έκλεισε...

Δημοσ.

Δεν ξεχνιέται φιλαράκο. Έχω περάσει τις καλύτερες βραδιές μου εκεί. Ίσως το μόνο μαγαζί, για το οποίο πραγματικά λυπήθηκα όταν έκλεισε...

Μερα νυχτα εκει ήμουν!

Δημοσ.

Είμαι από ένα χωριό στην Ημαθία, οπώτε γούσταρα ΠΟΛΥ την πίσω μου αυλή -τσίπουρα καφεδάκια ιστορίες.

Τώρα εδώ στα κρύα , στο deadmonton, περνάω καλά σε 2 Irish pubs , Druid Και Ol' Berne's

Δημοσ.

ποσο θα θελα να μουν λιγο μεγαλυτερος να συχναζα και εγω στον πειραια των 90'ς ! ή ακομα και στον 80'ς αλλα τοτε θα μουν ο πατερας μου οχι εγω χαχαχ ! δε βαριεσαι καθε εποχη καθε γενια εχει τα δικατης συν και πλην .Τεσπα αγαπημενη περιοχη στην πολη μας ? χμμμμ εχει τοσες.... που μ αρεσουν..... ας πω Πειραικη στον σταυρο κοντα να καθομαι ... στο σελεπιτσαρι πανω στον λοφισκο που εχει sometimes ... στο πασαλιμανι να περπαταω ,με τον κολλητο μου καμια φορα -οχι τωρα με τους καυσωνες- κανουμε διαδρομη με τα ποδια ολη την πειραικη και γυρναμε απο πανω απο την αφετηρια του 843 μεχρι τον αγιο διονυση που καπου κοντα ειναι τα σπιτια μας... ή αλλιως αριστερα και περναμε πλατεια αλεξανδρας φτανουμε μικρολιμανο κ γυριζουμε κυκλικα απο τα jumbo ή παραλληλα απ τον ησαπ παλι προς αγιο διονυση ...τι να πω ο Πειραιας ειναι μια πολη με αρκετη προοπτικη εγκατειλειμενη στο ελεος της δυστυχως , με μικρες πινελιες απο τον καθε αρμοδιο που θελει να προσφερει κατι ...αλλιως θα ταν ή θα μπορουσε να γινει ακομα πιο ομορφος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...