Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα δεν χρειάζονται όλοι οι driver,μόνο το chipset το audio(αν δεν υπάρχει ξεχωριστή) και το LAN(πάλι αν δεν υπάρχει ξεχωριστή)

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις,μπορείτε να μου πείτε μία μία που χρειάζεται;

Με τα ονόματα τα αρχικά και μετά θα δω εγώ τις εκδοσεις!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο!

Intel Core 2 Duo E8400 αυτό το cpu έχει,τωρα έχει ΧP32bit και του λέει 3gb ram,έχει 4 απλά δεν του τα διαβάζει έτσι?

Είναι καλύτερα να του βάλω τα 7?64?

Δημοσ.

3,25gb πρέπει να σου λέει ...

Win 7 θα ήταν προτιμότερο με 4gb ram που έχεις ... drivers λογικά θα κατεβάσει μόνο του , μέσω windows update , αλλιώς μπορεί να τρέχουν κι αυτοί των (s)vista

Δημοσ.

Τρέχουν όλοι οι Drivers κανονικά από windows 7 64bit.. Αν θες μετά βάλε manual τις τελευταίες εκδόσεις από intel για chipset, realtek για ήχo.. Atheros μην πειράξεις, άσε τα μαμά..

Δημοσ.

Και κάτι άλλο,το παιδί μου είπε πως του κάνει νερά η κάρτα δικτύου,δηλαδή λέει κάθε 5 λεπτά του πετάει μήνυμα οτι αποσυνδέθηκε απο το Modem,σαν κάποιος να βγάζει το καλώδιο απο το ethernet και να το βάζει μετά απο 5 λεπτά,τα χει πάιξει η κάρτα δικτύου,και είτε πάμε για αγορά άλλης είτε παίζει να φτιάξει με το φορμάτ?

Δημοσ.

Ξεσκόνισε την για αρχή ...

Κι αν πιάνουν τα χέρια σου , άλλαξε της πάστα αφού το θες ;)

Στη cpu να βάλεις φρέσκια ;)

Αν έχεις ασύρματο router , με 10 ευρώ αγοράζεις ένα usb stick wi-fi κι είσαι ΟΚ

Αν όχι .. καλύτερα να πας σε έξτρα κάρτα δικτύου ... Αν δεν στρώσει

Δημοσ.

Ναι το καθαρίσαμε!

Πιάνουν πιάνουν! Για την κάρτα δεν ξέρω δεν έχω ξαναδοκιμάσει!

Επειδή παίζει fps παιχνίδια (cs) με το usb δεν θα είναι λίγο ασταθής ή όχι?

Η κάρτα δικτύου πόσο κοστίζει?

Επομένως δεν κατεβάζω τίποτα έτσι? Μόνο το cD των windows χρειάζεται να έχουμε ε?

Δημοσ.

Μια κάρτα δικτύου Ethernet που κουμπωνει στη μητρικη έχει 5-6 ευρω ή και παραπάνω ανάλογα τι θες να Κανείς :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι το καθαρίσαμε!

Πιάνουν πιάνουν! Για την κάρτα δεν ξέρω δεν έχω ξαναδοκιμάσει!

Επειδή παίζει fps παιχνίδια (cs) με το usb δεν θα είναι λίγο ασταθής ή όχι?

Η κάρτα δικτύου πόσο κοστίζει?

Επομένως δεν κατεβάζω τίποτα έτσι? Μόνο το cD των windows χρειάζεται να έχουμε ε?

μακριά απο usb για wi-fi...θα είναι πάρα πολύ ασταθής..Είχα ένα tp-link και με πετούσε συνέχεια!

Δημοσ.

Για αρχή μην κατεβασεις τίποτα απλα κανε όλα τα updates στην αρχή μετα το φορματ. Αφου το κανείς αυτο πήγαινε

Έναρξη\υπολογιστης\δεξι κλικ και πατάς διαχείριση\διαχειριση συσκευων και αν σε αυτα που θα δεις δεν υπάρχει κάποιο θαυμαστικο σημαίνει πως όλοι οι drivers μπήκαν. Αν υπάρχει θαυμαστικο απλα πατά πάνω και δες ποιος driver λειπει και απο που :)

Καλη συνέχεια εύχομαι

Δημοσ.

Για αρχή μην κατεβασεις τίποτα απλα κανε όλα τα updates στην αρχή μετα το φορματ. Αφου το κανείς αυτο πήγαινε

Έναρξη\υπολογιστης\δεξι κλικ και πατάς διαχείριση\διαχειριση συσκευων και αν σε αυτα που θα δεις δεν υπάρχει κάποιο θαυμαστικο σημαίνει πως όλοι οι drivers μπήκαν. Αν υπάρχει θαυμαστικο απλα πατά πάνω και δες ποιος driver λειπει και απο που :)

Καλη συνέχεια εύχομαι

Να σαι καλά!

Ερώτηση: Ο Driver για το ethernet θα μπει αυτόματα?Μόλις ανοίξει το pc μετά την εγκατάσταση θα έχω Internet?Γιατί διαφορετικά πως θα κάνει τα updates?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...