Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε από που μπορούμε να παραγγείλουμε μπαταρίες κινητών σε καλές τιμές;

Πας σε γνωστό κατάστημα και σου λέει, για παράδειγμα, 40 ευρώ για μια μπαταρία.

Κοιτάζεις στο internet σε καταστήματα εξωτερικού και βλέπεις την ίδια ( ;;; ) μπαταρία στα 5-10 ευρώ.

Μετά διαβάζεις κάτι κριτικές του τύπου "η μπαταρία ήταν παλιά/χρησιμοποιημένη/άδεια" και κολλώνεις.

Τελικά, παίζει κάνα καλό κατάστημα με σωστές μπαταρίες κινητών σε καλές τιμές;

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Βεβαίως, μπορείς να κοιτάξεις στο ebay της αγγλίας η της αμερικής θα βρεις μεγάλη ποικιλία από official (σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι εδώ) αλλά και unofficial που τις περισσότερες φορές είναι πολύ καλής ποιότητας. Πρόσφατα αγόρατα από amazonκαι είμαι ευχαριστημένος. Γενικά μην εμπιστέυεσε πολύ μπαταρίες που προσφέρουν μεγάλα capacity πχ. 3000mah κτλ γιατί δεν ισχύουν και πολύ, εκτός αν είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος και έρχονται μαζί με διαφορετικό καπάκι για το κινητό, οι λεγόμενες extended. Μπορεί στην αρχή να έχουν καλή χωρητικότητα αλλά μετά από λίγο καιρό χάνουν την απόδοση τους. Να προτειμάς πάντα μπαταρίες με χωρητικότητα σε mah παρόμοιο με τις official του κινητού σου και λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

Έχω ψάξει σε ΑΜΑΖΟΝ, αλλά δεν είναι πωλητής η ίδια αλλά διάφορα άλλα καταστήματα και μόλις μπαίνεις στα καταστήματα (σαν το ebay), διαβάζεις καλές αλλά και κακές κριτικές.

Εκεί έχω κολλήσει :)

Δημοσ.

Από αυτές που έχει το amazon θα σου πρότεινα αυτήν που έχει πάρα πολύ καλά reviews και είναι από το ecell που έχω παραγείλει και εγώ και ήμουν ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Μίλησα kostisstam με το κατάστημα, για την ακρίβεια την παρήγγειλα, λέγοντας ότι θέλω original μπαταρία του κουτιού, μου λένε "ναι" και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε "ναι, την έχουμε, αλλά δεν είναι του κουτιού".

Τώρα πέστε μου, μπορείς να εμπιστευθείς ποιότητα σε χύμα μπαταρίες;

Το θέμα είναι το πώς μπορούμε να αγοράσουμε original ππαταρίες, του κουτιού, σε καλύτερες τιμές.

Εκεί, έχετε καμμιά ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...