fylatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ψαχνω να βρω μηχανουργειο με τορνο/Cnc αλουμινιου που να μπορει να κατασκευασει με ακριβεια μικρα (2Χ3Χ3 cm) αλουμινενια εξαρτηματα σε καλες τιμες. Εχω τα σχεδια σε Autocad/inventor. Ξερει κανεις καποιο; Τι κοστος θα εχει περιπου; Θα ειναι κοιλο-κωνικο σαν ποτηρι και θα εχει εσωτερικα 3 τρυπες.
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Beta στη σίνδο. Δε ξερω ομως αν θα ασχοληθούν με τόσο μικρή παραγωγή. Δεν είναι εύκολο να βρείς "μαγαζάκι" με Cnc αλουμινίου μεσω dwg.
fylatos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Beta στη σίνδο. Δε ξερω ομως αν θα ασχοληθούν με τόσο μικρή παραγωγή. Δεν είναι εύκολο να βρείς "μαγαζάκι" με Cnc αλουμινίου μεσω dwg. Δεν ασχολουνται για κατω απο 150 κομματια δυστυχως, επισης δεν προτιθεμαι να πληρωσω και εξοδα μηχανολογου αφου παω ετοιμο το σχεδιο. Εχεις υποψιν σου κανεναν που να μπορει να αναπαραγει το σχεδιο με κλασικα μηχανηματα σε προσιτη τιμη (~50ε);
fylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κανεις που να ασχολειται με το αντικειμενο/εχει κανενα μηχανουργειο στη γειτονια του;
arianos16 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Οπως λεει και ο φιλος kanesaxo δυσκολα. Παντως θα ρωτησω 2 - 3 ατομα που εχω υποψιν και θα σου πω.
fylatos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Οπως λεει και ο φιλος kanesaxo δυσκολα. Παντως θα ρωτησω 2 - 3 ατομα που εχω υποψιν και θα σου πω. Thanks θα περιμενω. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι εχω ρωτησει σε 30 μερη. Απλα πρεπει να φτιαξω ενα πρωτοτυπο και δεν εχω 1000 ευρω για να πληρωσω μηχανολογο, παρολα αυτα ειναι απλο.σχεδιο , το εχω σε καταλληλη μορφη και πιστευω οτι σε αυτες τις διαστασεις το κοστος δεν ειναι μεγαλο για το μηχανουργειο.
kanesaxo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πάντως στη Beta, μου φάνηκε παράξενο που σε απετρεψαν έτσι. Ισως έχουν πολύ δουλειά και ευγενικά σου ειπαν "150 κομμάτια και πάνω". Διότι, οταν φτιάξαμε την πατέντα με τα ιντερκουλερ των κουπρα στα 207, ο 1ος που εφτιαξε αποστάτες (ενα παρα πολυ απλό dwg) εφτιαξε 2 κομμάτια μόλις στη Beta. Τεσπα, δε μπορείς να κάνεις και κάτι. Το θέμα ειναι πως μικρά μηχανουργεία της γειτονιάς που λες, δεν εχουν CNC. Μπορείς απο σεπτέμβρη να απευθυνθείς στο πολυτεχνείο, στους μηχανολόγους, μήπως και σε εξυπηρετήσουν. Ριξε λιγο παρακαλητό, πλήρωσε ολα τα υλικα και τέλος. Να ξερεις οτι αυτοί δε χρεώνουν με αυτό που παράγουν, που λες οτι ιενια πολυ μικρό. Σου χρεώνουν το κομμάτι αλουμινίου που εχουν αγορασμένο, διότι πλη΄ρωνεις και τη φύρα.
Apoll Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Thanks θα περιμενω. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι εχω ρωτησει σε 30 μερη. Απλα πρεπει να φτιαξω ενα πρωτοτυπο και δεν εχω 1000 ευρω για να πληρωσω μηχανολογο, παρολα αυτα ειναι απλο.σχεδιο , το εχω σε καταλληλη μορφη και πιστευω οτι σε αυτες τις διαστασεις το κοστος δεν ειναι μεγαλο για το μηχανουργειο. 1000 ευρώ αγοράζεις ολόκληρο Sherline 4400 CNC. Μαθαίνεις πως δουλεύει, και πουλάς τις υπηρεσίες σου, ώστε να αγοράσεις και ένα Sherline 5400 mini mill CNC. Επίσης δεν ξέρω τι θες να κάνεις με τα αντικείμενα ή πόσο πολύπλοκά είναι και χωρίς πληροφορίες δεν μπορώ να βοηθήσω πιο συγκεκριμένα, από το να προτείνω κάποια εταιρία που τυπώνει μέταλα όπως http://i.materialise.com Έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους (από Αγγλία) κάμποσες φορές.
fylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 1000 ευρώ αγοράζεις ολόκληρο Sherline 4400 CNC. Μαθαίνεις πως δουλεύει' date=' και πουλάς τις υπηρεσίες σου, ώστε να αγοράσεις και ένα Sherline 5400 mini mill CNC. Επίσης δεν ξέρω τι θες να κάνεις με τα αντικείμενα ή πόσο πολύπλοκά είναι και χωρίς πληροφορίες δεν μπορώ να βοηθήσω πιο συγκεκριμένα, από το να προτείνω κάποια εταιρία που τυπώνει μέταλα όπως http://i.materialise.com Έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους (από Αγγλία) κάμποσες φορές. Με τελωνειο τι παιζει; Ποιο υλικο προτιμησες; Η αληθεια ειναι οτι θελω αλουμινιο.
fylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τιτάνιο για αυτά που ήθελα. Τι κοστος σου εδωσαν; Απλα θελει να στειλω Email και να περιμενω...
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 φυλατος, θέλεις δηλαδή μόνο ένα κομμάτι; Και θέλει σίγουρα cnc ? Ανέβασε μια φωτογραφία να το δούμε, ή αν δεν θέλεις στείλε μου με πμ. 1000 ευρώ αγοράζεις ολόκληρο Sherline 4400 CNC. Μαθαίνεις πως δουλεύει, και πουλάς τις υπηρεσίες σου, ώστε να αγοράσεις και ένα Sherline 5400 mini mill CNC. Δεν το γκούγκλαρα ακόμα το συγκεκριμένο αλλά με 1000 ευρώ δεν παίρνεις ούτε μπρίκι cnc και μπορεί να μην κάνει και καλό καιμάκι. Με ακόμα ένα μηδενικό, κάτι αρχίζει να γίνεται...
fylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 φυλατος' date=' θέλεις δηλαδή μόνο ένα κομμάτι; Και θέλει σίγουρα cnc ? Ανέβασε μια φωτογραφία να το δούμε, ή αν δεν θέλεις στείλε μου με πμ. Δεν το γκούγκλαρα ακόμα το συγκεκριμένο αλλά με 1000 ευρώ δεν παίρνεις ούτε μπρίκι cnc και μπορεί να μην κάνει και καλό καιμάκι. Με ακόμα ένα μηδενικό, κάτι αρχίζει να γίνεται...[/quote'] Ναι θελω σιγουρα Cnc, γινεται εναλλακτικα να σπασω στο εξαρτημα και να γινει με τρυπανι, τορνο και πρεσσα, αλλα το θελω καλυτερα σε ενα κομματι. Εδω το πρωτοτυπο που εγινε σε μηχανουργειο χωρις Cnc. Το νεο σχεδιο θα ειναι 10 γρ ελαφρυτερο, πιο μικρο και με καλυτερη απαγωγη θερμοτητας. https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/103324404812037100600/5646260925879506401 Ειναι χειρουργικο Led για χρηση με ειδικες μεγενθυτικες λουπες.
fylatos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν είναι σωστό το λινκ Τι σου βγαζει; Γιατι εμενα τ ανοιγει. To ξαναβάζω από pc. https://picasaweb.go...9506401&start=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα