Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι σοβαρα να αλλάξω τα εξωτερικα χαρακτηριστικα μου για να μην φαινομαι οτι ειμαι Ελληνας..

Δεν θελω να ζω σε αυτο το κρατος.. θελω να ξεχάσω την ελληνικη γλωσσα.. θελω να αποβαλλω καθε Ελληνικη συνηθεια μου ή συμπεριφορα..

Θα φυγω μεταναστης ετσι κι αλλιως αλλα θελω να τελειωνω οσο το δυνατον γρηγοροτερα με Ελλαδα..

Ειναι ολοι πουλημενοι και φτηνοι σε αυτο το κρατος.. ξεφτιλισμενοι..

Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω καν το μηνυμα μου εδω μεσα γιατι ειμαι σιγουρος οτι και σε αυτο το φορουμ οι διαχειριστες πληρωνονται απο καποιο αφεντικο που <δημοκρατικα> και <ελληνικοτατα> θα κανουν καποιο ειδους προπαγανδα.. Αν ειμαι λαθος αγνοειστε με...

Αλλα γενικα ολοι ειναι πουλημενοι στην Ελλαδα.. πολιτικοι, δημοσιογραφοι, αστυνομοι κτλ..

Δεν υπάρχει ελευθερια.. δεν υπάρχει δημοκρατια.. δεν υπάρχει δικαιοσυνη..

Προτιμω να ζησω την κακομοιρη ζωη ενος Πακιστανου μεταναστη σε καποιο πλουσιο κρατος της Ευρωπης παρα να συνεχισω να ζω στην Ελλαδα ακομα και αν με κανουν και διευθυντη πολυεθνικης εταιριας...

Εχω σιχαθει τη ζωη μου!

Δημοσ.
Προτιμω να ζησω την κακομοιρη ζωη ενος Πακιστανου μεταναστη σε καποιο πλουσιο κρατος της Ευρωπης παρα να συνεχισω να ζω στην Ελλαδα ακομα και αν με κανουν και διευθυντη πολυεθνικης εταιριας..

Νταξ, εμένα αν με κάνουν διευθυντή πολυεθνικής κάθομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι σοβαρα να αλλάξω τα εξωτερικα χαρακτηριστικα μου για να μην φαινομαι οτι ειμαι Ελληνας..

Δεν θελω να ζω σε αυτο το κρατος.. θελω να ξεχάσω την ελληνικη γλωσσα.. θελω να αποβαλλω καθε Ελληνικη συνηθεια μου ή συμπεριφορα..

Θα φυγω μεταναστης ετσι κι αλλιως αλλα θελω να τελειωνω οσο το δυνατον γρηγοροτερα με Ελλαδα..

Ειναι ολοι πουλημενοι και φτηνοι σε αυτο το κρατος.. ξεφτιλισμενοι..

Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω καν το μηνυμα μου εδω μεσα γιατι ειμαι σιγουρος οτι και σε αυτο το φορουμ οι διαχειριστες πληρωνονται απο καποιο αφεντικο που <δημοκρατικα> και <ελληνικοτατα> θα κανουν καποιο ειδους προπαγανδα.. Αν ειμαι λαθος αγνοειστε με...

Αλλα γενικα ολοι ειναι πουλημενοι στην Ελλαδα.. πολιτικοι, δημοσιογραφοι, αστυνομοι κτλ..

Δεν υπάρχει ελευθερια.. δεν υπάρχει δημοκρατια.. δεν υπάρχει δικαιοσυνη..

Προτιμω να ζησω την κακομοιρη ζωη ενος Πακιστανου μεταναστη σε καποιο πλουσιο κρατος της Ευρωπης παρα να συνεχισω να ζω στην Ελλαδα ακομα και αν με κανουν και διευθυντη πολυεθνικης εταιριας...

Εχω σιχαθει τη ζωη μου!

ασε ρε φιλε που εισαι ο γαματος κι εχεις σιχαθει τους ελληνες. τα ιδια σκατα εισαι με ολους του υπολοιπους κι οπου και να πας παντα θα κουβαλας τα ελληνικα μυαλα και την ελληνικη νοοτροπια οσο κι αν προσπαθησεις να αλλαξεις.

• Like 7
Δημοσ.

ασε ρε φιλε που εισαι ο γαματος κι εχεις σιχαθει τους ελληνες. τα ιδια σκατα εισαι με ολους του υπολοιπους κι οπου και να πας παντα θα κουβαλας τα ελληνικα μυαλα και την ελληνικη νοοτροπια οσο κι αν προσπαθησεις να αλλαξεις.

Αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο.. οτι μπορει να αλλοιωθουν τα εξωτερικα χαρακτηριστικα μου απο την κλιματικη αλλαγη.. μπορει να μαθω τελεια την γλωσσα που θα μιλάνε εκει που θα παω.. μπορει να μπω στην νοοτροπία και τη ζωη που θα κανουν οι άνθρωποι εκει.. εστω μετα απο πολλα χρονια.. και ακομα να μην εχω καταφερει να αποβάλλω απο μεσα μου καθε τι ελληνικο..

Μεταναστες που εχουν ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο μου λενε οτι δυσκολα θα αποβαλλεις τελειως το ελληνικο απο μεσα σου..

Δημοσ.

Και αφου σας τρολλαρε εξαισια, ας ρωτησω εγω τον τοπικ σταρτερ:

Και τι εθνικοτητα λες να διαλεξεις μετα? Πες κανα φαβορι.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε με την όποια άποψη, αλλά τις αντιρρήσεις σας θα τις διατυπώνετε κόσμια ή θα τις κρατάτε για τον εαυτό σας.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο πιο ήρεμα μπορώ να το πω, εάν δεν σέβεσαι την πατρίδα σου είναι δικό σου πρόβλημα. Απλά θα έπρεπε να ντρέπεσαι μόνο και μόνο που τα έγραψες αυτά.

και ακομα να μην εχω καταφερει να αποβάλλω απο μεσα μου καθε τι ελληνικο..

Έτσι, να έχεις να θυμάσαι τι ήσουν και τι απέγινες.... Ντροπή σου.

• Like 2
Δημοσ.

Την επίθεση πάντως στον OP, παρότι τρολλ, δεν την καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αισθάνεται όπως θέλει. Το να επιβάλεις σε κάποιον το πως να αισθάνεται ("να είσαι περήφανος που είσαι έλληνας αλλιώς θα σου πάρουμε το κεφάλι"), είναι καθαρά φασιστικό.

Δημοσ.

Αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο.. οτι μπορει να αλλοιωθουν τα εξωτερικα χαρακτηριστικα μου απο την κλιματικη αλλαγη.. μπορει να μαθω τελεια την γλωσσα που θα μιλάνε εκει που θα παω.. μπορει να μπω στην νοοτροπία και τη ζωη που θα κανουν οι άνθρωποι εκει.. εστω μετα απο πολλα χρονια.. και ακομα να μην εχω καταφερει να αποβάλλω απο μεσα μου καθε τι ελληνικο..

Μεταναστες που εχουν ζησει πολλα χρονια στο εξωτερικο μου λενε οτι δυσκολα θα αποβαλλεις τελειως το ελληνικο απο μεσα σου..

και πολυ σωστα σου λενε, οχι οτι θα καταφερεις ποτε τπτ απο τα πιο πανω που λες. δεν προκειται να μαθεις καμια γλωσσα σαν την μητρικη σου οσα χρονια κι αν περασουν, η φατσα σου δεν θα αλλαξει εκτος αν πλακωθεις στις πλαστικες και γινεις σαν αλλος Μαικλ Τζακσον, αν δεν αντεχεις να ζεις με τον εαυτο σου τοτε εχεις χοντρο προβλημα. σαν την το κορακι που βαφτηκε ασπρο και πηγε να μεινει με τα περιστερια.

• Like 1
Δημοσ.
είναι καθαρά φασιστικό.

Όχι, είναι έτσι όπως θα έπρεπε κάθε Έλληνας να νιώθει εκτός κι εάν μου λες ότι μόνο οι φασίστες είναι αληθινοί Έλληνες....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...