Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ γίνεται στη Ralph Lauren. Πραγματικά αν περάσεις απ έξω θα νομίζεις ότι τα δίνουν τσάμπα. Εγώ προσωπικά δεν βρήκα εκεί μέσα κάτι που να μου αρέσει. Δοκίμασα τα κλασσικά πόλο αλλά μου φάνηκε ότι η ποιότητα τους δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν εστρωναν καλά επάνω μου και φαινόταν σα να φοράω τσουβάλι. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε το σήμα της Ralph Lauren πάνω στα ρούχα δεν θα πατούσε ψυχή εκεί

Μου ειχε πει άτομο που ειναι μεςα οτι το 2014 κάναν τζίρο 100κ κάθε εβδομαδα...

Δημοσ.

Οντως στο συγκεκριμενο μαγαζι καθε φορα γινεται χαμος. Εγω εχω παρει καμποσα απο εκει, εχω πετυχει πολυ καλες προσφορες πχ πουκαμισα με 20€

Εξαρταται ποτε θα πας...αρχες ανοιξης τα φθηνοτερα πολο τα χε γυρω στο 30ρι ,μαϊο ομως που πηγα κατω απο 50ρικο (στα αντρικα) δεν επαιζε.

Δημοσ.

Ρε γμτ, και με εκπτωτικη τιμη (σαφως, δεν ειναι η τιμη σε νορμαλ καταστημα), παλι ακριβα τα βρισκω...30€ ή 50€ για μπλουζακι πολο.

Δημοσ.

Ρε γμτ, και με εκπτωτικη τιμη (σαφως, δεν ειναι η τιμη σε νορμαλ καταστημα), παλι ακριβα τα βρισκω...30€ ή 50€ για μπλουζακι πολο.

Ε, οχι και ακριβα τα Polo με 30-50euros..... τσεκαρε τιμες απο το καταστημα στο UK......

http://www.ralphlauren.co.uk/family/index.jsp?categoryId=8423001&size=200&cp=3979761.3979881.8423001&locale=en_GB&ab=en_UK_MLP_Feature_SLOT_2_S1_SHOPNOW

Δες τις αρχικες τιμες, τωρα ειναι σε εκπτωση.....

και ειναι σε λιρες..... 

Edit: Και τις τιμες που εχουμε εδω στο Μουρικα.....

http://www.ralphlauren.com/family/index.jsp?categoryId=1766227&cp=1766205&ab=ln_men_cs_poloshirts

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πριν κάτι ημέρες πήγα για πρώτη φορά στο εκπτωτικό και το ερωτεύτηκα , ειδικά τα πολο μπλουζακια τα chinos παντελόνια,καλή ποιότητα και σε πολύ καλύτερη τιμή..όταν το πολο κάνει 90 και το παίρνεις 45..ε εντάξει τι άλλο θέλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...