qweRRr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Έχει αυτή την μητρική! http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5K_SEEPU/#download Τι πρέπει να κατεβάσω για Drivers? Πρέπει να προσέξω κάτι επειδή ειναι IDE?
terry308 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όλους (τους τελευταίους κι όχι BETA) για το λειτουργικό που θα βάλεις ...
TheELF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σίγουρα δεν χρειάζονται όλοι οι driver,μόνο το chipset το audio(αν δεν υπάρχει ξεχωριστή) και το LAN(πάλι αν δεν υπάρχει ξεχωριστή)
terry308 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτοί είναι όλοι κι όλοι οι drivers ... μαζί με τον ide .. τα αλλά είναι Bios & utilities ...
qweRRr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σας ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις,μπορείτε να μου πείτε μία μία που χρειάζεται; Με τα ονόματα τα αρχικά και μετά θα δω εγώ τις εκδοσεις! Να ρωτήσω και κάτι άλλο! Intel Core 2 Duo E8400 αυτό το cpu έχει,τωρα έχει ΧP32bit και του λέει 3gb ram,έχει 4 απλά δεν του τα διαβάζει έτσι? Είναι καλύτερα να του βάλω τα 7?64?
terry308 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 3,25gb πρέπει να σου λέει ... Win 7 θα ήταν προτιμότερο με 4gb ram που έχεις ... drivers λογικά θα κατεβάσει μόνο του , μέσω windows update , αλλιώς μπορεί να τρέχουν κι αυτοί των (s)vista
qweRRr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θα κατεβάσει τα πάντα μόνο του; Και του ethernet? Ολα? Να ρωτησω εχει αυτην την καρτα http://www.clickbd.com/bangladesh/433865-gigabyte-9500gt-1gb.html#.UDPyJd3N_4Y Σε idle εχει 50 βαθμους,να αλλάξω πάστα? Και το cpu εκεί παίζει σε αυτό θα του την αλλάξω!
kostastnt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τρέχουν όλοι οι Drivers κανονικά από windows 7 64bit.. Αν θες μετά βάλε manual τις τελευταίες εκδόσεις από intel για chipset, realtek για ήχo.. Atheros μην πειράξεις, άσε τα μαμά..
qweRRr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Και κάτι άλλο,το παιδί μου είπε πως του κάνει νερά η κάρτα δικτύου,δηλαδή λέει κάθε 5 λεπτά του πετάει μήνυμα οτι αποσυνδέθηκε απο το Modem,σαν κάποιος να βγάζει το καλώδιο απο το ethernet και να το βάζει μετά απο 5 λεπτά,τα χει πάιξει η κάρτα δικτύου,και είτε πάμε για αγορά άλλης είτε παίζει να φτιάξει με το φορμάτ?
terry308 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ξεσκόνισε την για αρχή ... Κι αν πιάνουν τα χέρια σου , άλλαξε της πάστα αφού το θες Στη cpu να βάλεις φρέσκια Αν έχεις ασύρματο router , με 10 ευρώ αγοράζεις ένα usb stick wi-fi κι είσαι ΟΚ Αν όχι .. καλύτερα να πας σε έξτρα κάρτα δικτύου ... Αν δεν στρώσει
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι το καθαρίσαμε! Πιάνουν πιάνουν! Για την κάρτα δεν ξέρω δεν έχω ξαναδοκιμάσει! Επειδή παίζει fps παιχνίδια (cs) με το usb δεν θα είναι λίγο ασταθής ή όχι? Η κάρτα δικτύου πόσο κοστίζει? Επομένως δεν κατεβάζω τίποτα έτσι? Μόνο το cD των windows χρειάζεται να έχουμε ε?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μια κάρτα δικτύου Ethernet που κουμπωνει στη μητρικη έχει 5-6 ευρω ή και παραπάνω ανάλογα τι θες να Κανείς Sent from my iPhone using Insomnia
Manos5686 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ναι το καθαρίσαμε! Πιάνουν πιάνουν! Για την κάρτα δεν ξέρω δεν έχω ξαναδοκιμάσει! Επειδή παίζει fps παιχνίδια (cs) με το usb δεν θα είναι λίγο ασταθής ή όχι? Η κάρτα δικτύου πόσο κοστίζει? Επομένως δεν κατεβάζω τίποτα έτσι? Μόνο το cD των windows χρειάζεται να έχουμε ε? μακριά απο usb για wi-fi...θα είναι πάρα πολύ ασταθής..Είχα ένα tp-link και με πετούσε συνέχεια!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Για αρχή μην κατεβασεις τίποτα απλα κανε όλα τα updates στην αρχή μετα το φορματ. Αφου το κανείς αυτο πήγαινε Έναρξη\υπολογιστης\δεξι κλικ και πατάς διαχείριση\διαχειριση συσκευων και αν σε αυτα που θα δεις δεν υπάρχει κάποιο θαυμαστικο σημαίνει πως όλοι οι drivers μπήκαν. Αν υπάρχει θαυμαστικο απλα πατά πάνω και δες ποιος driver λειπει και απο που Καλη συνέχεια εύχομαι Sent from my iPhone using Insomnia
qweRRr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Για αρχή μην κατεβασεις τίποτα απλα κανε όλα τα updates στην αρχή μετα το φορματ. Αφου το κανείς αυτο πήγαινε Έναρξη\υπολογιστης\δεξι κλικ και πατάς διαχείριση\διαχειριση συσκευων και αν σε αυτα που θα δεις δεν υπάρχει κάποιο θαυμαστικο σημαίνει πως όλοι οι drivers μπήκαν. Αν υπάρχει θαυμαστικο απλα πατά πάνω και δες ποιος driver λειπει και απο που Καλη συνέχεια εύχομαι Sent from my iPhone using Insomnia Να σαι καλά! Ερώτηση: Ο Driver για το ethernet θα μπει αυτόματα?Μόλις ανοίξει το pc μετά την εγκατάσταση θα έχω Internet?Γιατί διαφορετικά πως θα κάνει τα updates?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα