Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν απο μικρός έχω κάποιες κακές συνήθεις ...

......

το χειρότερο μακραν είναι το κάπνισμα.

...

Το κάπνισμα δεν είναι συνήθεια είναι εθισμός.

Δημοσ.

Το κάπνισμα δεν είναι συνήθεια είναι εθισμός.

Όλες οι συνήθειες που δύσκολα κόβονται μπορούμε να πούμε ότι είναι ''εθισμος''....

Εκτός αν μιλάμε για μπαφο και ηρωίνη οπότε παω πασο

Δημοσ.

Όλες οι συνήθειες που δύσκολα κόβονται μπορούμε να πούμε ότι είναι ''εθισμος''....

Εκτός αν μιλάμε για μπαφο και ηρωίνη οπότε παω πασο

Είναι εθισμός και όχι απλά συνήθεια με την έννοια ότι υπάρχει εξάρτηση βιολογική εξάρτηση.

Είναι άλλος είμαι εθισμένος πχ σε τσιγάρο/ποτό/κόκα και άλλο έχω τη συνήθεια να πίνω τον πρωινό καφέ μου σε συγκριμένη κούπα.

Δημοσ.

Ναι μόνο που στο θέμα μιλάμε για συνήθειες που δεν κόβονται εύκολα και είναι και καταστροφικές και όχι για το να πάνω τον καφέ μου κάθε πρωι σε μια συγκεκριμένη κούπα.......

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, οκ με την εξειδικευμένη γνώση όμως όταν γίνεται μια χαλαρή κουβέντα του τύπου "κακές συνήθειες" με την μια το μυαλό πάει στο τσιγάρο, ποτό, ξενύχτι και οτιδήποτε τέτοιο...

Επειδή στο βιβλίο "πως να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα" εξηγεί με ένα επιστημονικοφανή τρόπο ότι δεν είναι συνήθεια αλλά εθισμός δεν σημαίνει πως θα το λέμε πάντα, ή θα χρησιμοποιούμε τις "αλήθειες" που γνωρίζουμε όποτε να'ναι.

Άμα βγεις 1ο ραντεβού με γκόμενα και σου πει άσε κακή συνήθεια το τσιγάρο, και τις αρχίσεις τις ιστορίες για αγρίους το πιθανότερο είναι να ξενερώσει.

Εν τέλη θέλω να πω πως, δεν γίνεται συζήτηση περι το τι είναι το κάπνισμα, αλλά για το "κακές συνήθειες" όπως το ερμηνεύει απλά και κατανοητά όλος ο κόσμος.

Δημοσ.

Ποιες είναι συγκεκριμένα όμως οι κακές συνήθειες;

Δε λέω καλό θα είναι να το φιλοσοφήσουμε σε φάση 'έλα να γυρίζει' αλλα προτιμώ να μιλάω λιγάκι πιο συγκεκριμένα.

Δημοσ.

ΡΕ είναι γαμάτο να τρώς τα χείλη σου και τα νύχια και τις παρανυχίδες, ειδικά από χειμώνα θα είναι το μεσημεριανό μας!

Ειρωνία/σαρκασμός/κυνισμός στους ηλίθιους, winwin situation. Το κακό πολλές φορές είναι ότι νομίζουν ότι αστειεύομαι γιατί γενικά είμαι ασόβαρος κλπ. Οπότε η ειρωνία μου ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, φεύγω :/

α ναι, δεν κοιμάμαι σχεδόν ΠΟΤΕ πριν τις 6-7 το πρωί

α ναι, επίσης ξεχνάω γενικά εύκολα ενώ θυμάμαι αξιοπερίεργα παλιά ταυτόχρονα (άσχετα πράγματα σε σχέση με "ουσιώδη" που θα έπρεπε να θυμαμαι)

Δημοσ.

μια κακή συνήθεια που έχω ειναι να φεύγω απο την κουζίνα οταν μαγειρεύω και να ξεχνάω φαγητά να ψήνονται μέχρι που γίνονται κάρβουνο και μετά να ακούω γκρίνια

χθες ξέχασα ένα αυγό στο μπρίκι και έβραζε αλλα τέλειωσε το νερό και άρχισε να χοροπηδάει μέσα στο μπρίκι και το άκουσα :ph34r:

και ένα τραγούδι σχετικό με το τοπικ

Δημοσ.

Άλλη μια μαλακια που θα μου στοιχίσει ακριβα........αλλά ορκίστηκα ότι θα είναι η τελευταία μου βλακεία και απο αύριο Δευτέρα θα αρχίσουμε μια νεα αρχη.......

πόσες φορές το έχω πει αυτο......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...