Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ναι και οχι.Τι εννοω.Γουσταρω την αισθηση του ξεπετσιαζω...ειτε χειλη ειτε δαχτυλα.Φυσικα δεν ειμαι τοσο ζωον να θελω να καταστραφω.Απλα απο ενα σημειο και μετα...και χωρις να το καταλαβαινεις το "ξεπετσιασμα" φτανει σε σημειο που ματωνεις...

Ειδικα στα χειλη πολυ ευκολα.Ε καπου εκει σταματας μεχρι την επομενη φορα , που θα ξαναεχουν δημιουργηθουν "πετσες" :)

ΥΓ: ειδικα κατι καλοκαιρια που μαυριζω -οσο μαυριζω- και απο ενα σημειο και μετα αρχιζει το ξεφλουδισμα......μιλαμε κολημα με τις ωρες...ω ρ ε ς.

δεν ειναι καθολου καλο αυτο. θα πρεπει να βαζεις και λιποζαν και κρεμα σωματος,

Δημοσ.

Ετσι πρεπει να φρουρεις την αληθεια πασει θυσια. Μερικα ακομα να πρσθεσουμε...

4. Σε κηδεια, μανα κλαμμενη και σαστισμενη ψελιζει στον ουρανο αναφερομενη στον γιο της: "αραγε θα μας βλεπει τωρα απο κει πανω;" η σωστη απαντηση ειναι "Οχι, βεβαια οταν πεθαινουμε μπαινουμε στο χωμα και μας τρωνε τα σκουλικια"

5. Σε επισκεψη στο πικπα τα "παιδακια" εχουνε φτιαξει καφε ολο χαρα για περιποιηση αλλα "δεν τραβιεται". Σε ερωτηση "καλος ο καφες;" η σωστη απαντηση ειναι "Φθου, χαλια ειναι αλλα οπως και να το κανουμε, καθυστερημενα ειναι, οχι κανονικοι ανθρωποι"

6. Φιλος εξιστορει προσωπικο προβλημα και 'συ χασμουριεσαι. Στην ερωτηση "σε κουρασα με τα δικα μου μου ε;" η σωστη απαντηση ειναι "ηρθα να σε δω ορεξατος, αλλα με την κλαψα σου ειλικρινα πληττω μεχρι θανατου"

7. Γνωριμια εξελισσεται γοργα και το γκομενακι ρωταει παιχνιδιαρικα στην μπαρα σε κατασταση ημιευθυμιας "οκ, αντε να πιουμε αλλο ενα, αλλα τελευταιο ε;" η σωστη απαντηση ειναι... "ε αμα εχεις πιεις αρκετα για να πηδηχτουμε, οκ, δεν χρειαζεται να κανω τον μπαρμαν πλουσιο"

BALLS δεν λεω...

Έχεις τρεις επιλογές. Ή λες την αλήθεια, ή λες ψέμματα, ή απλά σιωπάς.

Δημοσ.

Ρε παιδια ξεκοληστε με το λεω αληθεια ψεματα κλπ. Ολες οι καταστασεις δεν ειναι οι ιδιες.Καποιες φορες το ψεμα ειναι αθωο , κανει καποιον να νοιωσει καλυτερα.Καποιες φορες η αληθεια ειναι μονοδρομος.

Επισης εχει να κανει και με τον τροπο που λες κατι .Αμα τον τρολλαρεις τον αλλον (οπως κανω εγω συνηθως στις συζητησεις μου) ο,τι και να του πεις ο αλλος θα στραβωσει με τον τροπο σου.

Δεν ειναι ασπρο μαυρο τα παντα.

@ευα : Ναι το ξερω , αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ , ολα αυτα ειναι ψυχαναγκαστικα φαινομενα , δεν τα ελεγχεις.

Ξερεις ποσες φορες ειπα "ελα ελα η τελευταια πετσα που τραβαω" και συνεχισα καμμια ωρα μετα απο αυτο. :)

• Like 2
Δημοσ.

@ευα : Ναι το ξερω , αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ , ολα αυτα ειναι ψυχαναγκαστικα φαινομενα , δεν τα ελεγχεις.

Ξερεις ποσες φορες ειπα "ελα ελα η τελευταια πετσα που τραβαω" και συνεχισα καμμια ωρα μετα απο αυτο. :)

ναι εγω λεω οτι ειναι κακο να φτανει το δερμα σου να ξεφλουδιζει. ειναι παρα πολυ ξερο και διαταρασεται η ισορροπια του. πανω στο δερμα μας ζουν διαφοροι μικροοργανισμοι που συμβαλουν στην αμυνα του οργανισμου μας. πρεπει να το προσεχεις, βεβαια οι περισσοτεροι αντρες δεν το σκεφτονται ποτε.

Δημοσ.

ναι εγω λεω οτι ειναι κακο να φτανει το δερμα σου να ξεφλουδιζει. ειναι παρα πολυ ξερο και διαταρασεται η ισορροπια του. πανω στο δερμα μας ζουν διαφοροι μικροοργανισμοι που συμβαλουν στην αμυνα του οργανισμου μας. πρεπει να το προσεχεις, βεβαια οι περισσοτεροι αντρες δεν το σκεφτονται ποτε.

το δερμα δεν ξεφλουδιζει...εκτος απο το καλοκαιρι...που ειναι θεμα ηλιου/μαυρισματος κλπ.Ε οκ δεν ειμαι οπαδος των καροτεν κλπ.Ουτε παλευω για το τελειο ομοιομορφο μαυρισμα οπως οι περισσοτερες κοπελες.

Οσο για τα δαχτυλα που ξεφλουδιζουν , αυτο ειναι ειδικη περιπτωση/σημειο κλπ.Δεν ειναι δα οτι ξεφλουδιζει ας πουμε το μπουτι !

Τα ακροδαχτυλα για καποιον λογο ξεφλουδιζουν με μικρο κοπο.

Για παραδειγμα , την επομενη φορα που θα κανεις μπανιο μεινε στο νερο μεχρι να μουλιασεις , θα δεις οτι τα ακροδαχτυλα σου ζαρωνουν .Πολλες φορες με το ζαρωμα αυτο δημιουργουνται συνθηκες για "ξεπετσιασμα".

Ζωωω ενα ονειρο μην με ξυπνατε λεμεεε :)

Δημοσ.

Τελικά μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνο αν κουβαλάμε τη μάνα μας όλη μέρα μαζι μας.....

Δημοσ.

@mphxths

Το ξεπέτσιασμα των δαχτύλων είναι πταίσμα μπροστά στην φάση που ο άλλος είναι τόσο τρελό παλικάρι ώστε καταλήγουμε να του πουμε "ρε μεγάλε την έχεις ξεπετσιάσει" :-D

Είχα μια αντίστοιχη συζήτηση το καλοκαίρι (σε μια απο τις άπειρες ώρες ξεπετσιάσματος στην παραλία) και είχε να κάνει με τα σκουπίδια. Έχετε κανένα γνωστό που να το πετάει κάτω ενώ υπάρχει κάδος στα 5-10 μέτρα; :fear:

Εμείς καταλλήξαμε οτι κανείς μας δεν έχει γνωστό που να το κάνει. Αλλα παρόλα αυτά οι παραλίες είναι τρελό σκουπιδαριό.. :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...