stroumfita1995 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 λοιπόν, έχω κάποια προσωπικά αρχεία αρχεία τα οποία θέλω να γράψω σε DVD αλλά δε θέλω οι άλλοι να μπορούν να δουν τι έχω, μια απλή λύση που είχα κάνει παλαιότερα ήταν να συμπιέσω τα αρχεία σε ένα zip βάζοντας κωδικό στο αρχείο και μετά το έγραψα σε dvd. αυτό δε με βολεύει όμως γιατί είναι πολλά τα αρχεία και θέλω να έχω άμεση πρόσβαση άμα το θελήσω. δεν είναι εύκολο να αποσυμπιέζω το zip και να ψάχνω αυτό που θέλω. τι μπορώ να κάνω; υπάρχει κανένα πρόγραμμα που μόλις πχ βάζω το dvd στον υπολογιστή να ζητάει κωδικό για να ανοίξει ο φάκελος; δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά πρόκειται για φωτογραφίες.
vOOz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 θα χρειαστεις ενα εξωτερικο προγραμμα για να κανεις κατι τετοιο. Googlare encryption dvd και θα βρεις αρκετα. Δεν μπορω να σου προτεινω καποιο, γιατι δεν εχω δοκιμασει κανενα τους..
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπορείς να βλέπεις της φωτογραφίες απευθείας μέσα από το προστατευμένο με κωδικό zip με το πρόγραμμα HoneyView
stroumfita1995 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μπορείς να βλέπεις της φωτογραφίες απευθείας μέσα από το προστατευμένο με κωδικό zip με το πρόγραμμα HoneyView θα το κοιτάξω αυτό που λες. απλά με βολεύει αυτή η δυνατότητα που έχουν τα win να βλέπω τις φωτογραφίες σε μικρογραφίες και έτσι βρίσκω γρήγορα αν θέλω κάποια. με αυτό το πρόγραμμα μάλλον πρέπει να τις βλέπω με τη σειρά επίσης οι φωτογραφίες είναι πολλές. αν τις συμπιέσω σε ένα zip και χαλάσει; μερικά δισκάκια ξεβάφουν και δε διαβάζονται καλά μερικά αρχεία ζητάω πολλά ε;
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 ζητάω πολλά ε; ...Γυναίκες... Αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες είναι να φτιάχνουν σελίδες με τα thumbnail που λες, δηλαδή μικρογραφίες με τα ονόματα των αρχείων για να ξαναβρίσκουν εύκολα αυτήν που θέλουν. Αυτό το κάνεις με το irfanview πατάς t για να μπεις σε λειτουργία thumbnail επιλέγεις όσες θέλεις και μετά δεξί κλικ create contact sheet εκεί μπορείς να ορίσεις και χρώματα και λοιπά, μην ξεχνάς να αποθηκεύσεις την εικόνα που θα κάνεις μιας και το πρόγραμμα δεν σε προειδοποιεί. Αν είναι πολλές καλό είναι να της διαχωρίσεις με δικά σου κριτήρια π.χ ημερομηνίες/άτομα/τοπία ό,τι σε βολεύει, να φτιάξεις ξεχωριστούς φακέλους και να συμπιέσεις τον κάθε έναν ξεχωριστά με της σελίδες thumbnail πρώτες (της ονομάζεις 001/002 και βγαίνουν πρώτες) το honeyview πατώντας το enter σε αφήνει να πας στην «σελίδα» εικόνα που θέλεις. Εννοείται αν τα γράψεις σε ένα δισκάκι θα της κρατήσεις και στον σκληρό ή θα της γράψεις και σε δεύτερο δισκάκι για να μην της χάσεις.
thessalonik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 επισης προτεινω να δημιουργησεις και ενα dropbox account Και αν ανεβασεις το ζιπακι και εκει ετσι ωτε οτι και να γινει και τα dvd/flashaki να σου χαλασουν θα τα εχεις Online και προστατευμενα.
micos000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 επίσης οι φωτογραφίες είναι πολλές. αν τις συμπιέσω σε ένα zip και χαλάσει;μερικά δισκάκια ξεβάφουν και δε διαβάζονται καλά μερικά αρχεία Ποτέ δεν κρατάμε προσωπικά αρχεία όπως φωτογραφίες και έγγραφα σε ένα μόνο μέρος. Το καλύτερο είναι σε τρία διαφορετικά μέρη (σκληρός δίσκος εσωτερικός, σκληρός δίσκος εξωτερικός και σε 1 ή 2 dvd). Αυτό που ζητάς, το να κλειδώσεις ένα dvd και να ζητάει κωδικό με την εισαγωγή, μπορεί να γίνει με κάποιο autorun πρόγραμμα αλλά θα ξεγελάσει μόνο τους εντελώς αδαείς από υπολογιστές.
evoracing Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 θα το κοιτάξω αυτό που λες. απλά με βολεύει αυτή η δυνατότητα που έχουν τα win να βλέπω τις φωτογραφίες σε μικρογραφίες και έτσι βρίσκω γρήγορα αν θέλω κάποια. με αυτό το πρόγραμμα μάλλον πρέπει να τις βλέπω με τη σειρά επίσης οι φωτογραφίες είναι πολλές. αν τις συμπιέσω σε ένα zip και χαλάσει; μερικά δισκάκια ξεβάφουν και δε διαβάζονται καλά μερικά αρχεία ζητάω πολλά ε; Είχα ενδιαφερθεί και εγω παλιά για ένα τέτοιο θέμα (αλλα δεν έφτασα μέχρι το τέλος γιατί χάθηκαν όλα απο κάψιμο του σκληρού) και βρήκα κάτι οτι βάζεις ένα αρχειάκι μέσα σε Φάκελοι και πριν να μπεις σου ζητάει κωδικό αλλα αυτο δεν ξέρω κατα πόσο ασφαλές είναι. Μια άλλη λύση είναι να τις ανεβασεις στο rapidshare, mediafire και αλλα τέτοια σχετικά site τα οποία είναι και ασφαλές. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα