Προς το περιεχόμενο

energy drink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα ειμαι προκατειλημμενος με τα energy drink , λογω της τιμης τους αρχικα , οταν βλεπεις οτι εχουν διπλασια τιμη απο φυσικο χυμο που ειναι και πιο θρεπτικος :P και λογω των χημικων :devil:

Μεχρι που πηγα σημερα super market και ειδα κατι energy drink με 59λεπτα προσφορα απο τα 80λεπτα αν θυμαμαι καλα , στο LIDL.

Και θετω το παρακατω ερωτημα , επειδη ειναι καπως εθιστικα και απο αποψη τιμης αλλα και γευσης , υπαρχει κανας κινδυνος πχ αν καταναλωνεις καθημερινα?

Η εχει κανα αλλο super mrket καμια αντιστοιχη noname μαρκα φθηνη ?

Δημοσ.

Γιατί θα του αρέσει η γεύση. Και η κοκα κολα για άλλο λόγο είχε βγει αλλά λόγο γεύσης την καταναλώνουμε όλοι.

Το ίδιο και η σόδα, σε μερικούς αρέση η γεύση της και χωρίς να είναι βαρυστομαχιασμένοι πίνουν κλπ κλπ

Δημοσ.

Και θετω το παρακατω ερωτημα , επειδη ειναι καπως εθιστικα και απο αποψη τιμης αλλα και γευσης , υπαρχει κανας κινδυνος πχ αν καταναλωνεις καθημερινα?

Η εχει κανα αλλο super mrket καμια αντιστοιχη noname μαρκα φθηνη ?

Καλως η κακως ο ανθρωπος εχει ξεπερασει το σταδιο της καταναλωσης για την επιβιωση του, και εχει φτασει στο σταδιο της επιβιωσης για καταναλωση. Εγω στο πρωτο σταδιο ειμαι γιατι γενικα ουτε κοκα κολες ουτε αναψυκτικα ουτε σοκολατες και τετοια τρωω , εννοω να παω και να αγορασω ετσι γιατι με καυλωσε να φαω οπως κανουν πολλοι καθημερινα, και επειδη πηρα σημερα 3 τετοια για να δοκιμασω τα ηπια και τα 3 και ειπα να ρωτησω μηπως εχει τιποτα επιπτωσεις

το ΓΙΑΤΙ να τα καταναλωνεις, θα μας το πεις?

Δημοσ.

Και όντος αυτό του Lidl είναι αρκετά κοντά στο Red Bull. Σε κάποιες χώρες έχει απαγορευθεί το Red Bull γιατί έχουν παρατηρηθεί θάνατοι απο υπερβολική κατανάλωση.

Και σαν προσωπική χρήση το έχω παρατηρήσει, για κάποιο περίεργο λόγο το χειμώνα. Αν είμαι αρκετά στην τσίτα και καταναλώσω και ένα red bull νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει περίεργα και εμένα να είμαι ακόμα περισσότερο στην τσίτα. Πιστέυω ότι έχει καθαρή σχέση με την καφείνη. Όπως όταν πιεις ένα καλό δυνατό καφε ένα πράμα. Για μένα περισσότερο απο το 1.35 (τώρα το πήγαν 1.50)που είχε το red bull δεν αξίζει να δώσει κανείς.

Αυτό του lidl με 0.59 είναι η καλύτερη επιλογή όλων :)

ps μακροχρόνιες επιπτώσεις φυσικά και υπάρχουν σε θέματα χοληστερίνης ζαχάρου κλπ και φυσικά μετά τα 25 να αρχίζουν όλοι να περιορίζουν σταδιακά όλα αυτά τα άχρηστα προϊόντα

Δημοσ.

Και όντος αυτό του Lidl είναι αρκετά κοντά στο Red Bull. Σε κάποιες χώρες έχει απαγορευθεί το Red Bull γιατί έχουν παρατηρηθεί θάνατοι απο υπερβολική κατανάλωση.

Και σαν προσωπική χρήση το έχω παρατηρήσει, για κάποιο περίεργο λόγο το χειμώνα. Αν είμαι αρκετά στην τσίτα και καταναλώσω και ένα red bull νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει περίεργα και εμένα να είμαι ακόμα περισσότερο στην τσίτα. Πιστέυω ότι έχει καθαρή σχέση με την καφείνη. Όπως όταν πιεις ένα καλό δυνατό καφε ένα πράμα. Για μένα περισσότερο απο το 1.35 (τώρα το πήγαν 1.50)που είχε το red bull δεν αξίζει να δώσει κανείς.

Αυτό του lidl με 0.59 είναι η καλύτερη επιλογή όλων :)

ps μακροχρόνιες επιπτώσεις φυσικά και υπάρχουν σε θέματα χοληστερίνης ζαχάρου κλπ και φυσικά μετά τα 25 να αρχίζουν όλοι να περιορίζουν σταδιακά όλα αυτά τα άχρηστα προϊόντα

Εμενα γενικα ο καφες δε με πιανει. Τυχαινει να πιω και 2 τη μερα ( τον πινω σκετο με 2 κουταλιες καφε ) αλλα τυχαινει να μη πιω και καθολου.

Τωρα με 3 energy drink νιωθω καπως στη τσιτα :P

Θα αρχισω τρεξιμο μες το σπιτι :devil:

Δημοσ.

τα energy drinks δεν κανουν καλο και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την κοκα κολα η τα αλλα αναψυκτικα. υπαρχουν καλυτερες γευσεις και τιμες. και φυσικα δεν δινουμ ενεργεια. μονο κακο σου κανουν

Δημοσ.

τα energy drinks δεν κανουν καλο και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με την κοκα κολα η τα αλλα αναψυκτικα. υπαρχουν καλυτερες γευσεις και τιμες. και φυσικα δεν δινουμ ενεργεια. μονο κακο σου κανουν

Μπορεις να το τεκμηριωσεις ?

Θα ηθελα να εχω ολοκληρωμενη αποψη περι του θεματος :-)

Δημοσ.

Υπάρχει και το monster άμα θες να δοκιμάσεις

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Να αγορασω 2 ευρω την ονομασια "Monster"? Ευχαριστω δε θα παρω

Δε μπορω να δικαιολογησω την τιμη οσο του red bull οσο και του monster. Ετσι κι αλλιως ολα χημικα εχουν.

Δεν ειανι να πεις χυμος οπου ο χυμος Ολυμπος πχ ειναι καθαρα φρεσκος χυμος πορτοκαλι και ειναι και ακριβοτερος απο τον Αμιτα

Δημοσ.

Να αγορασω 2 ευρω την ονομασια "Monster"? Ευχαριστω δε θα παρω

Δε μπορω να δικαιολογησω την τιμη οσο του red bull οσο και του monster. Ετσι κι αλλιως ολα χημικα εχουν.

Δεν ειανι να πεις χυμος οπου ο χυμος Ολυμπος πχ ειναι καθαρα φρεσκος χυμος πορτοκαλι και ειναι και ακριβοτερος απο τον Αμιτα

πλακα κανεις ετσι? νομιζεις οτι η καθε αγνωστη μαρκα του λιντλ με 60 λεπτα ειναι το ιδιο πραγμα με το 2ευρω του παγκοσμιου monster kai red bull? ΟΛΑ κακο σου κανουν ειδικα αν πινεις πανω απο 3 την εβδομαδα. Αλλα οσο χειροτερη μαρκα τοσο χειροτερο το κακο. Αυτο παει στα παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...