danton Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ποσο είναι το οριο αυτο τελικα?Πριν 2 εβδιμαδες ειχα βγαλει 1200+200 μεσα σε μια μερα. Αποψε πηγα να βγαλω 1000 αλλα τιποτα. Μονο 500 με αφησε. Παιζει να ειχαν βαλει τετοιο οριο μονο στο συγκεκριμενο μηχανημα λογω ελλειψης χρηματων;
Tenshi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εξαρτάται την τράπεζα. Οταν το ΑΤΜ δέν έχει αρκετά χρήματα ή έχει έλλειψη σε συγκεκριμένα χαρτονομίσματα, βγάζει το ανάλογο μήνυμα οτι δέν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εκεί είναι trial & error μέχρι να πετύχεις την επιλογή που το μηχάνημα μπορεί να εξυπηρετήσει. Το να ζητήσω πχ 180 και να ΑΤΜ να "αντιπροτείνει" ένα άλλο ποσό πχ 150 για τον ανωτέρω λόγο, μόνο στην Eurobank το έχω δεί. Για οποιαδήποτε αλλαγή στο όριο αναλήψεων, θα έπρεπε να είχες ενημερωθεί εγγράφως
antonl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτό που είπε ο Tenshi. Επίσης πιθανόν κατά το άνοιγμα του λογαριασμού να υπήρχε στα χαρτιά ένα πεδίο που όριζες το μέγιστο ημερήσιο ποσό αναλήψεων μέσω ATM. Αν δεν έβαλες κάτι διαφορετικό, έχεις το default της τράπεζας.
taazz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 επίσεις ορισμένες τράπεζες έχουν διαφορετικό όριο για atm στα υποκαταστηματά τους και διαφορετικό μέσο ΔΙΑΣ (default είναι το ίδιο ποσό).
UncleBens Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το όριο το καθορίζεις με την τράπεζα σου υπάρχει πάντα ένα όριο για λόγους ασφαλειας... αν πηγες να τραβήξεις με βίζα τότε ναι το πιο πιθανό είναι η default ρύθμιση της κάρτας να έχει ανώτατο ποσο ανάληψης μετρητών τα 500 euro (ασχέτως αν για αγορές έχεις πιστωτικό όριο πχ 3000 euro)
australis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 επιπλεον το οριο ειναι διαφορετικο τις πρωινες-νυχτερινες ωρες
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Η Eurobank εχει 1000 ευρω αλλα με ενα απλο τηλ τα κανεις οσα θελεις αμμεσα και αν θελεις ξαναγυριζεις στα 1000
IHateLove Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 μήπως έχεις βάλει κάποιο όριο τελευταία και δεν θυμάσαι;
Doug21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 εχει να κανει με την τραπεζα, τι εχεις κανονισει με αυτην και το καθε συγκεκριμενο ΑΤΜ. Ας πουμε ασχετως απο την τραπεζα αν ειναι ΕΝΑ ΑΤΜ σε ολοκληρο το χωριο, δε θα σε αφησει να παρεις τοσα πολλα
gigisoni Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) εχει να κανει με την τραπεζα, τι εχεις κανονισει με αυτην και το καθε συγκεκριμενο ΑΤΜ. Ας πουμε ασχετως απο την τραπεζα αν ειναι ΕΝΑ ΑΤΜ σε ολοκληρο το χωριο, δε θα σε αφησει να παρεις τοσα πολλα Ενώ αν το χωριό έχει 2 ΑΤΜ, ένα στον άνω μαχαλά και το δεύτερο στον κάτω, θα βγάλει περισσότερα... Τι λε ωρέ!!!!!!!!!!!!!!! ... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2012 από gigisoni
Doug21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ενώ αν το χωριό έχει 2 ΑΤΜ, ένα στον άνω μαχαλά και το δεύτερο στον κάτω, θα βγάλει περισσότερα... Τι λε ωρέ!!!!!!!!!!!!!!! ρε βγειτε απο το αυγο πρωτα πριν εχετε και αποψη για πραγματα που δεν εχετε κανει και δει. Τα ΑΤΜ εκτος απο τους κανονες της τραπεζας και της καρτας σου εχουν και συγκεκριμενα λεφτα μεσα. Αν στη ταδε συνοικια που δεν υπαρχουν πολλα ΑΤΜ σε αφησει να βγαλεις εσυ ολο το ποσο απο μεσα, ολοι οι αλλοι τι θα κανουν δηλαδη? πιο συγκεκριμενο παραδειγμα. Πειραιως ΑΤΜ στη νεα ιωνια, με αφηνε μεχρι 500 ευρω την ημερα. Στο κεντρο της Αθηνας για 1000. Και οι δυο αναληψεις ιδια μερα εγιναν. οποτε τα "τι λες ωρε" αλλου ανακεφαλαιωση 1) τι λεφτα εχει μεσα το ΑΤΜ (πολυ περισσοτερα σε κεντρικες περιοχες και σε ατμ διπλα απο τραπεζα) 2) συγκεκριμενα κλειδωματα για διαφορους αλλους λογους (περιοχη, ζητηση κτλ) (αυτο ισχυε πριν 6 χρονια στην Πειραιως και ξερω πως ισχυει στις ΗΠΑ) 3) τον διακανονισμο που εχεις εσυ με την τραπεζα
gigisoni Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 πιο συγκεκριμενο παραδειγμα. Πειραιως ΑΤΜ στη νεα ιωνια, με αφηνε μεχρι 500 ευρω την ημερα. Στο κεντρο της Αθηνας για 1000. Και οι δυο αναληψεις ιδια μερα εγιναν. οποτε τα "τι λες ωρε" αλλου Μ'αρέσει που μιλάς γι'αυγό και όχι για ασχετοσύνη και ο ίδιος αντικρούεις τον εαυτό σου και λες ότι οι αναλήψεις, μία των 500 και η άλλη των 1000 έγιναν την ίδια μέρα. Τι νομίζεις είναι το ATM, μπακάλικο της γειτονιάς να μην έχει να σου δώσει ρέστα; Τα ΑΤΜ πάντα έχουν λεφτά ιδίως στις πόλεις, αν δεν έχει απλούστατο δεν δίνει σε κανέναν τίποτα. Μου έχει τύχει να βγάλει η φίλη μου 600 ευρώ και όταν πήγα να βγάλω εγώ μετά έβγαζε μήνυμα λάθους, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά μέσα. Και όσον αφορά την ανάληψη την ίδια μέρα, η μέρα πάει ωρολογιακά 24ωρο και όχι ημερολογιακά. Αν στις 11:55 βγάλεις μέχρι το όριο, δεν θα μπορέσεις να ξαναβγάλεις στις 00:05 γιατί δεν έχουν περάσει 24 ώρες, παρόλο που η μέρα έχει αλλάξει. Επίσης, ό,τι διακανονισμό κι αν θέλεις να κάνεις με την τράπεζα, υπάρχει μάξιμουμ όριο. Εγώ μπορεί να χρειάζομαι να βγάζω 30.000 την μέρα, δεν θα μ'αφήσει η τράπεζα, θα μου πει να πηγαίνω στο ταμείο.
Doug21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μ'αρέσει που μιλάς γι'αυγό και όχι για ασχετοσύνη και ο ίδιος αντικρούεις τον εαυτό σου και λες ότι οι αναλήψεις, μία των 500 και η άλλη των 1000 έγιναν την ίδια μέρα. Τι νομίζεις είναι το ATM, μπακάλικο της γειτονιάς να μην έχει να σου δώσει ρέστα; Τα ΑΤΜ πάντα έχουν λεφτά ιδίως στις πόλεις, αν δεν έχει απλούστατο δεν δίνει σε κανέναν τίποτα. Μου έχει τύχει να βγάλει η φίλη μου 600 ευρώ και όταν πήγα να βγάλω εγώ μετά έβγαζε μήνυμα λάθους, προφανώς τελείωσαν τα λεφτά μέσα. Και όσον αφορά την ανάληψη την ίδια μέρα, η μέρα πάει ωρολογιακά 24ωρο και όχι ημερολογιακά. Αν στις 11:55 βγάλεις μέχρι το όριο, δεν θα μπορέσεις να ξαναβγάλεις στις 00:05 γιατί δεν έχουν περάσει 24 ώρες, παρόλο που η μέρα έχει αλλάξει. Επίσης, ό,τι διακανονισμό κι αν θέλεις να κάνεις με την τράπεζα, υπάρχει μάξιμουμ όριο. Εγώ μπορεί να χρειάζομαι να βγάζω 30.000 την μέρα, δεν θα μ'αφήσει η τράπεζα, θα μου πει να πηγαίνω στο ταμείο. δεν καταλαβα τι δεν καταλαβες στο παραδειγμα με την πειραιως. το δευτερο που λες φυσικα και ισχυει γιατι ο αλλος μπορει να θελει να βγαλει 200000 ευρω. Υπαρχει το οριο που εχεις συζητησει εσυ με την τραπεζα και ειναι για την ΔΙΚΗ σου ασφαλεια και το οριο της τραπεζα για την ΔΙΚΗ της ασφαλεια
gigisoni Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 δεν καταλαβα τι δεν καταλαβες στο παραδειγμα με την πειραιως. Ότι είτε έβγαλες πρώτα τα 1000 και μετά δεν μπορούσες να βγάλεις πάνω από 500 ακόμα πριν περάσουν 24 ώρες, είτε είχες βγάλει την προηγούμενη, μπορούσες μέχρι 500 ακόμα να βγάλεις, και μέχρι να πας στο άλλο Atm είχε περάσει το 24ωρο από την προηγούμενη που είχες βγάλει οπότε σε άφησε να βγάλεις και άλλα, είτε κάποιο πρόβλημα υπήρχε στην τράπεζα και για δικούς της λόγους δεν σε άφηνε να βγάλεις πάνω από 500 το οποίο μέχρι να πας στο άλλο ATM διορθώθηκε. Αν δεν έχει λεφτά το ΑΤΜ δεν θα δώσει. Πχ, αν έχει μόνο 3.000 μέσα, δεν θα πει "θα δώσω σε 10 πελάτες από 300 ευρώ", θα δώσει είτε σε 1 πελάτη 3.000, είτε σε 2 από 1.500, είτε σε 3 από 1.000, είτε οποιοδήποτε συνδυασμό μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα