Προς το περιεχόμενο

Αγορά ασύρματων ακουστικών


nickts1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες

 

Ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας για να αγοράσω ένα ζευγάρι ασύρματα headphones. Ο κύριος λόγος είναι ότι το χειμώνα μένω σε μικρό σπίτι όπου χρησιμοποιώ αποκλειστικά ένα netbook (που χωρος για γραφείο κ desktop) και επίσης από κάποια ώρα και μετά είναι απαραίτητη η απόλυτη ησυχία. Θέλω να έχουν έναν αξιοπρεπή ήχο και χρειάζομαι και τη σχετική φορητότητα, οπότε ψάχνω μόνο για ασύρματα. Θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για ακρόαση μουσικής, ταινίες/σειρές και εντελώς ευκαιριακά για ηχογραφηση κιθάρας μέσω reaper και vst plugins.

 

Δε νομίζω ότι χρειάζονται (και δε διατίθεμαι να δωσω) πολλά λεφτά για τις εφαρμογές αυτές, ένα ταβάνι γύρω στα 50-60€ νομίζω είναι οκ.

 

Έχω δει τα παρακάτω:

http://www.antoniadis.com.gr/product_info.php?products_id=2320

http://cleverstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=35452

 

Τι λετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεταξύ των δύο επιλογών που αναφέρεις, χωρίς να έχω ακούσει κάποιο απ' αυτά, θα σου πρότεινα το sony, απλώς και μόνο επειδή είναι «επώνυμο». Ο «αξιοπρεπής ήχος» που ζητάς, είναι κάτι πολύ σχετικό. Για να πάρεις καλά ασύρματα ακουστικά και να έχεις αξιώσεις από την απόδοσή τους (ειδικά στη μουσική), πρέπει να ανέβεις πολύ σε δαπάνη. Φαντάζομαι όμως ότι για ακροάσεις μέσω του netbook (π.χ. για mp3), δε θα είναι άσχημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...