brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι, να καθονται τα παιδια να ξεσκίζονται για να γραφουν 19 και τα μουσουλμανακια να περνανε με 5.000 μορια. Στην Τουρκια κανουν τετοια για τους χριστιανούς; Δεν νομιζω..... Δεν θεωρείται ρατσισμος αυτο υπερ των μουσουλμανων;
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 μπορει να θεωρειται αναπηρια :lol: :lol:
MJBulls23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Τραγικα πραγματα. Απο το τραγικο στο τραγικοτερο παει αυτη η χωρα. Ειδικες κατηγοριες στις βασεις. Πως το σκεφτηκαν αυτο παλι? Δεν θεωρείται ρατσισμος αυτο υπερ των μουσουλμανων; Οχι. Θα θεωρουνταν ρατσισμος εαν γινοταν υπερ των Ελληνων. Ετσι παει δυστυχως. Δεν θα επρεπε να υπαρχουν διαχωρισμοι κανενος ειδους(τετοιου τυπου) πουθενα. Αλλά υπαρχουν διοτι η ηλιθιοτητα κυβερναει και βασιλευει.
brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Οχι. Θα θεωρουνταν ρατσισμος εαν γινοταν υπερ των Ελληνων. Α ναι, το ξεχασα. Δεν θα ξανασυμβει!
Muchacho Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Να ρωτησω κατι,μηπως ξερετε αμα ισχυουν και οι μεταγραφες στους μουσουλμανους?
N3k21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μην χρησιμοποιείς μαρκετίστικα κόλπα επιλέγοντας μόνο τα κομμάτια που θες. Το πρώτο κομμάτι που παρέθεσες αφορούσε την κριτική μου προς blogs που κάνουν μονόπλευρη ενημέρωση. Το δεύτερο κομμάτι που παρέθεσες αφορά μια λογική εξήγηση για την ύπαρξη της κατηγορίας. Μα ναι...μάλλον παρεξήγησες κάτι. Κατάλαβα απολύτως τι ήθελες να πεις, για τον λόγο αυτό "έδωσα" το Like και έκανα quote τα συγκεκριμένα μέρη του κειμένου σου. Συμφωνώ λοιπόν μαζί σου.
TheAccountant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Στην χώρα αυτή συμφέρει κανείς να είναι είτε μουσουλμάνος, είτε γύφτος! Κάτι τετοια μέτρα καταπατούν κανόνες ισονομίας και ισοπολιτείας. Δεν υπάρχει τιποτε το κοινωνικό οταν μονιμα αδικείς μια αλλη πληθυσμιακή ομάδα. Το κράτος ειναι υποχρεωμένο να παρέχει ισες ευκαιρίες εκπαιδευσης σε ολους... και οχι να κλείνει το μάτι σε ομάδες... Υπο αυτό το σκεπτικό, δεν μπορώ να κακίσω κανένα που φοροδιαφεύγει... γιατι το κράτος το ιδιο με εμμεσο η αμμεσο τρόπο τον κλέβει. 1
santana99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Και με την πάροδο των χρόνων οι μουσουλμάνοι θα κυριεύσουν στην ελλάδα, μιας και θα είναι όλοι απόφοιτοι αει και πάνω...
brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Και με την πάροδο των χρόνων οι μουσουλμάνοι θα κυριεύσουν στην ελλάδα, μιας και θα είναι όλοι απόφοιτοι αει και πάνω... Μην ανησυχείς, Θα τους αφησουν σε ολα τα μαθηματα οι καθηγητές (τουλάχιστον εύχομαι να το κανουν)...
kapodistrias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρομαστε... Αυτή η ρύθμιση πότε έγινε; Ξαφνικά τώρα ΜΕΤΑ τις εξετάσεις το πήραμε χαμπάρι; Α ξέχασα, έχουμε τους καλούς αντιπροσώπους μας στη βουλή και εμείς πάμε για μπάνιο. Άρα τουμπεκί τώρα και καλά μπάνια...έλεος πια με αυτή την αναισθησία και ανευθυνότητα. :mad:
santana99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ναι σιγά μην κάθετε πανεπιστημιακός καθηγητής να βλέπει αναλυτικά το προφιλ κάθε φοιτητή. Την κόλλα νομίζω μόνο βλέπουν και βαθμολογούν...
arxangelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Οσοι απο σας ειναι "μαγκες" ας πανε μια βολτα απο θρακη μερια να ριξουν ενα βλεφαρο! Ουσιαστικα η ελλαδα σταματει στην Μακεδονια. Μετα ξεικιναει η τουρκια, μπορει οι βασεις να ειναι πραγματικα εξεφτελιστικες αλλα προσφεροντας εκπαιδευση θωρακιζεις το κρατος σου. Εκει κατω στην αθηνα δεν εχετε ιδεα τι γινετε επανω, οταν δειτε μετα μπορειτε να μιλατε 5
santana99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Εγώ προσωπικά καποδιστριας τώρα το είδα, ναι δεν βλέπω κάθε καινούργιο νόμο/εγκύκλιο/παπαριά βγαίνει και τον κρίνω. Αυτό όμως είναι κάτι μεγάλο, που παροδικά θα το δούμε οι ίδιοι... Τώρα που ξέρεις εσύ ποιοι είναι οι δικοί μου "αντιπρόσωποι" στην βουλή ή του καθενός και μπορείς και λες ότι σου έρθει είναι δικό σου θέμα...
brickman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Οσοι απο σας ειναι "μαγκες" ας πανε μια βολτα απο θρακη μερια να ριξουν ενα βλεφαρο! Ουσιαστικα η ελλαδα σταματει στην Μακεδονια. Μετα ξεικιναει η τουρκια, μπορει οι βασεις να ειναι πραγματικα εξεφτελιστικες αλλα προσφεροντας εκπαιδευση θωρακιζεις το κρατος σου. Εκει κατω στην αθηνα δεν εχετε ιδεα τι γινετε επανω, οταν δειτε μετα μπορειτε να μιλατε Εχω παει εκει πανω και εχω δει τι γινεται, απλα γιατι να αδικήσουν τοσα πολλα παιδια;! Να ηταν οι βασεις ολες ιδιες για ολους, αυτο που εκαναν ειναι χαντάκωμα και αδικία!
santana99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ξέρουμε τις συνθήκες και το καταλαβαίνουμε.... άλλο λέω εγώ. Βλέπετε μόνο την μικρή εικόνα, ότι είναι άθλιες συνθήκες, ότι και πάλι δεν παίζει να περάσουν, ότι καλύτερα να γίνουν μορφωμένοι άνθρωποι κλπ κλπ. Σκεφτείτε πόσοι μουσουλμάνοι μετανάστες έρχονται, και δεν φεύγουν και πολλαπλασιάζονται και και και και και, θα φτάσουν σε ένα μεγάλο ποσοστό σε σχέση με εμάς, θα μας ανταγωνιστούν, γιατί δεν θα μένουν πάντα στην Θράκη! Και μετά τι; Μετά δεν έχουμε πολιτισμό να το πω; Πως να το πω ακριβώς; Είχα διαβάσει ένας ιστορικός δεν θυμάμαι ποιος, νομίζω πολύ παλιά είχε πει πως ο τρόπος για να "καταστραφεί" η ελλάδα είναι να στέλνουμε μετανάστες. και όσοι σχολιάζεται το ότι είναι χάλια οι συνθήκες να σας πω πως υπάρχουν και μουσουλμάνοι 18χρονοι στην αθήνα σε καλά σπίτια και θα περάσουν όπου γουστάρουν γιατί ο μπαμπάς τους/μαμά τους είχε φράγκα για φροντιστήρια. Εκτός αν είναι η ειδική κατηγορία "μουσουλμάνοι θράκης" ή μάλλον πιο συγκεκριμένα "μουσουλμάνοι θράκης, με άθλια κατάσταση ζωής κλπ κλπ κλπ (τεχνικές λεπτομέρειες)".
Προτεινόμενες αναρτήσεις