Προς το περιεχόμενο

energy drink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα, γνωσεις χημειας και φυσικης μεγαλες δεν εχω. εχω υπαρξει αθλητης ομως σε μεγαλη Αθηναικη ομαδα και μερικα πραγματα ειναι και φανερα. Αν κατι σε κανει να υπερδιεγειρεσαι, δηλαδη αλλαζειτον οργανισμο σου και σε "τρεχει" δεν σημαινει οτι και αυτοματα αν το κανεις συνεχεια θα σου κανει κακο? εδω σκετη καφεινη ειναι κακη καθε μερα

Δημοσ.

πλακα κανεις ετσι? νομιζεις οτι η καθε αγνωστη μαρκα του λιντλ με 60 λεπτα ειναι το ιδιο πραγμα με το 2ευρω του παγκοσμιου monster kai red bull? ΟΛΑ κακο σου κανουν ειδικα αν πινεις πανω απο 3 την εβδομαδα. Αλλα οσο χειροτερη μαρκα τοσο χειροτερο το κακο. Αυτο παει στα παντα

Εχεις δικιο γιατι η αγνωστη μαρκα δε ξερεις τι μπορει να βαλει μεσα, αλλα και τα γνωστα δεν εχουν τετοια τιμη επειδη εχουν καλα συστατικα , αλλα για το ονομα τους.

Ειδικα το monster που εχει γινει και μοδα πλεον...

Και επιπλεον αφου δεν ειναι κατι απαραιτητο η κατι που καταναλωνω καθε μερα προτιμω να παρω το φθηνο ( ετσι κι αλλιως δεν ειμαι ατομο που υπερκαταναλωνει ) να μου φυγει η καυλα , παρα να παω να σκασω 4 ευρω για δυο καρκινους :P

Δημοσ.

καταρχην δεν ειπα οτι τα φθηνα προιοντα ειναι απαραιτητα και κακα. απλα ειναι 90% χειροτερα απο τα ακριβα. Για τον απλο λογο ΟΧΙ οτι αναγκαστικα εχουν καλυτερα συστατικα αλλα οτι επειδη εχουν ενα ονομα, δεν κανουν μαλακιες και προσεχουν.

το να πινεις ακομα κι 1 την ημερα δεν νομιζω οτι θα σε σκοτωσει ΑΛΛΑ κοιτα την ενεργεια να την κανεις κατι. Ας πουμε μην πινεις και κοιμασαι η καθεσαι. πιες πριν βγεις για μπαλα η βολτα.

Δημοσ.

κοιτα, γνωσεις χημειας και φυσικης μεγαλες δεν εχω. εχω υπαρξει αθλητης ομως σε μεγαλη Αθηναικη ομαδα και μερικα πραγματα ειναι και φανερα. Αν κατι σε κανει να υπερδιεγειρεσαι, δηλαδη αλλαζειτον οργανισμο σου και σε "τρεχει" δεν σημαινει οτι και αυτοματα αν το κανεις συνεχεια θα σου κανει κακο? εδω σκετη καφεινη ειναι κακη καθε μερα

Σαν αθλητης καταναλωνες ποτε powerade gatorade κτλ ? Ποια η αποψη σου γιαυτα?

Δημοσ.

Βασικά δεν πίνω κανένα energy drink απλώς το είχα ακουστά και στο πρότεινα για να το πίνουν τόσοι κάτι το διαφορετικό θα έχει .... Εκτός αν αυτό το διαφορετικό είναι μόνο η τιμή :P

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

καταρχην δεν ειπα οτι τα φθηνα προιοντα ειναι απαραιτητα και κακα. απλα ειναι 90% χειροτερα απο τα ακριβα. Για τον απλο λογο ΟΧΙ οτι αναγκαστικα εχουν καλυτερα συστατικα αλλα οτι επειδη εχουν ενα ονομα, δεν κανουν μαλακιες και προσεχουν.

το να πινεις ακομα κι 1 την ημερα δεν νομιζω οτι θα σε σκοτωσει ΑΛΛΑ κοιτα την ενεργεια να την κανεις κατι. Ας πουμε μην πινεις και κοιμασαι η καθεσαι. πιες πριν βγεις για μπαλα η βολτα.

Καλα δεν ειπα οτι θα το αρχισω κιολας. Απλα επειδη ειδα οτι ειχα 3 στο ψυγειο , τα ηπια και τα 3 , ρωτησα απο περιεργια

Δημοσ.

Σαν αθλητης καταναλωνες ποτε powerade gatorade κτλ ? Ποια η αποψη σου γιαυτα?

για αυτα εχω πολυ καλυτερη αποψη. Εισικα στην Αμερικη επινα 1-2 την ημερα (εκει οι τιμες ηταν πολυ χαμηλοτερες) και δεν με πειραξαν ποτε. Ασε που η γευση ειναι πολυ καλυτερη του κοκκινου ταυρου ας πουμε. Απλα κι εκει πρεπει να εχεις καποιον λογο να τα πιεις.

Ειναι σαν να παιρνεις βιαγκρα και να πηγαινεις για υπνο

Δημοσ.

Βασικά δεν πίνω κανένα energy drink απλώς το είχα ακουστά και στο πρότεινα για να το πίνουν τόσοι κάτι το διαφορετικό θα έχει .... Εκτός αν αυτό το διαφορετικό είναι μόνο η τιμή :P

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Εγω που ειμαι ασχετος απο αυτα, και ουτε ειμαι υπερ του ενος η του αλλου ολα ιδια μου φαινονται. Εκτος απο το monster το κιτρινο που δοκιμασα και ειχε χυμο φρουτων ελεγε και ειχε οντως διαφορετικη γευση απο τα υπολοιπα.

ΟΧΙ ΓΕΥΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ :P

για αυτα εχω πολυ καλυτερη αποψη. Εισικα στην Αμερικη επινα 1-2 την ημερα (εκει οι τιμες ηταν πολυ χαμηλοτερες) και δεν με πειραξαν ποτε. Ασε που η γευση ειναι πολυ καλυτερη του κοκκινου ταυρου ας πουμε. Απλα κι εκει πρεπει να εχεις καποιον λογο να τα πιεις.

Ειναι σαν να παιρνεις βιαγκρα και να πηγαινεις για υπνο

Δε μιλαω απο αποψη γευσης για το powerade και τα ομοια του. Μιλαω για ενεργεια και ολα τα υπολοιπα , που βλεπουμε ολους τους αθλητες να πινουν. Η ειναι καθαρα για διαφημιστικους λογους?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ο ροναλντο ας πουμε στον τελικο του τσαμπιονς λιγκ θα επινε ενα ποτο που δε θελει μονο και μονο για την διαφημιση. Οταν υπαρχει λογος που τα πινουν (γιατι υπαρχει οντως) εγω τους πιστευω. Δεν ειναι να βγει να σου διαφημισει το ουλτρεξ.

Δημοσ.

Καλως η κακως ο ανθρωπος εχει ξεπερασει το σταδιο της καταναλωσης για την επιβιωση του, και εχει φτασει στο σταδιο της επιβιωσης διαβίωσης για καταναλωση.

Μείνε στους φυσικούς χυμούς. Όπως προόριζε η μητέρα φύση :-)

Δημοσ.

Μείνε στους φυσικούς χυμούς. Όπως προόριζε η μητέρα φύση :-)

χαχαχα.. ευχαριστω για τη διορθωση. καλα ναι σε αυτο το σταδιο ειμαι , απλα ηθελα να μαθω για τα energy drinks που τα πινουν ολοι

Δημοσ.

Καλά κάνεις (...ε; τι; όχι & όλοι! :P )

Και η διόρθωση δεν ήταν τυπικότητα αλλά για το νόημα (το ότι πλέον ζει καλά & καταναλώνει) & για να μπω στη κουβέντα :-D

Δημοσ.

Μα εχω και φιλους που ζουν για να καταναλωνουν και τους κραζω. Δε το μπορω αυτο το πραγμα.Ιδιως οταν ο αλλος ειναι και χοντρος και θελει να χασει κιλα και θελει και απο πανω να πινει μια 2λιτρη coca cola light τη μερα

• Like 1
Δημοσ.

Μα εχω και φιλους που ζουν για να καταναλωνουν και τους κραζω. Δε το μπορω αυτο το πραγμα.Ιδιως οταν ο αλλος ειναι και χοντρος και θελει να χασει κιλα και θελει και απο πανω να πινει μια 2λιτρη coca cola light τη μερα

τι σε ενοχλει σε αυτο δηλαδη? οσα λιτρα τετοιου αναψυκτικου και να πιει δεν παιρνει ουτε ενα γραμμαριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...